FACEBOOK

Gyorssegélyt kapott a Samsungtól a csapat

Gyorssegélyt kapott a Samsungtól a csapat
hozzászólás, 2007.03.12.

A Melbourne-i világbajnokságon tartózkodó magyar játékosok és a hazai média közötti kapcsolattartás megkönnyítésére korszerű, kártyafüggetlen telefonokat vett át Kemény Dénes, Benedek Tibor és Kásás Tamás a Samsung Electronics Magyar Zrt. vezetőitől.

Seung Ku Lee, a Samsung Electronics ügyvezetője, illetve Kunos Balázs üzletágvezető a margitszigeti Thermál Hotelben adta át a készülékeket. Az ajándék (a legkorszerűbb, ultravékony Samsung E250 slider telefon) alkalmas lesz arra, hogy a kinti szervezők által a csapat számára biztosított ausztrál telefonkártyát működtesse.

 

A rendezvény egyike volt az ilyenkor, nagy világversenyek előtt szokásos, „félig protokolláris” programoknak. Most azonban igazán szívesen mentek a fiúk a találkozó színhelyére, hogy átvegyék a legmodernebb telefonokat, hiszen azok számos különleges szolgáltatásra képesek, s nagy segítséget jelentenek majd a vb napjaiban.

 

A cég üzletágvezetője azzal tréfálkozott, hogy ne felejtsék el lefotózni a telefonnal azt a pillanatot, amikor a szövetségi kapitány is beugrik ünnepelni  a csapattagokhoz a sikeresen megvívott döntő végén…

 

Bár már látnánk!