FACEBOOK

Kutyák helyett kényszerből macskák

Kutyák helyett kényszerből macskák
hozzászólás, 2007.03.08.

A válogatott gyúrójának talán a legnagyobb és legnehezebb kutyafajta a kedvence, azonban kénytelen lemondani jelenleg a kutyatartásról úgy egyáltalán, mert egyrészt nem kertesházban lakik (kutyát nem tartana lakásban) és a válogatott mellett egy emberhez igazán kötődő állatfajtát nem tud tartani.

 

Nagy Ferenc bár a kedvencei közé egy csíkos állatfajtát írt be (nem, nem a zebrát), imádja a kutyákat. Még 18 éves korában volt egy német dogjuk, később pedig német juhász, több vizsla, tacskó és egyéb különböző fajtájú és méretű kutya fordult meg a tulajdonában.

A kedvence kutyafajtája azonban az angol masztiff. ami talán a legnagyobb (76-os marmagasság) termetű és súlyú (90-100 kg) kutya. Szeretné, ha egyszer majd lehetne neki is, de egyelőre ez elképzelhetetlen és nem csak a sok utazás és napközbeni elfoglaltság miatt, ami a válogatott mellett szinte mindennapos, de évi 3-4 hónapot biztos kitesz, hanem a körülményei miatt.
Fefe ugyanis jelenleg nem kertes házban lakik, ezért egyelőre lemondott a kutyák társaságáról és inkább macskákat tart. A macskák nem igénylik annyira az emberi társaságot és nem érzik magukat elhagyatottnak, ha a gazdájukat nem látják hetekig és valaki más eteti őket.

 

Címkék:
Nagy Ferenc