FACEBOOK

Vízilabda-restart: Kanizsa-KSI 9:11

Vízilabda-restart: Kanizsa-KSI 9:11
hozzászólás, 2020.06.25.

Máris sikerült megcsillantani valamit abból, hogy milyen is a nyári vízilabda! Az első osztályba jutásért vívott párharc nyitányaként, több mint 1.200 ember előtt játszott izgalmas mérkőzést a Kanizsa és a KSI a Hajós nagy medencéjében. Előtte gyászszünet volt. A két edző  nyilatkozata és vlv-fotók:


1. mérkőzés az OB1-be utásért:

A VLV ELŐZETESE

Kanizsa-KSI 9:11 (5:3, 0:3, 2:3, 2:2)

G.: Dobay 3, Majos, Salamon A. 2-2, Rábavölgyi, Kaszper, ill. Schmölcz 4, Bóbis B., Gábor L. 2-2, Tóth-Gili, Dávid Z. Dubinák

A mérkőzés előtt megemlékeztek a nemrég elhunyt Kárpáti Györgyről és Benedek Tiborról. (Videónkon.)

A visszavágó szombaton 19 órakor lesz a Hajósban, az OB1-be jutásról a két mérkőzés öszesített eredménye dönt.

vlv-fotók



VLV-VIDEÓK:


Megemlékezés Kárpáti Györgyről és Benedek Tiborról


Ludányi Kadosa a vlv-nek

- Ludányi Kadosa a vlv kamerája előtt, köszöntelek! Rendkívül izgalmas meccset játszottatok, nem sokkal a vége előtt még a győzelemért támadtatok és a vége mégis kétgólos vereség lett. Kérlek, hogy az egész meccset értékeld!

- Körülbelül az történt, amire számítottunk. Ugye, "hazai pályán" voltunk, idézőjelben, hiszen mindenki látja, hogy nem Kanizsán vagyunk. Én azt nem gondoltam volna, hogy a mérleg nyelve el fog dőlni az egyik irányba, úgy gondoltam, hogy korrekt játékvezetés lesz. Kimondom nyíltan, a kamerák előtt, rá kell nézni az eredményjelző táblára - nem az lett. Nagyon nehéz dolgunk lesz így a következő mérkőzésen. 

A fiúk azt csinálták, amit megbeszéltünk, az teljesen jól működött, úgy érzem, hogy itt nehezen tudtunk volna ma nyerni. Remélem, hogy szombaton másik két bíró érkezik, hátha ők kicsit másként fogják látni a mérkőzést. 

Egy meccs ment le, 2:0-ról indulunk, nem fogjuk feladni, küzdünk tovább.

- Köszönöm szépen.



Horváth János a vlv-nek

- Horváth Jánost köszöntöm egy győztes meccs után. Nagyon nagy izgalmak voltak itt, hogy értékeled ezt a találkozót?

- Mint ahogy a mérkőzés beharangozójában mondtam neked, két arcunk van, tudunk nagyon jól és nagyon gyengén játszani, remélem, hogy ma a nagyon gyenge játékunkat "ellőttük". Amit megbeszéltünk, abból tulajdonképpen semmit nem sikerült betartanunk. Ennek ellenére nyertünk, ami - úgy gondolom, - nagy dolog, de nem eshetünk bele abba a csapdába, hogy kétgólos győzelemről indulunk, mert az könnyen megbosszulhatja magát. Tehát nekünk úgy kell odaállnunk, hogy 0:0-ról indul a következő mérkőzés is. Úgy gondolom, hogy itt egyáltalán nem dőlt még el semmi.

- Nem játszottatok a Kanizsával az alapszakaszban, tulajdonképpen most ismerkedtek egymással, egy ilyen meccsen. Voltak olyan tapasztalatok, amiket tudsz majd hasznosítani holnapután?

- Újdonságot nem láttam, én igazából a saját csapatom játékával vagyok elfoglalva, azzal, hogy mi az, amit nem csináltunk meg - elég sok minden van... Az eredménnyel, mivel nyertünk két góllal az első mérkőzésen, elégedett vagyok, a játékkal nem.

- Köszönöm szépen, szombaton találkozunk!



vlv-fotók