FACEBOOK

Kemény Dénes kihirdette a vb-csapatot

  Kemény Dénes kihirdette a vb-csapatot
hozzászólás, 2007.03.07.

Kemény Dénes szövetségi kapitány szerdán reggel kihirdette a Melbourne-i világbajnokságra utazó 13-as válogatott csapatot.  A névsor: Szécsi Zoltán és Nagy Viktor (kapusok), Benedek Tibor, Biros Péter, Fodor Rajmund, Kásás Tamás, Kis Gábor, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Molnár Tamás, Szivós Márton, Varga Dániel és Varga Dénes mezőnyjátékosok.

Diapolo

A válogatott hivatalos honlapjának Kemény Dénes elmondta: úgy ítélte meg, hogy jelenleg ez a 13 játékos alkotja a legerősebb csapatot. A bővebb, 19-tagú keretet olimpiai keretnek tekinti, hiszen beléptünk az olimpiai felkészülés utolsó szakaszába. Mint fogalmazott: ennek összetételében is lehet változás, de az elmúlt néhány hónap tapasztalatai ennek szükségességét nem bizonyították.

 

A szövetségi kapitány a keretszűkítés áldozatául esett valamennyi játékossal leül, és elmondja, miben vár tőle fejlődést a következő hónapokban ahhoz, hogy a sokmérkőzéses nyári Világliga-sorozatban újra számoljon vele.

 

A keretből most távozó játékosok: Baksa László (kapus), Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kiss Csaba és Steinmetz Ádám (mezőnyjátékosok).

4 régi hozzászólás

emese hozzászólása
2007.03.11. 12:31

Sziasztok! Nagyon örülök, hogy elindult ez az oldal. Zol! Egy kis kulisszatitok az említett képek minőségével kapcsolatban. Az önkéntesek között voltam a debreceni Volvo Kupán. "Mindless" gépe bemondta az unalmast a vasárnapi magyar-német meccsen, így az én gépem kérte kölcsön, hogy legalább néhány fotót tudjon készíteni. Nem profi géppel, hanem az "utca embere" számára való masinával készültek a képek - akkor fogta először kezében. Kicsit nehéz volt átállni. Ennyi a magyarázat. :) Minden jót! Gyerünk fiúk, "tiporjátok le" a többi csapatot! :)

Calcaterra hozzászólása
2007.03.08. 11:33

Tök jó! Remélem mindíg friss híreket találok majd nem egy-két nap csúszással mint a waterpolo.hu-n anno-:)----------------------------- Hajrá Magyarok!!! Egy a baj, mindenkit agyonvágunk a szerbekkel meg egyszerűen nem bírunk!!!!Ez tény, egyszerűen azt érzem mikor velük játszunk, hogy a védekekezésük még a miénknél is jobb!!

emzse3 hozzászólása
2007.03.08. 09:48

Tetszik a honlap, fontos, hogy ilyen friss maradjon mint amilyen most. Az itthon maradóknak üzenem: A világ legjobb csapatának bő keretében vagytok benne és ez nem semmi. Nélkületek a kiutazó keret se lehetne olyan erős, mint amilyen. Ha rám szakad a bank, ott leszek a pekingi a döntőn mert legalább a harmadikat látni szeretném!! :)) Hajrá magyarok!!! Üdv emzse3@freemail.hu

zol hozzászólása
zol17
2007.03.07. 15:09

Jó az oldal. A vb keret meglepetés. STMÁ- kimaradására nem számítottam. Azt hittem Gór-nagy Kis g és Varga d. van versenyben. Kis G jobb center mint STM. Sajnálom a hat kimaradót. kiváncsi vagyok mennyien olvassák majd ezt a lapot. A póló iránt nagyon gyatra az érdeklődés. Ha a gyatra magyar foci 100 százalék, a kézi-kosár 50, a vizilabda 10 százalék. Pici kritika: Néhol minősíthetetlenül gyenge fotók. Volvo kupa pl. midlesss néven Gór-Nagyról. A római olimpián élesebbekt csináltak. de nem a fotós hibás, lehet ő műkedvelő. Aki szerkeszti és betette az inkább. Új lap, színvonalra ügyelni kell. nem szeretnm ha madararasnorbert.hu gyengébb lenne a vlv miatt.