FACEBOOK

Nagy Viktor, Dusko Pijetlovics és Radomir Drasovics a következő szezonban is a Szolnok játékosa!

Nagy Viktor, Dusko Pijetlovics és Radomir Drasovics a következő szezonban is a Szolnok játékosa!
hozzászólás, 2020.02.12.

Szerződést hosszabbított a szolnoki klub három meghatározó játékosa - tudta meg a vlv szerdán Kovács István szolnoki szakmai igazgatótól.


Az átigazolási hírek egyre korábban, manapság már a szezon közepén foglalkoztatni kezdik a sportág "belső közvéleményét". (Mármint a következő szezon játékosmozgásairól terjedő információk.) A vlv hagyományosan elzárkózik a szóbeszédek, pletykák közlésétől, viszont "szeretünk" elsőként hírt adni ténylegesen létrejött új szerződésekről.

Kovács István, a szolnoki klub szakmai igazgatója szerdán arról tájékoztatta lapunkat, hogy három fontos játékosukkal, Nagy Viktorral, Dusko Pijetloviccsal és Radomir Drasoviccsal szerződést hosszabbítottak, mindhárom vízilabdázó a 2020-21-es szezont is a Szolnok színeiben játssza végig.

A szakember elmondta, arra törekednek, hogy rutinos játékosok köré tehetséges fiatalokat építsenek be a csapatba, ennek első lépése volt, hogy az említett három játékossal megállapodtak. Velük együtt öszesen hét vízilabdázó kötelezte el magát már most a Szolnok mellett a következő klubszezonra (a többiek név szerint: Angyal Dániel, Jansik Dávid, Szeghalmi Zsombor és Teleki András). Egyébként Zsivko Gocics vezetőedzőnek is a 2020-21-es szezon végéig szóló szerződése van. A klub célja egyértelmű: a jövőben is BL-meccseket szeretnének rendezni a tiszaligeti vízilabda arénában.

A Szolnok jelenleg, az OB1-es alapszakasz 11. fordulója után az A csoport második helyén áll, három ponttal lemaradva a Fraditól és öt ponttal megelőzve a Miskolcot.

A Bajnokok Ligája főtábláján a félidőt átlépve (nyolc meccs után) a továbbjutást jelentő negyedik helyen állnak, két pont előnnyel a Jadran Herceg Novihoz képest.