FACEBOOK

Kedd: újabb forduló a BL A csoportjában - vlv-előzetes

Kedd: újabb forduló a BL A csoportjában - vlv-előzetes
hozzászólás, 2019.11.18.

Ebben a BL-fordulóban a magyar csapatok közül csak a Szolnok játszik itthon - már kedden. Előzetesünk az A csoport programjával és a magyar meccset beharangozó öt nyilatkozattal:


Bajnokok Ligája, főtábla 2019-20

A FŐTÁBLA TELJES MENETRENDJE

A csoport

AZ ELSŐ FORDULÓBAN TÖRTÉNT 

A MÁSODIK FORDULÓBAN TÖRTÉNT


A HARMADIK FORDULÓBAN TÖRTÉNT

A NEGYEDIK FORDULÓBAN TÖRTÉNT


A csoport állása az 5. forduló előtt:

1. Olympiakosz 9,
2-3. Jug Dubrovnik, CNA Barceloneta 7,
4. Szolnok 6,
5. Jadran Split 4,
6. Sintez Kazany 3,
7. Spandau 04 2,
8. Jadran Herceg Novi 1 pont

5. forduló, november 19., kedd (időpontok helyi idő szerint)

19.00 Olympiakosz-Spandau 04

19.00 Jadran Herceg Novi-Barceloneta

20.30 Jug Dubrovnik-Sintez Kazany

19.00 Szolnok-Jadran Split - Sport 2, vlv (szöveges élő)

ZSIVKO GOCICS (Szolnoki Dózsa) vezetőedző a LEN sajtószolgálatának:

"Tudjuk, hogy a Bajnokok Ligájában nincs könnyű ellenfél, a Jadran Split már tavaly is bizonyította, hogy jó csapat, ezt igazolja az is, hogy nemrégiben legyőzte a Jug Dubrovnikot. Nehéz sorozatban vagyunk és most teljes erővel erre a feladatra kell koncentrálnunk. Nyilvánvaló, hogy a célunk a Jadran Split legyőzése."

A Szolnok vezetőedzője a vlv-nek elmondta, hogy Drasovics biztosan nem játszhat kedden, mert a Fradi elleni meccsen dobhártyasélülést szenvedett.

IVAN ASICS (Jadran Split) vezetőedző a LEN sajtószoltálatának:

"Nehéz helyzetben vagyunk, mivel öt fontos játékosunk nélkül kellett útra kelnünk. Setka és Krapics sérült, Burics és Butics beteg, Zovics pedig személyes ügyek miatt nem tudott utazni. Ennek ellenére keményen fogunk harcolni, minden tőlük telhetőt megtesznek majd azok a játékosok, akikkel vízbe szállunk."

NAGY VIKTOR a szolnoki klub honlapjának:



TELEKI ANDRÁS (Szolnoki Dózsa) a LEN sajtószolgálatának:

"Tavaly két nehéz meccsünk volt a Jadrannal, reméljük, most nem így lesz. Az ellenfelünk tele lesz energiával, hiszen a legutóbbi fordulóban sikerült legyőznie a Jug Dubrovnikot. Természetesen nincsenek gyenge csapatok a BL-főtáblán, ezért minden meccsen a maximumot kell nyújtanunk. A legutóbbi két forduló nem úgy zajlott számunkra, ahogy szerettük volna. Nagy szükségünk van a három pontra, különösen, ha figyelembe vesszük, a következő két fordulóban ránk váró feladatokat." (A Szolnok december 3-án a Jug Dubrovnik otthonában, majd december 13-án Berlinben szerepel.)

ANTONIO DUZEVICS (Jadran Split) a LEN sajtószolgálatának:

"Szombaton nyertünk a Budva ellen, és bár néhány kulcsjátékosunk most nem szerepelhet, azért mi nem adjuk fel. Szombaton a Horvát Kupa elődöntőjét vívjuk, úgyhogy ez egy nagy hét lesz a számunkra."


A B csoport küzdelmei szerdán lesznek, mindkét magyar csapat idegenben játszik, az OSC a Terrassa, a címvédő FTC a Pro Recco vendége lesz. (vlv-előzetes kedden.)