FACEBOOK

Balatonalmádi és Balatonfűzfő a vb jegyében2007.01.14

Balatonalmádi és Balatonfűzfő a vb jegyében2007.01.14
hozzászólás, 2007.03.06.

Kemény Dénes, a férfiak szövetségi kapitánya a már korábban jelzett „menetrend szerint”, vagyis a Vasas-Eger Euroliga-meccs után kihirdette a január 15-én kezdődő balatonfűzfői edzőtáborban résztvevő pólósok névsorát. A hétfőtől péntekig Balatonalmádiban és Fűzfőn készülő 15 játékos közül a decemberi kerethez képest hiányzik az olasz bajnokságban érdekelt trió (Szécsi Zoltán, Madaras Norbert, Kásás Tamás), valamint az egri Jászberényi Gábor.

Veszprém és Balatonfűzfő a vb jegyében

 

Kemény Dénes, a férfiak szövetségi kapitánya a már korábban jelzett „menetrend szerint”, vagyis a Vasas-Eger Euroliga-meccs után kihirdette a január 15-én kezdődő balatonfűzfői edzőtáborban résztvevő pólósok névsorát.

A hétfőtől péntekig Balatonalmádiban és Fűzfőn készülő 15 játékos közül a decemberi kerethez képest hiányzik az olasz bajnokságban érdekelt trió (Szécsi Zoltán, Madaras Norbert, Kásás Tamás), valamint az egri Jászberényi Gábor - képünkön.



Az erőnléti edzések mellett most már a taktikai elemek is előtérbe kerülnek, amit februártól a játékosoknak már élesben kell majd feleleveníteniük az előkészületi találkozókon és tornákon. A melbourne-i világbajnokságra 13 játékost lehet nevezni, így ez a keret – a hiányzókkal együtt – még mindig meglehetősen bő. A szövetségi kapitány döntésének értelmében most csak egy helyen volt változás a keretben: az egri kapust, Jászberényi Gábort a Vasas egyese, Nagy Viktor váltotta.

Fodor Rajmund – a máshol olvasható hírekkel ellentétben – ott lesz Fűzfőn!

 

 

 

- Vasárnap hajnalban, egy barátom küldött SMS-t azzal, hogy kimaradtam a Fűzfőre utazó keretből – mesélte Jászberényi Gábor, az egriek 25-szörös válogatottja.

– Az utóbbi hetek eredményei és teljesítményei alapján valójában számítottam erre, nem lepődtem meg és nem is érzem jogtalannak. Ez természetesen nem végleges, de most kétségtelenül Viktor van lépéselőnyben. A februári újabb kerethirdetésig már csak két bajnoki és egy Euroliga-mérkőzés van hátra. Természetesen küzdök azért, hogy visszakerüljek. Azzal, hogy szerepeltem a világkupán és az Európa-bajnokságon, egy régi álmom vált valóra, viszont vannak még álmaim!

 

 

 

A Balatonalmádiban és Balatonfűzfőn - képünkön a Balaton Uszoda - tréningezők névsora (január 15-19):

Baksa László (Szeged) és Nagy Viktor (Vasas) - kapusok; Biros Péter (Domino-BHSE), Fodor Rajmund (Domino-BHSE), Gór-Nagy Miklós (Eger), Hárai Balázs (Domino-BHSE), Hosnyánszky Norbert (Vasas), Kis Gábor (Eger), Kiss Csaba (Eger), Kiss Gergely (Domino-BHSE), Molnár Tamás (Domino-BHSE), Steinmetz Ádám (Vasas), Szívós Márton (Domino-BHSE), Varga Dániel (Vasas), Varga Dénes (Vasas) - mezőnyjátékosok.

1 régi hozzászólás

Rohály Noémi hozzászólása
2008.06.23. 17:18

Én nagyon nagy rajongója vagyok dr. Kiss Gergelynek!Azt pedig nagyon szeretném, hogy lealább egyszer találkozzak vele!Vagy egy közös kép, egy autógram nagyon felvidítana!Szeretném ha Borsodban egyszer edzenének maguk, és találkoznék magukkal! Én csak egy 14 ves lány vagyok aki rajong a vízilabdáért! Köszönöm, hogy írhattam!!