FACEBOOK

Sydney-i döntő 2.0 - a vlv nélkül

Sydney-i döntő 2.0 - a vlv nélkül
hozzászólás, 2019.08.31.

Pénteken lezajlott az ez évi vízilabdagála első napja a Duna Arénában. (A Sydneyben kivívott aranyat szerencsére nem kell visszaadni, mert a döntő "újrajátszását" is megnyertük.) Az olvasó nálunk nem talál tudósítást az eseményről, s ez talán szorul némi magyarázatra, hiszen a vlv e csapat sikereinek hatására jött létre, ennek a társaságnak a tagjait, útját, munkáját, meccseit igyekezett más szerkesztőségeknél alaposabban bemutatni a sportág kedvelőinek.


Távolmaradásunk - különösen Kiss Gergő mai búcsúja miatt - számunkra a legfájdalmasabb. Mégis, úgy gondoltuk, szükség van erre a csendes tiltakozásra, azért, mert a vlv ellehetetlenítése - a legváltozatosabb eszközökkel - immár hetedik éve(!) tart. A játékosok iránti legnagyobb tiszteletünk kifejezése mellett sem tehettünk úgy, mintha minden rendben lenne.

A Varga Tamás által késő este megosztott fotón egyébként (Benedeken kívül) mindenki rajta van, aki kivívta a mi szeretetünket, megbecsülésünket is. Sok sikert ma estére, az Oázis ellen!

Címkék:
vlv Millennium