FACEBOOK

Pécsi készülődés

Pécsi készülődés
hozzászólás, 2019.08.05.

Szezonnyitó értekezletével hivatalosan is megkezdte hétfőn az új évadot a PVSK-Mecsek Füszért csapata. A klub honlapján megjelent beszámoló alapján adunk hírt a pécsi újdonságokról.


A klubnál büszkék arra, hogy a pécsi vízilabdázás egyik, ha nem a legsikeresebb nyarán vannak túl a PVSK-Mecsek Füszért játékosai, akik a junior válogatottnál, az Universiadén bronzérmet szerző gárdánál és az U15-ös Európa-bajnokságon első helyen végző csapatnál is komoly szerephez jutottak.

Lukács Gergely vezetőedző tanítványai megkezdték a felkészülést az új szezonra, amely már augusztusban indul a Magyar Kupa-selejtezőkkel, majd a bajnokság is viszonylag korán (a tavalyinál egy hónappal korábban), szeptember elején startol.

A pécsiektől távozott Csacsovszky Erik, Opacak Toni, Palotás Sámuel, Sebestyén Balázs és Mijics Dávid, érkezett viszont Kiss Kristóf Szeif, Kolozsi Marcell, Csorba Tamás, illetve a PSN Zrt. utánpótlásából a felnőtteknél is kipróbálhatja magát Gaszt Roland, Gelencsér Máté, Reisz Patrik, Palatinus Erik és Kókai Szilárd.

A 2018-19-es bajnokságban az alsóház tetején, a 9. helyen végzett gárda nagy része együtt maradt, így egy gyors csapatépítést követően a trénerek nagyobb hangsúlyt fektethetnek a taktikára és az erőnlétre - olvasható a klub honlapján.

A szakmai stábban az aktív pályafutásától búcsúzó Krizsán András is szerepet kap a következő bajnoki idénytől, a korábbi stabil pécsi játékos a Kaposvárnál vezetőedzői feladatokat vállaló Surányi László helyét veszi át a kispadon, így Lukács Gergely munkáját Török Viktor mellett Krizsán András is segíti majd.


Címkék:
Pécs