FACEBOOK

Gálaest a magyarok tiszteletére Oyama városában

Gálaest a magyarok tiszteletére Oyama városában
hozzászólás, 2019.07.10.

Újabb nap telt el a magyar válogatott japán edzőtáborozásából. A szövetségi kapitányt a szokásos, nap végi összegzésre kértük.


MÄRCZ TAMÁS a vlv-nek:

- Kedden szünnapunk volt, Tokióba kirándultunk, úgyhogy az utolsó két nap edzéslehetősége maradt hátra, mielőtt elmegyünk Japánból, ezért aztán megragadtuk a lehetőséget és elég keményen edzettünk szerdán.

Délelőtt volt egy kétórás vízi edzésünk, előtte egy félórás gimnasztikánk, délután pedig elég korán kezdtünk, tekintettel arra, hogy estére egy nagyszabású ünnepséget szerveztek a házigazdák. Másfél órás tornatermi edzés után ismét másfél órás vizes edzés következett. 

Volt minden a mai napban úszóedzés, vízilabdás jellegű gyakorlások, taktikai gyakorlás, sőt, a délelőtt folyamán még egy videóelemzésünk is.

Tegnap este megérkeztek a lányok is ugyanoda, ahol mi vagyunk és ma estére a város és a környék közigazgatási vezetői szerveztek estet a vendégek tiszteletére. A programra a tokiói magyar nagykövetségről is érkezett egy delegáció, Palanovics Norbert nagykövet és Kolozsy-Kiss Eszter, nagykövetségünk diplomatája.

Japán kislányok beöltöztek magyar népviseletbe, voltak Magyarországon tanult magyar zenészek, akik magyar rapszódiát és magyar himnuszt játszottak, énekeltek. Színvonalas műsort adtak, tényleg szórakoztató este volt. Stábbal együtt részt vett az esten a női és a férfi válogatott is és sok japán vendég is volt.

Hála istennek mindenki egészséges, jól tudunk dolgozni, csütörtökön a maihoz hasonló napunk lesz.

- Köszönöm a tájékoztatást!

Címkék:
Märcz Tamás Oyama