FACEBOOK

Volvo Kupa - Pufi a németek ellen

Volvo Kupa - Pufi a németek ellen
hozzászólás, 2007.03.05.

Az utóbbi hetekben fülgyulladással küszködő Hárai, miután Debrecenben csak a lelátóról figyelte csapattársai első két meccses ténykedést, vízbe szállhatott a németek elleni zárótalálkozón. A bizalmat nem is egy szép megmozdulással hálálta meg a Honvéd centere.

Kemény Dénes négy centert is magával hozott a debreceni Volvo Kupára: Molnár Tamás, Steinemtz Ádám és Kis Gábor mellett Hárai Balázs is a melbourne-i kijutásért harcolt. A vasárnapi, németek ellen játszott találkozón a kapitány Molnár Tamást hagyta ki az említett négyesből.

 

Pufi az első negyed végén szállt először vízbe egy német gól után, de sok mindent nem tudott hozzátenni a meccshez, ugyanis a játékrész hátralévő egy percében csak a németek támadtak: miután Benedek ellen kontrát fújtak, sőt, ki is állították.

Ellenben a második negyedben rögtön a kezdőcsapatban kap helyet Hárai, Kiss Gergő, Madaras, Kásás és Biros társaságában. A németek még emberelőnyben vannak, de nem tudják értékesíten a fórt. Az ellentámadást azonban Balázs fejezi be, egy nagyon szép center-lövéssel. A gól sajnos elmarad - Tchigir véd. Egy említésre sem méltó támadás után megint Pufi a főszereplő: egy az egyben marad a német kapu előtt, de Biros amúgy remek passzából végül nem sikerül betalálnia, az ellen kapusa még épp fölé tudja tolni.

 

Hárait aztán Steinmetz Ádám váltja, így Pufi-ügyben nem történik sok érdemleges, miközben a magyar csapat azért egyre jobban és jobban vezet. Balázs aztán a negyedik negyedben tűnik fel újra a vízben, amikoris egy német támadás során még bekként is funkcionál. Támadásban persze centerként végez nem is elhanyagolható munkát, de gólt végül nem sikerül szereznie.

A találkozó a magyar csapat 17-6-os sikerével zárul, ami a Volvo Kupa megnyerését is jelenti egyben.