FACEBOOK

Válogatott 17-ek - Mi történt vasárnap?

Válogatott 17-ek - Mi történt vasárnap?
hozzászólás, 2019.06.09.

Vasárnap is edzett Märcz Tamás csonka, 17 fős kerete. A szövetségi kapitány tájékoztatása a vlv-nek:


A jelenleg a Margitszigeten gyakorlók:

Bisztritsányi Dávid (UVSE), Kardos Gergely (Szolnok), Nagy Viktor (Szolnok), - kapusok,
Angyal Dániel (Szolnok), Bátori Bence (Szolnok), Bedő Krisztián (MVLC), Dőry Farkas (DVSE), Erdélyi Balázs (OSC), Gyárfás Tamás (Eger), Hárai Balázs (OSC), Jansik Dávid (Szolnok), Kovács Gergő (OSC), Manhercz Krisztián (OSC), Nagy Ádám (Miskolc), Pásztor Mátyás (BVSC), Várnai Kristóf (BVSC), Zalánki Gergő (Szolnok) - mezőnyjátékosok.


A Fradi meghívott válogatottjai, akik az e heti BLF8 miatt nincsenek jelen:

Vogel Soma - kapus,
Gór-Nagy Miklós, Jansik Szilárd, Kállay Márk, Mezei Tamás, Német Toni, Pohl Zoltán, Sedlmayer Tamás, Varga Dénes, Vámos Márton - mezőnyjátékosok. 

MÄRCZ TAMÁS a vlv-nek:

- Lezajlott a szombaton megérkezett japán válogatottal leszervezett kétkapus edzés. Három negyedet játszottunk a vendégek kérésére, majd egy húszperces emberelőny-emberhátrányos gyakorlás következett. Szerintem nagyon jó iramú kétkapuzás volt.

- Lehet tudni, hogy ki nyert?

- Azt hiszem, pár góllal előttük voltunk. 

A japán válogatott egyébként egész héten itt lesz, részben az Universiade-csapatunkkal játszik és még a Világliga-csapatunkkal is gyakorol, ez számunkra is hasznos, nekik is. Azt mondom, ha okosan játszunk ellenük a Világliga belgrádi szuperdöntőjének csoportkörében, akkor mindenképpen le tudjuk majd győzni őket, még akkor is, ha a stílusuk kellemetlen. A teljes sorukkal vannak itt, nincs hiányzójuk, s továbbra is azt a vízilabdát játsszák, amit az elmúlt években láttunk tőlük. Veszélyesek a lefordulásaik, nagyon gyorsak, szervezettek és gyors a kezük.  

Mostantól, vasárnap déltől szerda reggelig pihenhetnek a játékosok, akkor folytatjuk a munkát.

Címkék:
Märcz Tamás