FACEBOOK

Válogatott 17-ek - beszámoló a szerdai napról

Válogatott 17-ek - beszámoló a szerdai napról
hozzászólás, 2019.06.05.

A szövetségi kapitány kicsit kizökkentette a monoton ritmusból a "csonka válogatott keret" tagjait: szerdán délutánra a Duna Arénába szervezett edzést, hogy utána fiai kollektívan megnézhessék a női Világliga szuperdöntő orosz-magyar meccsét, a helyszínen drukkolhassanak a lányoknak.


A jelenleg a Margitszigeten gyakorlók:

Bisztritsányi Dávid (UVSE), Kardos Gergely (Szolnok), Nagy Viktor (Szolnok), - kapusok,
Angyal Dániel (Szolnok), Bátori Bence (Szolnok), Bedő Krisztián (MVLC), Dőry Farkas (DVSE), Erdélyi Balázs (OSC), Gyárfás Tamás (Eger), Hárai Balázs (OSC), Jansik Dávid (Szolnok), Kovács Gergő (OSC), Manhercz Krisztián (OSC), Nagy Ádám (Miskolc), Pásztor Mátyás (BVSC), Várnai Kristóf (BVSC), Zalánki Gergő (Szolnok) - mezőnyjátékosok.


A Fradi meghívott válogatottjai, akik az e heti BLF8 miatt nincsenek jelen:

Vogel Soma - kapus,
Gór-Nagy Miklós, Jansik Szilárd, Kállay Márk, Mezei Tamás, Német Toni, Pohl Zoltán, Sedlmayer Tamás, Varga Dénes, Vámos Márton - mezőnyjátékosok. 

MÄRCZ TAMÁS a vlv-nek:

- Délelőtt volt egy intenzívebb úszás, ez azt jelenti, hogy rövidebb távokat teljesítettek a fiúk, de vegyes iramban, majd különböző, kapu előtti játékhelyzeteket gyakoroltunk kisebb létszámban, mindkét kapunál. Különböző zónavédekezéseket és ezek elleni támadásokat. Jutott idő arra is, hogy egy korábban alkalmazott, várhatóan ismét használatba veendő emberelőnyös játékunkat újra vegyük, gyakoroljuk.

Délutánra eleve az volt a terv, hogy csak egy nagyon kemény edzést végeznek a játékosok, ezt a Duna Arénába szerveztük, mert azt szerettük volna, hogy az edzés után közösen megnézzük a lányok mérkőzését az oroszok ellen. Ez így is történt, megnéztük, szurkoltunk a lányoknak. Ha ma nem is voltak sikeresek, de ott voltunk mellettük és szorítottunk nekik. 


Női Világliga Szuperdöntő, Budapest

Csoportkör, 2. forduló

Oroszország-Magyarország 14:9 (4:3, 3:1, 2:1, 5:4)

G.: Prokofjeva 4, Bersnyeva 3, Szoboljeva, Karimova 2-2, Tolkunova, Szimanovics, Szerzsantova, ill. Szilágyi D. 3, Illés 2, Rybanska, Gyöngyössy, Parkes, Tóth-Csabai

Csütörtökön 18.30-kor Kanada lesz az ellenfél

Címkék:
Märcz Tamás