FACEBOOK

Happy birthday, Dumi-apuka!

Happy birthday, Dumi-apuka!
hozzászólás, 2019.03.29.

Harminckét éves lett ma Varga Dénes, a magyar válogatott csapatkapitánya. Ezen a napon sok apró családi meglepetés várja őt - na, ez itt az első.


A két és fél éves Vince, a néhány nap múlva hatéves Bendegúz és persze Ágnes, a feleség köszönti ma különböző meglepetésekkel Varga Dénest.

Mi családfőként nem ismerjük Dumit, de az nekünk is, a szurkolóknak is "átjön", hogy családtagjait rendszeresen bevonja szerepléseibe, a díjkiosztásoknál az érem mostanában Bendegúz nyakába kerül, s hányszor, de hányszor mondta el Dumi, mit köszönhet Áginak. Nemcsak a nyugodt családi hátteret, hanem lényegében egész sportpályafutását, hiszen éppen akkor ismerkedtek meg, amikor a fiatal tehetséget valahogy ki kellett rángatni a gödörből, egy nagyon mély gödörből.

És soha nem felejthető kép, ahogy Dumi a barcelonai vb dobogójának legmagasabb fokán, a csapatkép készítésekor telefonjával babrált, hogy a képernyőre varázsolja Bendegúz fényképét, s magasra tartva a mobilt, akkor még egyetlen fiát is a nagy győzelem részesévé tegye. (Majd a buszban, amikor e sorok írója az aranyéremmel akart róla portét készíteni, magától értetődő természetességgel vette elő ismét a telefont...)




Aztán megszületett Vince. Róla már tudható, hogy jobbkezes lesz, a jóval idősebb bátyjánál ez még nem dőlt el! Bendegúz állítólag nagyon jó vízfekvéssel úszik, első versenyére készül és biztos legalább az éremben.

A család ezzel a fotóval és az alábbi videóval a vlv-n keresztül is köszönti most az apukát, mi pedig csatlakozunk, boldog születésnapot kívánunk, Dumi!



VIDEÓ:


Bendegúz rajtja