FACEBOOK

Eger-FTC 5:9

Eger-FTC 5:9
hozzászólás, 2019.02.21.

A Fradi megnyerte az egri rangadót és nem vesztett pontot az alapszakaszban. Részletek, nyilatkozatok, fotók, gólok:


OB1, alapszakasz, 14. forduló

Eger-FTC 5:9 (3:2, 0:2, 1:1, 1:4)
G.: Vlahopulosz 2, Kürti, Sz. Rasovics, Murisics, ill. Varga Dénes 3, Younger, Nikics 2-2, Vámos, Jaksics

A VLV SZÖVEGES ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE

VLV-VIDEÓK:

Köszönjük a képanyagot az egri stábnak, Dabrowski Norbertnek.

0:1 - Vámos gólja

1:1 - Vlahopulosz első gólja

2:1 - Sztrahinja Rasovics gólja

3:1 - Kürti Dominik gólja

3:2 - Varga Dénes első gólja

3:3 - Varga Dénes második gólja

3:4 - Nikics gólja

3:5 - Younger első gólja

4:5 - Mursics gólja

4:6 - Varga Dénes harmadik gólja

5:6 - Vlahopulosz második gólja

5:7 - Jaksics első gólja

5:8 - Jaksics második gólja

5:9 - Younger második gólja



vlv-képek, Monoki Nikolett felvételei

VARGA ZSOLT (FTC-Telekom Waterpolo) a mérkőzést követő sajtótájékoztatón:

"Először is gratulálok az Egernek a teljesítményéhez. Azt gondolom, hogy a negyedik negyed elejéig teljesen nyitott mérkőzést játszottunk. Ez az ötödik mérkőzésünk volt ebben az évadban, amit az Egerrel játszottunk, nagyon különböző mérkőzések voltak ezek. Én azt kértem a játékosaimtól, hogy százszázalékos figyelemmel, koncentrációval álljunk fel a mérkőzéshez. Pontosan tudom, hogy az Eger egy jó csapat. Úgy gondolom, hogy a mai játékot mind a két oldalon meghatározta a jó kapusteljesítmény, mind a két csapat nagyon nehezen tudott gólokat lőni. Ebből a csapdából jöttünk ki az utolsó negyedben mi jobban. Gratulálok a saját csapatomnak is, annak ellenére, hogy látom, pontosan tudom, hogy sok hibával játszottunk, nagyon sok helyzetet hagytunk ki. Ez most ebben a pillanatban benne van, dolgozunk, hogy ez jobb legyen."

DABROWSKI NORBERT (ZF-Eger) a mérkőzést követő sajtótájékoztatón:

"Zsolt elmondott mindent, ez egy "rájátszásszerű" mérkőzés volt, nagyon keményen játszott mind a két csapat, a fizikális játék felőrölte a csapatok erejét. A védekezés feszes és pontos volt mind a két oldalon, ezen a téren tényleg mind a két csapat nagyon jól teljesített. A végén az emberelőny-emberhátrányos játékban többet hibáztunk, mint a Ferencváros. Ha egy vízilabdameccs végjátéka szoros, akár általában egy-egy klasszismegoldással dől el. Sokat kell dolgoznunk, hogy közelebb kerüljünk a Ferencvároshoz, azon leszünk, hogy amikor a BL-ben ismét találkozunk, közelebb legyünk. És gratulálok, természetesen."

GÁRDONYI ANDRÁS (FTC-Telekom Waterpolo) a mérkőzést követő sajtótájékoztatón:

"Csatlakozom az előttünk szólókhoz, nagyon jó mérkőzést játszottunk, örülök, hogy egy jó mérkőzést tudtunk a vízbe varázsolni. Mindkét csapatnál a védekezést tudnám kiemelni. Gratulálok az Egernek és a saját csapatomnak, mindkét csapatnak nagyon sok sikert kívánok!"

VALICS BENCE (ZF-Eger) a mérkőzést követő sajtótájékoztatón:

"Ez volt az ötödik mérkőzésünk a Ferencvárossal, mindenképpen pozitívan értékelendő, hogy három és fél negyedig partiban tudtunk maradni azután, hogy az előző négy mérkőzésen viszonylag simán vereséget szenvedtünk. Azt gondolom, hogy ennek erőt kell adnia a középszakaszra, mert ha hasonló védekezéssel tudunk előrukkolni, akkor a B csoportból érkező csapatok bármelyikének nagyon megnehezítjük a dolgát. És most jön a bajnokság java, úgyhogy nagyon várjuk a következő mérkőzéseket."

VARGA DÉNES (FTC-Telekom Waterpolo) csapatkapitány az M4 Sportnak:

"Számítottam erre a kezdésre, és a félidőben, a nagyszünetben egy kicsit el is bizonytalanodtam, hogy át fogunk-e lendülni, de azt azért lehetett látni: ahhoz, hogy így tartsák magukat, a legjobb sorukat kell játszatni folyamatosan és hát..., ők elfáradtak.

A negyedik negyedben sokszor mi még tudtunk tempót diktálni és akkor ők egy kicsit "vízisíeltek rajtunk", jöttek a labda nélküli kiállítások - nem tudom most, hogy mind jogos volt-e, nem akarom ezt így innen megmondani, de tény, hogy mi nagyobb iramot tudtunk diktálni végig, ezáltal több emberelőnyt kaptunk és többet értékesítettünk."


vlv-képek, Monoki Nikolett felvételei

Az alapszakasz utolsó fordulójának meccsei szombaton lesznek, vlv-előzetes pénteken.