FACEBOOK

OB1 - eredmények, nyilatkozatok, gólok

OB1 - eredmények, nyilatkozatok, gólok
hozzászólás, 2018.12.01.

Meglepetéssel kezdődött az OB1 idei utolsó fordulója: a Pécs négygólos hátrányból fordítva nyert a Szőnyi úton. Eredmények, nyilatkozatok, gólok - folyamatosan:


OB1-es alapszakasz, 8. forduló

VLV-ELŐZETES A FORDULÓRÓL A KLUBOKTÓL NYERT INFORMÁCIÓK ALAPJÁN

A csoport


December 1., szombat

BVSC-Pécs 11:12 (4:3, 3:1, 3:3, 1:5)
G.: Szabó Bendegúz, Csapó, Sugár P. 2-2, Kovács P., Czigány, Török B., Pásztor, Létay, ill. Csacsovszky E. 3, Csacsovszky A., Zerinváry, Rakonjac 2-2, Chilkó, Csaba M., Mijic

Surányi László, Csacsovszky Erik, Szűcs Levente és Török Béla a mérkőzést követő sajtótájékoztatón:SURÁNYI LÁSZLÓ (PVSK-Füszért):

"Először is azzal kezdeném, hogy gratulálok a BVSC-nek, mert nagyon kemény ellenfél volt, akkora gólokat lőttek, hogy csak úgy néztünk. Azt kell mondanom, hogy a kapusunk, Józsa Ottó nagyon jól védett és még így is jöttek a bombagólok. Nem nagyon tudtunk ezzel mit kezdeni, picit elúszni látszott a hajó. A végén - ahogy vízilabdás berkekben mondják - cowboy-vízilabdát játszottunk, minden mindegy alapon. Ezzel meg tudtuk zavarni kicsit a BVSC védekezését és most ez így..., nekünk kedvezett.

CSACSOVSZKY ERIK (PVSK-Füszért):

"Igazából pontosan ilyen meccsre számítottunk, arra, hogy a BVSC nagyon-nagyon fog jönni. Ezt a kezdés mutatta is. Nagyon örülök, hogy a második félidőben nagyjából sikerült talpra állni és a negyedik negyedben ezt a meccset megfordítani, szerintem a negyedik negyedben az idei szezon legjobb játékát mutattuk,"

SZŰCS LEVENTE (BVSC-Zugló): 

„Én egy picit hosszabb leszek. Az elejétől kezdve azt éreztem, hogy ez egy ilyen "jó ebédhez szól a nóta" hétvégi mérkőzés, ugye, ebédidőben, picit mintha átestünk volna a ló túloldalára, és nem azt mondom, hogy a nadrágot dobtuk be a vízbe, de nagyképűek voltunk. Azért beszélek többes számban, mert nyilván ebben én is benne voltam. Azt éreztük végig, hogy valahogy, de meglesz ez a meccs és úgy is nézett ki, hogy valahogy meglesz, viszont a Pécs nem engedte el és a nyakunkon maradtak. Ezt a plusz hármat egyszerűen nem tudtuk elbillenteni plusz négyre vagy ötre, amiben benne volt a kapusteljesítményünk, benne volt a védekezésünk, benne volt az, hogy a Pécs nagyon motivált volt. Ugyan lehetett volna egy kínkeserves egygólos győzelem és akkor lehet, hogy úgy megyünk innen haza, hogy „Na hát azért csak meglett!”. Na hát ez nem sikerült! És ezt most nem azért mondom, mert amúgy is szeretem a Pécset és nagyon jó viszonyban vagyok Lukács Gergővel, hanem őszinte szívemből mondom: teljesen megérdemelten nyertek. Mi még szégyelljük magunkat velem együtt, nyilván még hosszú a bajnokság, a céljaink nem változtak, a felsőházba szeretnénk menni, de ezek a pontok nagyon hiányozni fognak tavasszal és akkor ezeket már olyan csapatok ellen kell visszaszerezni,hogy  az ennél sokkal-sokkal nehezebb feladat lesz. Úgyhogy gratulálok a Pécsnek!”

TÖRÖK BÉLA (BVSC-Zugló):

„Hát, amit Levi (Szűcs Levente - a szerk.) mondott, hogy "jó ebédhez szól a nóta"... Egy nagyon jó meccs volt szerintem, hogyha valaki ezt nézte ebéd közben. Az való igaz, ha ez úgy lett volna, hogy egy góllal nyerünk valahogy, akkor legalább egy góllal nyertünk volna. Most ebből a valahogyból sehogy nem jöttünk ki jól. Ami a Pécs erejét mutatja, hogy kiállították a centerüket, az edzőjüket és láttunk már ilyet, de ez plusz erőt adott nekik és végig tudták vinni ezt úgy, hogy nem adták fel egy másodpercre sem, ami nagyon is figyelemre méltó. Tudtuk, hogy egy hasonló csapat, ráadásul hasonló vízilabdát játszanak, mint mi, ami bent a vízben nem túl kellemes, de hát ezt tudtuk, nem tudom azt mondani, hogy meglepődtünk, mert ha meglepődtünk volna, akkor buták vagyunk. De azt, hogy ezt a meccset nem tudtuk behúzni, mindamellett, hogy a Pécs érdekeit nem akarom kisebbíteni, csak és kizárólag magunknak köszönhetjük. Ilyen utolsó negyeddel nem lennék sokkal szomorúbb vagy vidámabb, mint ahogy most ülök itt, ha most egy góllal nyertünk volna akkor sem. Annyi lenne a különbség, hogy meglenne a három pont, de ez a játék képén nem sokat változtatna, mert most egy gól ide, egy gól oda, ez benne van, két hasonló képességű csapat. Ez most a Pécsnek talán nagyobb bravúr, mintha mi nyertünk volna, de lassan szerintem eljutnak arra a szintre, hogy ez már nem így lesz. Remélem, hogy ezt azért csütörtökön egy kicsit…nem akarok nagyképű lenni, helyre rakjuk a dolgokat. Szerencsére itt van a nyakunkon a meccs, kellően dühösen meg tudunk érkezni és azért, hogy ez ne egy hatpontos, tehát hogy ne úgy, hogy ők itt nemcsak elvesznek tőlünk három pontot, hanem akkor elvesszük mi is tőlük a hazai pályájukat, ezzel így azért valamennyire vissza tudjuk billenteni a mérleget. Ezen fogunk dolgozni.”

(Lejegyezte: Vona Lilla)

 


Eger-Szentes 13:8 (5:3, 2:3, 3:1, 3:1)
G.: Gyárfás T., Vlahopulosz, Murisics 2-2, Decker Á., Sánta, Kürti, Biros B., Lukács D., Avramovics, Sz. Rasovics, ill. Nagy M., Pellei K. 2-2, Pellei F., Kiss K. Sz., Kriszopatics, Manojlovics

VLV-VIDEÓK (a Líceum TV és az egri klub élő streamje alapján):

1:0 - Gyárfás első gólja

2:0 - Murisics első gólja

2:1 - Pellei Kristóf első gólja

3:1 - Vlahopulosz első gólja

3:2 - Manojlovics gólja

4:2 - Biros Barnabás gólja

4:3 - Kriszopatisz ötméteresgólja

5:3 - Kürti Dominik gólja

6:3 - Decker Ádám gólja

6:4 - Pellei Kristóf második gólja

7:4 - Avramovics gólja

7:5 - Kiss Kristóf Szeif gólja

7:6 - Nagy Márton első gólja

8:6 - Sztrahinja Rasovics gólja

9:6 - Vlahopulosz második gólja, ötméteres

9:7 - Nagy Márton második gólja

10:7 - Murisics második gólja

10:8 - Pellei Frank ötméteresgólja

11:8 - Gyárfás második gólja

12:8 - Lukács Dénes gólja

13:8 - Sánta Dániel gólja


Pellei Csaba, Dabrowski Norbert, Pellei Frank és Decker Ádám a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón:


Honvéd-AVUS 8:5 (1:0, 2:3, 1:1, 4:1)
G.: Kiss G., Szivós 2-2, Kiss B., Fülöp B., Manhercz K., Kardos A., ill. Baj 3, Polovic, Basara

VLV-VIDEÓK:

Köszönjük a képanyagot a Honvéd Médiának.

1:0 - Szivós első gólja

2:0 - Kiss Bálint gólja

2:1 - Polovic gólja

3:1 - Manhercz Ádám gólja

3:2 - Baj első gólja

3:3 - Baj második gólja

3:4 - Basara ötméteresgólja

4:4 - Kardos Alexander gólja

5:4 - Kiss Gergely első ötméteresgólja

6:4 - Fülöp Bence gólja

6:5 - Baj harmadik gólja

7:5 - Szivós második gólja

8:5 - Kiss Gergely második ötméteresgólja


Matajsz Márk, Kiss Csaba, Steinmetz Barnabás és Manhercz Ádám a Honvéd Médiának:


December 6., csütörtök

KSI-FTC 6:13 (0:5, 0:3, 2:4, 4:1)

G.: Bóbis B. 2, Dávid Z., Turnai, Tóth-Gili, Vékony Á., ill. Mezei 3, Jansik Sz., Német T., Kállay 2-2, Sedlmayer, Pohl, Gór-Nagy, Nyíri B.B csoport

December 1., szombat

Kaposvár-Miskolc 4:14 (1:3, 2:4, 0:4, 1:3)

G.: Dobos D. 2, Lukács Á., Giga, ill. Sztojanovics 3, Lőrincz, Vadovics, Nagy Á., Bowen, Misics 2-2, Hornyák

Sike József, Szasa Misics, Berta József és Dobos Dávid a meccs utáni sajtótájékoztatón:Andrássy Zoltán képei a jobb felső sarokban lévő "f" betűre klikkelve tekinthetők meg.


Szolnok-UVSE 17:8 (5:2, 5:3, 3:0, 4:3)
G.: Bátori, Angyal 4-4, Prlainovics 3, Jansik D. 2, Zalánki, Alekszics, Lazics, V. Rasovics, ill. Korbács, Baksa B. 2-2, Kádár, Dala D., Sziládi, Vigvári

VLV-VIDEÓ (Olaj TV):

1:0 - Jansik Dávid első gólja

2:0 - Jansik Dávid második gólja

3:0 - Lazics gólja

3:1 - Vigvári gólja

4:1 - Alekszics gólja

5:1 - Bátori első gólja


5:2 - Dala Döme gólja

6:2 - Prlainovics első gólja

6:3 - Baksa Benedek első gólja, ötméteres

7:3 - Prlainovics második gólja

8:3 - Angyal első gólja

8:4 - Korbács első gólja

9:4 - Bátori második gólja

9:5 - Baksa Benedek második gólja

10:5 - Angyal második gólja

11:5 - Viktor Rasovics gólja

12:5 - Prlainovics harmadik gólja

13:5 - Zalánki gólja

14:5 - Bátori harmadik gólja

14:6 - Sziládi gólja

15:6 - Bátori negyedik gólja

15:7 - Korbács második gólja

16:7 - Angyal harmadik gólja

16:8 - Kádár Brúnó gólja

17:8 - Angyal negyedik gólja


Benedek Tibor, Kádár Brúnó, Zsivko Gocics és Teleki András a meccset követő sajtótájékoztatón:


Debrecen-Tatabánya 16:13 (3:3, 4:2, 4:4, 5:4)
G.: Macsi P. 5, Dőry 4, Kovács Gábor, Vidovics, La Rosa 2-2, Gyurik, ill. Szentesi Á. 4, Hoppál, Kolozsi, Kalanovics B. 2-2, Márkus, Máthé B., Kolarik


OSC-Vasas 18:6 (6:4, 4:0, 3:1, 5:3)
G.: Burián, Seman 3-3, Bundchuh, Erdélyi, Manhercz K., Drasko Brguljan 2-2, Hárai, Kovács Gergő, Szabó Balázs, Tóth M., ill. Mátyok, Miklós L. 2-2, Halek, Sélley-RauscherMadar Dávid képei a jobb felső sarokban lév "f" betűre klikkelve tekinthetők meg.

Címkék:
OB1