FACEBOOK

Itt a Málta elleni csapat!

Itt a Málta elleni csapat!
hozzászólás, 2018.11.26.

Märcz Tamás kihirdette a december 10-i, Málta elleni Európa Kupa/Világliga-selejtezőn szereplő magyar válogatott névsorát. A mérkőzés Szombathelyen lesz.


A magyar csapat:

Kardos Gergely (Szolnok), Vogel Soma (FTC) - kapusok,
Bátori Bence (Szolnok), Erdélyi Balázs (OSC), Jansik Szilárd (FTC), Kovács Gergő (OSC), Manhercz Krisztián (OSC), Mezei Tamás (FTC), Nagy Ádám (Miskolc), Német Toni (FTC), Pásztor Mátyás (BVSC), Pohl Zoltán (FTC), Vadovics Viktor (Miskolc)
- mezőnyjátékosok.

MÄRCZ TAMÁS a vlv-nek:

- December 9-én, vasárnap utazunk közösen a mérkőzés színhelyére, Szombathelyre. Aznap este edzünk, másnap délelőtt pedig még egy komolyabb gyakorlás lesz, nem olyan, mint ami a meccsnapon megszokott. A hétfő esti meccs után visszatérünk Budapestre és mindenki csatlakozik a klubjához.

Mint a névsorból látható: jó néhány fontos játékos nem lesz a csapatban, úgy érzem, ez most jó lehetőség arra, hogy a fiatalok nagyobb szerephez jussanak. Erőltetett a menet a klubok számára, néhány játékost most kicsit tehermentesítek is ezzel megoldással. Nem lebecsülve a máltai csapatot, így is sokgólos győzelmet várok.


A meccs december 10-én, hétfőn 17.30-kor kezdődik, az M4 Sport közvetíti.

Szombathelyről származó információnk szerint jegyelővétel nincs, belépők csak a meccs napján, a helyszínen kaphatók majd, korlátozott számban.

Az EURÓPA KUPA/VILÁGLIGA-SELEJTEZŐK TELJES PROGRAMJA