FACEBOOK

MK-negyeddöntők - eredmények, gólok folyamatosan

MK-negyeddöntők - eredmények, gólok folyamatosan
hozzászólás, 2018.11.16.

A Miskolc, a Fradi, a BVSC és az OSC került be a Magyar Kupa négyes döntőjébe. Eredmények, részletek, nyilatkozatok, gólok:

A KUPASELEJTEZŐK ÖSSZES EREDMÉNYE

A VLV ELŐZETESE A KUPAHÉTVÉGÉRŐL A KLUBKTÓL NYERT INFORMÁCIÓK ALAPJÁN


Magyar Kupa, negyeddöntők, 1. forduló

November 16. péntek

Debrecen-Miskolc 5:12 (1:3, 0:2, 0:4, 4:3)
G.: Kovács Gábor 3, Fekete G. 2, ill. Bowen 4, Bedő, Misics 3-3, Vad L., Vadovics

 

A szombati visszavágó:

Miskolc-Debrecen 14:5 (1:1, 3:1, 6:2, 4:1)

G.: Bowen, Misics 3-3, Bedő, Milicsics, Sztojanovics 2-2, Vadovics, Nagy Á., ill. Macsi P. 2, Dőry, Fejős, Vidovics

A Miskolc két győzelemmel, 26:10-es összesítéssel jutott a négyes döntőbe.

VLV-VIDEÓK:

Köszönjük a képanyagot a miskolci stábnak, Kis Istvánnak, valamint a Miskolc TV-nek.

1:0 - Bedő első gólja

1:1 - Macsi Patrik első gólja

2:1 - Sztojanovics első gólja

2:2 - Macsi Patrik második gólja

3:2 - Misics első gólja

4:2 - Misics második gólja

5:2 - Bedő második gólja

6:2 - Bowen első gólja

7:2 - Vadovics gólja

7:3 - Dőry gólja

8:3 - Milicsics első gólja

8:4 - Vidovics ötméteresgólja

9:4 - Nagy Ádám gólja

10:4 - Bowen második gólja

Mizsei ötméterest véd

11:4 - Sztojanovics második gólja

12:4 - Misics harmadik gólja

12:5 - Fejős gólja

13:5 - Bowen harmadik gólja

14:5 - Milicsics második gólja


 


Eger-FTC 9:12 (3:3, 2:3, 1:2, 3:4)
G.: Vlahopulosz 5, Gyárfás T. 2, Hosnyánszky, Sz. Rasovics, ill. Vámos, Varga Dénes 3-3, Kállay, Younger 2-2, Gór-Nagy, Jaksics

VLV-VIDEÓK:

Köszönjük a képanyagot az egri stábnak, Dabrowski Norbertnek.

0:1 - Vámos első gólja

1:1 - Gyárfás első gólja

1:2 - Vámos második gólja

2:2 - Vlahopulosz első gólja

3:2 - Sztrahinja Rasovics gólja

3:3 - Kállay első gólja

3:4 - Younger első gólja

4:4 - Vlahopulosz második gólja, ötméteres

5:4 - Gyárfás második gólja

5:5 - Younger második gólja

5:6 - Vámos harmadik gólja

6:6 - Vlahopulosz harmadik gólja

6:7 - Jaksics gólja

6:8 - Varga Dénes első gólja

6:9 - Kállay második gólja

6:10 - Varga Dénes második gólja

7:10 - Hosznyánszky gólja

7:11 - Gór-Nagy gólja

8:11 - Vlahopulosz negyedik gólja

8:12 - Varga Dénes harmadik gólja

9:12 - Vlahopulosz ötödik gólja


VARGA ZSOLT (FTC-Telekom Waterpolo) a meccs utáni sajtótájékoztatón:

"Sok szeretettel köszöntök mindenkit! Először is szeretnék gratulálni az Egernek, mert szerintem ma kimagaslóan játszottak. Ha magunkat nézem, akkor elég nehéz hét áll mögöttünk, keveset tudtunk együtt dolgozni. Voltak játékosok, akiken azt láttam, hogy fáradtabbak is voltak, mint ahogy kellett volna lenniük. Ez nyilván benne van a pakliban, ezen a héten játszottak válogatott mérkőzést is. Összességében a játék képe alapján azt kell mondanom, hogy a védekezésben voltak olyan gólok, szerintem 3-4 is - vissza kell nézni pontosan, amik elkerülhetők voltak, ezzel nem vagyok elégedett. Azzal viszont igen, hogy mindezen nehézségek ellenére mentünk előre, harcoltunk az utolsó pillanatig. Úgyhogy összességében elégedett vagyok."

DABROWSKI NORBERT (ZF-Eger) a meccs utáni sajtótájékoztatón:

"Én is köszöntök mindenkit! Gratulálok a Ferencvárosnak a győzelemhez! Amennyiben egy mérkőzés lett volna a mai, egy bajnoki mérkőzés, akkor azt gondolnám, hogy egy góllal elveszíteni, vagy hárommal az igazából teljesen mindegy. Viszont mivel holnap van egy visszavágója ennek a mérkőzésnek, így idegenben elég nehéznek tűnik ez a hátrány, amit összeszedtünk itthon. Nyolc negyedben gondolkodtam erről a két mérkőzésről. Tudtam, hogy a Ferencváros nagyon erős. Nyilván én is gondoltam arra, hogy itthon lehet keresnivalónk az első mérkőzésen mindenképpen, mert nekünk is ugyanez volt a program, csak tőlünk két válogatott játékos nem volt itt, tőlük meg tömegesen. Úgyhogy én most vissza fogom nézni a mérkőzést, hogy mi az a dolog, amivel esetleg előreléphetünk holnap. Az biztos, hogy jelen pillanatban a csapatom úszik, levezet, tehát nem engedjük el ezt, annak ellenére, hogy tetemesnek tűnik a hátrányunk egy ennyire jó csapat ellen, mint a Ferencváros. Mivel az egész szezonnak ez az elkövetkezendő része arról fog szólni, hogy a Fradival fogunk játszani sok mérkőzést, nagyon-nagyon remélem, hogy lesz olyan mérkőzés, ahol tudunk pontot, vagy pontokat szerezni, és erre nyilván nem holnap lesz a legnagyobb sansz, mert a két mérkőzést én egybe számoltam."

GÓR-NAGY MIKLÓS (FTC-Telekom Waterpolo) a meccs utáni sajtótájékoztatón:

"Sziasztok! A szponzorok örülni fognak. Gratulálok a saját csapatomnak, mert ahogy Zsolt (Varga Zsolt - a szerk.) említette, kemény héten vagyunk túl, de az, hogy ennyi válogatott játékos van a keretben, az a keretnek a dicsérete, és ezt nagyon jól meg is oldottuk. Annak ellenére, hogy nem volt a játék az elején sziporkázó, biztosak voltunk abban, hogy ha azt a melót, amit egész héten csináltunk és gyakoroltunk, megbeszéltünk, tökéletesen, kérlelhetetlenül végigvisszük, akkor a végén kinyílik a mérkőzés és hát három góllal is tudunk nyerni. Zsolt említette, hogy kaptunk elkerülhető gólokat, igen, valóban így van, viszont nagyon szépeket is lőttünk, úgyhogy az edzőknek nagyon jó videózást kívánok ma éjszakára, a játékosoknak pedig jó pihenést és felkészülést a holnapi visszavágóra.”

VALICS BENCE (ZF-Eger) a vlv-nek:

"Én úgy gondolom, hogy sikerült egy jó mérkőzést játszani a Ferencvárossal. Az első két negyedben kifejezetten jól játszottunk. A második félidőben kicsit gyengébb volt, Rasovics elvesztése után. Kíváncsian vártam ezt a mérkőzést, és szerintem megmutatta, hogy van keresnivalónk egy Ferencváros szintű csapat ellen is."

(Lejegyezte: Monoki Nikolett és Vona Lilla)



Visszavágó (november 17., szombat):

FTC-Eger 15:8 (4:2, 5:2, 3:4, 3:0)

G.: Német Toni, Kállay, Younger, Vámos, Jansik Sz. 2-2, Varga Dénes, Mezei, S. Mitrovics, Jaksics, Pohl, ill. Hosnyánszky, Vlahopulosz, Murisics 2-2, Sánta, Sz. Rasovics

A VLV SZÖVEGES ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE

A Fradi két győzelemmel, 24:17-es összesítéssel jutott a Magyar Kupa négyes döntőjébe.

VLV-VIDEÓK:

Köszönjük a képanyagot a Fradi-stábnak, Katona Norbertnek.

1:0 - Német Toni első gólja

2:0 - Vámos első gólja

2:1 - Sztrahinja Rasovics gólja

2:2 - Hosnyánszky első gólja

3:2 - Mezei gólja

4:2 - Kállay első gólja

5:2 - Stefan Mitrovics gólja

6:2 - Varga Dénes gólja

7:2 - Jaksics gólja

7:3 - Vlahopulosz első gólja, ötméteres

7:4 - Sánta Dániel gólja

8:4 - Younger első gólja, ötméteres

9:4 - Jansik Szilárd első gólja

9:5 - Vlahopulosz második gólja

10:5 - Német Toni második gólja

11:5 - Younger második gólja

11:6 - Murisics első gólja

11:7 - Hosnyánszky második gólja

12:7 - Kállay második gólja

12:8 - Murisics második gólja

13:8 - Vámos második gólja

14:8 - Pohl Zoltán gólja

15:8 - Jansik Szilárd második gólja


DABROWSKI NORBERT (ZF-Eger) az M4 Sportnak:

"Arról beszéltünk, hogy az az egyetlen esélyünk, ha hirtelen tudunk közé tenni egy-két gólt és akkor összecsúszik a két mérkőzés eredménye. Hát, a Ferencváros éppen azért jó csapat, mert azt tette, amit kell, ő tette közé azt a három gólt pillanatok alatt és így gyakorlatilag behozhatatlannak tűnt az összesítésben már hatgólos előny. Végig ez volt a forgatókönyv, tartották ezt a háromgólos előnyt. 

Sajnálom, hogy szétcsúsztunk a végére, nyilván ez most sok volt nekünk, ez a nyolc negyed a Fradi ellen. Sajnos a harmadik negyed közepétől ez már edzőmérkőzés-jellegű volt és arra kellett figyelnem, hogy a keddi BL-mérkőzésünk miatt úgy osszam el a terhelést, hogy aki kevesebbet játszott vagy edzésre van szüksége, azt hagytam fent tovább, nem az "eredménynek játszottunk" már onnan. Mivel ez egy kupamérkőzés volt, úgy gondolom, hogy ez most belefért."

VARGA ZSOLT (FTC-Telekom Waterpolo) az M4 Sportnak:

"Azt gondolom, hogy az a 20 óra, ami a két mérkőzés között eltelt, most nekünk kedvezett. Úgy éreztem, mint hogyha folytattuk volna azt, ami tegnap az utolsó negyedben abbamaradt. Talán mi jobban tudtunk pihenni, több a cserém, amivel gazdálkodni lehet, a másik csapat számára ez a helyzet kimerítőbb. Ezzel is kalkuláltam ebben a párharcban.

Igen, a védekezésünk nagyon meghatározó volt, az első két negyedben az volt az alapja a játékunknak, s meg tudtuk teremteni azt a különbséget, ami már szerintem szinte behozhatatlannak tűnt az ellenfél számára. 

A második félidőben azt próbáltam meg, hogy azok a játékosok, akik valamilyen oknál fogva vagy kevesebbet játszottak vagy éppen valamilyen betegségből jöttek vissza, azok játsszanak többet, hiszen nekik is nagyon fontos, hogy egy jó ellenfél ellen, hivatalos mérkőzésen játékba lendüljenek. Mindenkire szükségünk van, úgyhogy szerintem ez egy nagyon-nagyon jó utolsó két negyed volt szakmailag."

NÉMET TONI (FTC-Telekom Waterpolo) az M4 Sportnak:

"Úgy készültünk erre a kétmeccses sorozatra, hogy ma fog lezárulni, úgyhogy tegnap csak egy félidei pihenés volt. A védekezésre összpontosítottunk inkább, és mivel szétnyílt elég hamar a mérkőzés, utána már csak úgymond tartani kellett a győzelmet. 

Szerintem a két csapat közül inkább mi tudtunk jobban pihenni vagy esetleg több energiát fordítani erre a mérkőzésre, én úgy láttam, úgyhogy ez is egy fontos szempont volt. 

- Személy szerint két gólt lőttél, azért nem mindig fordul ez elő nálad, hogy egy ilyen mérkőzésen tudsz duplázni, mennyire tudtál építkezni ebből a mai mérkőzésből? Ma elég sok játékpercet kaptál, jövő héten a Recco jön. 

- Köszönöm szépen, hát jólesett, hogy lőhettem két gólt, mostanában nagyon sokat játszottam és remélem kezd beérni a gyümölcs. 

(Lejegyezte: Vona Lilla)


November 16., péntek

BVSC-Honvéd 8:7 (3:2, 2:2, 2:2, 1:1)

G.: Pásztor 2, Mészáros Cs., Szabó Bendegúz, Csapó, Várnai, Czigány, Létay, ill. Simon A. 2, Kiss G., Illés, Juhász Zs., Fülöp, Manhercz Á.

VLV-VIDEÓK:

Köszönjük a képanyagot a Honvéd Médiának.

0:1 - Juhász Zsolt ötméteresgólja

1:1 - Mészáros Csaba gólja

2:1 - Várnai gólja

2:2 - Illés ötméteresgólja

3:2 - Szabó Bendegúz gólja

3:3 - Simon Adrián első gólja

4:3 - Czigány gólja

4:4 - Simon Adrián második gólja

5:4 - Csapó gólja

6:4 - Létay gólja

6:5 - Manhercz Ádám gólja

7:5 - Pásztor első gólja

7:6 - Fülöp Bence gólja

7:7 - Kiss Gergely ötméteresgólja

8:7 - Pásztor második gólja


 

A szombati visszavágó:

Honvéd-BVSC 5:11 (1:4, 1:1, 2:2, 1:4)

G.: Kiss G. 2, Juhász Zs., Fülöp, Szirányi, ill. Pásztor 3, Csapó, Török B. 2-2, Mészáros Cs, Várnai, Czigány, Lajkó

A BVSC két győzelemmel, 19:12-es összesítéssel jutott tovább.

VLV-VIDEÓK:

Köszönjük a képanyagot a Honvéd Médiának.

0:1 - Mészáros Csaba gólja

0:2 - Csapó első gólja

1:2 - Fülöp Bence gólja

1:3 - Török Béla első gólja

1:4 - Csapó második gólja

1:5 - Pásztor első gólja

2:5 - Szirányi Balázs gólja

2:6 - Török Béla második gólja

3:6 - Kiss Gergely első gólja

4:6 - Kiss Gergely második gólja

4:7 - Pásztor második gólja

4:8 - Czigány gólja

4:9 - Pásztor harmadik gólja

5:9 - Lajkó ötméteresgólja

5:10 - Várnai gólja

6:10 - Juhász Zsolt gólja


November 17., szombat

Szolnok-OSC 4:12 (0:4, 2:2, 1:4, 1:2)
G.: Zalánki, Alekszics, V. Rasovics, Prlainovics, ill. Drasko Brguljan, Bundschuh 3-3, Seman, Rangyelovics 2-2, Kovács Gergő, Ubovics

A VLV SZÖVEGES ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE

VLV-VIDEÓK (OLaj TV):

0:1 - Ubovics gólja

0:2 - Seman első gólja

0:3 - Seman második gólja

0:4 - Bundschuh első gólja

1:4 - Zalánki gólja

2:4 - Viktor Rasovics gólja

2:5 - Rangyelovics első gólja

2:6 - Rangyelovics második gólja

2:7 - Drasko Brguljan első gólja

2:8 - Drasko Brguljan második gólja


2:9 - Kovács Gergő gólja

3:9 - Alekszics megúszásgólja

3:10 - Drasko Brguljan harmadik gólja

3:11 - Bundscuh Erik második gólja

3:12 - Bundschuh Erik harmadik gólja

4:12 - Prlainovics ötméteresgólja




ZSIVKO GOCICS (Szolnoki Dózsa) vezetőedző a meccs utáni sajtótájékoztatón:

"Jó estét kívánok mindenkinek! Nem tudok nagyon sokat mondani a meccsről, láttátok ti is, hogy milyen volt. Tudtuk, hogy egy nagyon jó, erős csapat jön hozzánk, mivel találkoztunk már az elmúlt hét végén, de azért nyolc góllal biztos, hogy nem erősebb nálunk. Ez van. Sajnos semmi nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de most ez így van. Nem tudok okosat mondani, holnaptól kezdve ebből tanulva megyünk tovább. Nincs más út. Visszafelé nem szabad nézni.

Nagyon kemény vereség, nagyon rosszul esik, de ez van és ebből is tanulnunk kell és mennünk kell tovább. 

Gratulálok az OSC-nek, nagyon jók voltak a mai meccsen. Megpróbálunk minél többet tanulni ebből a vereségből."




KIS GÁBOR (Szolnoki Dózsa) csapatkapitány a meccs utáni sajtótájékoztatón:

"Nagyon sok mindent nem tudok többet mondani erről a mérkőzésről, mint amit Zsile elmondott. Egy olyan meccs volt, amit nem szerettünk volna és azt tudom mondani, lehet, hogy ez kívülről nem látszott, de a csapattársaim egytől egyig megpróbáltak mindent megtenni, de vannak ilyen mérkőzések, ilyen a sport sajnos. Van, hogy a dolgok nem jönnek össze, nekik pedig ma nagyon összejött. Szégyelljük magunkat eléggé emiatt az eredmény miatt. Nem is szeretnék többet mondani, mindössze annyit, hogy holnap nyerni megyünk és jól akarunk játszani. Ennyi."




VAD LAJOS (A-Híd OSC-Újbuda) vezetőedző a meccs utáni sajtótájékoztatón:

"Kemény meccsre számítottunk. Úgy érzem, hogy az elején mutatott pontosságunk meghatározta az egész mérkőzést. 4:0 elég komoly előny két ilyen csapat között. Utána a Szolnok elkedvetlenedett. Föl nem adta, úgyhogy nagyon örülök a sikernek, de holnap van még egy mérkőzés. Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy mi közelebb állunk a továbbjutáshoz, bár még nem jutottunk tovább."




MANHERCZ KRISZTIÁN (A-Híd OSC-Újbuda) a meccs utáni sajtótájékoztatón:

"A múlt szombati meccs után a vezetőedzőnk azt mondta, hogy nem szabad 2:5-tel kezdeni, hagyni, hogy a Szolnok elhúzzon az elején. Most az első negyed 4:0 volt ide és ezzel - azt gondolom - meg is adtuk a meccs alaplendületét. Szerencsére a kapusunk, Braniszlav Mitrovics nagyon jól védett, ami stabilitást adott a védekezésnek, azért a Szolnok ellen négy kapott gól egy mérkőzés alatt - kiemelkedő. De holnap még van egy mérkőzésünk, amit nem szabad félvállról vennünk, mert egy Szolnok erősségű csapat, hogyha lenézik, akkor azt meg tudja bosszulni. 0:0-ról megy tovább a holnapi küzdelem."

 

Az alábbi galéria képei a jobb felső sarokban lévő "f" betűre klikkelve tekinthetők meg.

  

​A vasárnapi visszavágón:

OSC-Szolnok 7:7 (3:1, 1:3, 2:2, 1:1)
G.: Rangyelovics 2, Drasko Brguljan, Salamon, Kovács Gergő, Seman, Tóth M., ill. Bátori, Alekszics, Pralinovics 2-2, V. Rasovics 

Az OSC egy győzelemmel és egy döntetlennel, 19:11-es összesítéssel jutott a négyes döntőbe. 

VLV-VIDEÓK:

Köszönjük a képanyagot az OSC-stábnak, Buza Balázsnak.

1:0 - Rangyelovics első gólja

1:1 - Prlainovics első gólja

2:1 - Drasko Brguljan gólja

3:1 - Rangyelovics második gólja

4:1 - Seman gólja

4:2 - Viktor Rasovics gólja

4:3 - Alekszics első gólja

4:4 - Prlainovics második gólja

5:4 - Salamon gólja

5:5 - Bátori első gólja

6:5 - Kovács Gergő gólja

6:6 - Bátori második gólja

7:6 - Tóth Márton gólja

7:7 - Alekszics második gólja



Vad Lajos a vlv-nek

-Szervusz Lajos! Gratulálok a csapatod továbbjutásához, Magyar Kupa négyesdöntő. Két meccs volt, egy győzelem, egy döntetlen. Hogy értékeled?

Nézd, a tegnapi után az volt a célunk, hogy biztosan továbbjussunk, nehogy belealudjunk, mert a nyolc gól az azért altat... De úgy érzem, hogy ma is nagyon sokat tettünk a továbbjutásért.

- Meglepett téged az első meccs? Nem is az eredménye, inkább a nagyon magabiztos fölényetek?

- Mondhatjuk, de nem. Nem. Inkább a mai egy kicsit meglepett, mert a felfogás az nagyon meglepett.

- Kinek a felfogása?

- A felfogás... A sajnos…, de nem baj, mert szoknunk kell. Nézd, fölvettük a kesztyűt, egy nagyon brutális szoros ellen, és úgy érzem, hogy megérdemelten jutottunk tovább.

- Hogy áll a csapat összeérése?

- Folyamatban van.

Mikor lesz az első nagyobb eredmény?

Én azért úgy érzem, hogy amit eddig csináltunk, az már eredmény. Tehát megyünk tovább ezen az úton.

- Köszönöm szépen!

(Lejegyezte: Kerbi)



Zsivko Gocics a vlv-nek

- Szervusz, Zsile!

- Szia, szia!

- Gratulálok ahhoz, hogy a tegnapi meccs után felálltatok, mert azt hiszem, ezt lehet felállásnak nevezni. A továbbjutás nyilván már tegnap eldőlt. Hogy értékeled ezt a két meccset, külön a tegnapit, külön a mait?

- Borzasztó érzés volt a tegnapi mérkőzés után. Nagyon kemény volt visszanézni a meccset. Féltem visszanézni, de végül megnéztem és arra jutottam, hogy az OSC mindenben, de mindenben sokkal jobb volt nálunk. Ezt ki kell mondani, nincs mese. Hogy mi miért voltunk annyira gyengék a tegnapi mérkőzésen, az egy másik dolog és erről lehet beszélgetni, de ezúton is szeretnék gratulálni az OSC-nek először a tegnapi mérkőzéshez és a mai továbbjutáshoz is. Százszázalékosan megérdemelték. 

Tegnap egyszerűen semmi nem jött össze nekünk, semmi nem volt úgy, ahogy szerettük volna, ahogy megbeszéltük. De akkor sem volt reális szerintem a nyolcgólos differencia a két csapat között. A mai pedig... Kicsivel máshogy nézett ki. Zalánki Gergő nélkül játszottunk, mert ő beteg lett, tegnap is betegen játszott. Ami számomra nagyon fontos, az az, hogy valamilyen módon tudtunk reagálni és mindenki küzdött az első másodperctől az utolsóig. Ez volt a célunk a mai mérkőzésen, szerintem ezt ki tudtuk hozni magunkból. Még egyszer elmondom, amiről korábban már beszéltünk: még mindig az út elején vagyunk és úgy látszik, hogy ez nagyon-nagyon hosszú folyamat lesz. Hogy mire leszünk képesek majd egy idő után? Ez majd kiderül. Biztos vagyok abban, hogy amit a tegnapi és a mai mérkőzésen láttatok a Szolnoktól, az nem a maximum.

- Köszönöm szépen.



Nagy Viktor a vlv-nek

- Szervusz, Viktor! Gratulálok a mai döntetlenhez. A továbbjutást, gondolom, nem most veszíttették el, hanem tegnap. Mi volt ez a két meccs?

- Nézd, a tegnapiról nehéz mit mondani, mert bucira vertek minket és meccs közben is lehetett érezni, hogy ez a zárlat teljesen kioltotta a fejeket. Elment minden önbizalmunk és ennek köszönhetően nyolc gól lett a különbség, amit szörnyű így kimondani is. De ez most már múlt, mert tegnap történt.

Ma volt egy nagyobb beszélgetésünk és ez a mai már sokkal, de sokkal jobb volt és ez a lényeg. Mert egy ilyen tegnapi meccs után, azt mondom, hogy nagyon nehéz felállni és ilyen produkciót nyújtani, mint amit ma nyújtottunk. Úgyhogy le a kalappal mindenki előtt!

Azért a két csapat között érzek egy kis különbséget az OSC javára. Sokkal tapasztaltabb, komplettebb, hosszabb a padjuk is, és nálunk azért jó néhány ifi játékos is be van írva vagy játszik. Szóval, mindent összevetve, ez a mai eredmény egy nagyon jó eredmény. Küzdöttünk, hajtottunk, tényleg szívből játszottunk és ez nagyon sokat jelent a  továbbiakban. Bízom abban, hogy ez egy jó alap ahhoz, hogy szerdán helyt tudjunk állni Dubrovnikban.

- Köszönöm szépen.

(Lejegyezte: Zsigmond Orsi)



Erdélyi Balázs a vlv-nek

- Szervusz, Balázs! Gratulálok nektek a győzelemhez, a két meccs alapján elért továbbjutáshoz. Hogy értékeled ezt a két meccset? Nagyon furcsa volt, nagy meglepetést okozott a tegnapi szolnoki meccsetek, gondolom, te is tudod.

- Biztos sokan meglepődtek ettől a nagy különbségtől tegnap. Nyilván érezhető, hogy azért ennyi nincs a két csapat között, úgy értem, a tegnapi nyolc gól... De olyan mentalitással tudtunk bemenni abba a meccsbe tegnap, hogy éreztettük az első pillanattól kezdve: mi mindenképpen tovább akarunk jutni. Hogy nyolc lett közte, az egy szerencsés véletlen, mert azért ennél jobb csapat a Szolnok, ezt ma is megmutatta, ma már sokkal jobban játszottak. Hozzáteszem: mi többet hibáztunk, illetve nagyon óvatosak voltunk, még véletlenül sem akartunk belemenni semmi olyan dologba, amiből rosszul jöhetünk ki, akár eltiltással járó büntetésbe, ilyesmibe. Ehhez nyilván óvatosabban kellett játszani, de azért a Szolnok is sokkal jobban játszott, mint tegnap.

- Hogy álltok az összeéréssel, hogy látod, mennyire haladtok nagy lépésekkel előre, mennyire kész már a csapat?

- Én azt gondolom, jól haladunk, abszolút. Azt nem gondolom, hogy kész van, még azért sokat hibáztunk ma is meg az elmúlt meccseken is voltak hibák, de nagyon jó úton haladunk és azt gondolom, hogy jó dolgok sülhetnek ki ebből.

- Köszönöm szépen, gratulálok!



vlv-fotók

Címkék:
Magyar Kupa