FACEBOOK

BL: Verona-Szolnok 7:5

BL: Verona-Szolnok 7:5
hozzászólás, 2018.11.03.

Szerencsétlen meccsen értékes pontokat vesztett a Szolnok Olaszországban. BL-főtábla, B csoport. (A címvédő két meccs után győzelem nélkül áll!) Részletek:


BL-főtábla, 2. forduló

A VLV ELŐZETESE A TELJES BL-FORDULÓRÓL

B csoport

November 2., péntek

Jadran Split-Jug Dubrovnik 6:13 (2:4, 1:2, 3:4, 0:3)
G.: Viskovics 2, Zovics, Delics, Power, Milardovics, ill. Merkulov 4, Jokovics 2, L. Fatovics, Loncsar, X. Garcia, Lozina, Krzics, Benics, Papanasztasziu

November 3., szombat

Hannover-Olympiakosz 9:9 (1:2, 4:2, 2:1, 2:4)

G.: Darko Brguljan 3, Giorgetti, Radovics 2-2, Real, Bukowski, ill. Buslje, Gunasz 2-2, Milonakisz, Geniduniasz, Derviszisz, Murikisz, Obradovics

Mladost Zágráb-Spandau 04 9:7 (3:1, 2:2, 3:1, 1:3)
G.: Radu, Milos, Buljubasics 2-2, Cagalj, Petkovics, Harkov, ill. M. Stamm 3, Dedovics 2, Gilen, Mateo Csuk

Verona-Szolnok 7:5 (3:2, 1:1, 2.2, 1:0)
G.: Luongo 2, Damonte, Fondelli, Drasovics, Mirarchi, Alesiani, ill. Alekszics 2, Angyal, Zalánki, Jansik D.

A VLV SZÖVEGES ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE

VLV-VIDEÓ (LEN):

0:1 - Angyal gólja

0:2 - Zalánki gólja

1:2 - Drasovics gólja

2:2 - Luongo első gólja

3:2 - Damonte gólja

3:3 - Jansik Dávid gólja

4:3 - Luongo második gólja

4:4 - Alekszics első gólja

4:5 - Alekszics második gólja, ötméteres

5:5 - Fondelli gólja

6:5 - Mirarchi gólja

Nagy Viktor-védés

7:5 - Alesiani gólja





Zsivko Gocics a LEN sajtószolgálatának


- Azt gondolom, hogy nagyon jó meccs volt, fizikailag erős, kemény játékkal. Szeretnék gratulálni a BMP csapatának, de a saját csapatomnak is, mert végig harcoltak. A sport ilyen, egyszer veszítesz, egyszer nyersz, remélem, hogy legközelebb győzni fogunk. Ennyi. Köszönöm.


NAGY VIKTOR (Szolnoki Dózsa) a vlv-nek:

- Az olaszoknak nagyon furcsa játékuk van és erre készültünk is. És minden, amire készültünk, úgy is történt, de mégsem teljesen úgy, mert nem tudtunk úgy játszani, ahogy akartunk. Tisztában voltunk azzal, hogy mi fog történni, de mégsem sikerült mindent megvalósítani, amit elterveztünk.

Az elején 2:0-ra elmentünk, de ezután sajnos három olyan csúnya gólt kaptunk, ami nem volt benne a meccsben szerintem vagy legalábbis nem kellett volna, hogy benne legyen. Ott újra meccsbe kerültek és ezután kemény, szoros mérkőzést játszottzunk, amelynek végére elfáradt mindkét csapat. Ezt az is mutatta, hogy mindkét oldalon többször is menet közben cseréltek játékosok.

- Volt egy komoly fordulat, amikor eggyel vezettetek és Prlainovics ötméterese kimaradt, majd rögtön egyenlítettek...

- És utána még egyet kaptunk, tehát plusz kettő helyett mínusz egy lett... Tipikus egygólos meccs volt egyébként, a fordulatok ellenére, a végén még lefordultak és beejtették, ez benne van. Mindenki hajtott, küzdött, próbálta kihozni a legjobbját, nyilván most nem jó szájízzel megyünk haza, de sok idő nincs rágdni a történteken, mert a jövő héten már rangadót játszunk az OSC-vel, hétfőtől arra készülünk. 


JANSIK DÁVID (Szolnoki Dózsa) a vlv-nek:

- Úgy érzem, hogy jól felkészülten érkeztünk a Verona elleni találkozóra. Nem okoztak nekünk meglepetést a mérkőzésen sem, azt nyújtották, amit vártuk. Sajnos ebben a nagy káoszban, amit csináltak kaptunk egy-két elkerülhető gólt és volt a mérkőzésen olyan pillanat, amikor meg tudtuk volna szerezni a lélektani előnyt, de ez nem jött össze.

​Még koncentráltabban kell játszanunk ezután.

- A bíráskodásra lehetett panasz?

- Nem éreztem azt, hogy rosszabbul fújtak volna, mint vártuk.

- Diplomatikus válasz... :-)