FACEBOOK

Visszatérne a Miskolc a nemzetközi kupába

Visszatérne a Miskolc a nemzetközi kupába
hozzászólás, 2018.10.01.

A miskolciak a szerdán kezdődő szezonban arra törekszenek, hogy a bajnokságban a legjobb öt közé kerülve újra kijussanak a nemzetközi porondra. Szezonnyitó sajtótájékoztató.

Bachner András, a klub elnöke hétfői sajtótájékoztatóján elmondta, az elmúlt idényt a hatodik helyen zárt csapat 19 fős kerettel készül a "legerősebb bajnokságra", melyben minden csapat erősített: az "erősek még erősebbek lettek" és a középmezőny együttesei is jobbak, mint egy éve.

Elmondta, hogy Miskolcról hat játékos távozott, heten pedig jöttek a gárdához: egri, debreceni, BVSC-s, valamint montenegrói és szerb játékosok, köztük válogatottak igazoltak a csapathoz, amely főként centerpozícióban erősödött sokat. Az elnök elmondta, mások mellett náluk edz már Lőrincz Bálint, Szőke Szabolcs, Vad Levente és a világbajnok Bedő Krisztián is.

A Miskolc - amely tavaly az Eurokupában szerepelt, ebben az idényben nem érdekelt a nemzetközi porondon - szerdán hazai környezetben, a Kemény Dénes Uszodában fogadja a Kaposvárt. A meccset - első alkalommal - élőben lehet majd követni, streamen keresztül.

MTI és vlv


Fotók: MVLC


Bachner András klubelnök, Sike József vezetőedző és Szasa Misics csapatkapitány a sajtótájékoztatón.