FACEBOOK

Véraláfutás, zúzódás és húzódás

Véraláfutás, zúzódás és húzódás
hozzászólás, 2007.03.10.

Tudjuk, hogy a vízilabda sokféle sportot ötvöz magában, többek között a bírkózást is. Képtelenség megelőzni a sérüléseket még egy egymás közötti kétkapuzás során is. Sokak szerint ez egy nagyon durva sport, de vajon a válogatott játékosok milyen sérüléseket szedtek össze 2003 óta?

Nagy Ferenc 2003 óta dolgozik a válogatott mellett gyúróként. Őt kérdeztem meg, hogy milyen sérülésekkel találkozott azalatt a lassan négy év alatt, amióta a fiúk mellett van. Elkezdte sorolni, hogy húzódások, zúzódások, véraláfutások, karmolások, csípések és szembenyúlás, ami gyorsan orvosolni lehet egy pár csepp műkönnyel.
Ezek azonban szerinte nem is igazi sérülések, mert ilyen apróságok miatt senki nem hagy ki egy meccset sem.
"Az a sérülés, aminél a játékos ki kell hagyjon 3 hónapot"- mondja Fefe és hozzáteszi: "Az, hogy valaki kap egy pofont, véraláfutása, zúzódása lesz, hogy fáj a háta, az nem sérülés. A válogatottnál eltöltött 3 évem alatt nem találkoztam sérüléssel."
Fefe mégiscsak fel tud hozni egyetlen alkalmat. Biros Péter az egyetlen, aki viszont rendszeresen lesérül az utóbbi időben. Lovaglóizom-szakadása még a klubjánál keletkezett, de felgyógyulása után a spanyolok elleni meccsen egy blokkolásnak köszönhetően leszakadt egy porc a vállában.
Címkék:
Nagy Ferenc

2 régi hozzászólás

Éva hozzászólása
Éva351
2007.03.31. 11:46

Hajrá fiúk! Nagyon drukkolunk Nektek! Most újra sikerülni fog! Mindent bele!

Árpi hozzászólása
2007.03.10. 15:00

Hogyan állunk a fogakkal?