FACEBOOK

Szécsi Zoltán az Egri Vízilabda Klub új elnöke

Szécsi Zoltán az Egri Vízilabda Klub új elnöke
hozzászólás, 2018.09.26.

A klub egykori kapusát, a háromszoros olimpiai bajnok Szécsi Zoltánt választották meg szerdán az Egri Vízilabda Klub elnökének azután, hogy elődje, Bárány Attila lemondott tisztségéről. Az egri klub közleményét irmertetjük:

Az Egri Vízilabda Klub szerdai tisztújító közgyűlésén megválasztották a klub új elnökét, Szécsi Zoltánt és az új elnökséget. A háromszoros olimpiai bajnok hálóőr ismerősként tér vissza egykori klubjába, ahol a célja az eddigi sikerek folytatása, további sikerek elérése, az előrelépés.

Megválasztását követően, köszönetet mondott a klub korábbi vezetésének, illetve  valamennyi edzőjének, munkatársának, akik a munkájukkal hozzájárultak az elmúlt évek sikereihez. Akik sokszor erejükön felül teljesítettek, hogy a mindennapokban biztosítva legyen minden, az alapvető működéshez szükséges feltétel. Köszönettel illette a klub szurkolóit, akik hétről-hétre buzdítják szeretett csapatukat, elkísérve őket a világ bármely pontjára. Mindez kiváló alapot nyújt a további építkezésre, az előrelepéshez.

Az új elnök mellett új elnökséget is választott a klub tagsága. A cél az anyagi értelemben vett előrelépés, ami biztos alapot nyújthat a klub fejlődéséhez. Az új elnökség feladatának tekinti, hogy egy dinamikus csapatot alkotva, mindenben segítsék az új elnök munkáját.

Az elnökség tagjainak választották: Biros Péter háromszoros olimpiai bajnok vízilabdást, a ZF-Eger női csapatának vezetőedzőjét. Bóday Pál vállalkozót, médiaszakembert. dr. Halmos R. Péter ügyvédet, egykori kiváló vízilabdást, korábban az EVK elnökét. ifj. Herman István vállalkozót. Hervai Zsolt vállalkozót, az Agria Drink Kft. ügyvezetőjét. Holbok Sándor egykori vízilabdást, vállalkozót, üzletembert, a Heves Megyei Vízmű és Eger Termál Kft. felügyelőbizottsági tagját. Dr. Turcsányi Dániel jogászt, az EVAT Zrt. Igazgatóhelyettesét, Eger Megyei Jogú Város gazdasági társaságokért és fejlesztésekért felelős alpolgármesterét. Juhász Péter borászt, a Juhásztestvérek Borászat tulajdonosát. Kalanovics Attilát, a Mauri Utazási Iroda Kft. ügyvezetőjét. Kis Szabó Ervin médiaszakembert. Lugosi Dénest az Eger Termál Kft. igazgatóját. A közeljövőben az elnökség tagja lesz Dr. Bényi Szabolcs, a MOB Gazdasági Bizottságának tagja, a Heves Megyei Közgyűlés alelnöke is, akit ezen a közgyűlésen technikai okokból nem lehetett megválasztani.

Forrás: egrivizilabda.hu


VLV-INTERJÚ SZÉCSI ZOLTÁNNAL