FACEBOOK

Dobbant az OSC - együtt edz a szurkolókkal az új csapat!

Dobbant az OSC - együtt edz a szurkolókkal az új csapat!
hozzászólás, 2018.09.21.

Nem titok, hogy ismét jelentősen bevásárolt a játékospiacon az OSC vezetése, tulajdonosi köre. A klubnak nagy tervei vannak, ez indokolja, hogy egészen különleges körülmények között mutatják be hétfőn az új csapatot. Részletek:


Hétfőn edz először teljes létszámmal az OSC csapata, ekkor csatlakozik a többiekhez a szerb Rangyelovics és az egyik új szerzemény, a tehetséges montenegrói válogatott balkezes, Ukropina.

A klubvezetés megadja a módját a csapat bemutatásának. Délután sajtótájékoztatót tartanak, amelyen mindenki ott lesz, aki számít jelenleg a Kondorosi úton, ugye, többek között a teljes csapat. Tervezik, hogy 15 órakor a DigiSport kapcsolja majd a sajtótájékoztató helyszínét és élőben közvetíti a történéseket.

Estére különleges edzést iktatott programba Vad Lajos, az új vezetőedző. 19.30-as kezdettel félórás közönségtalálkozón adnak módot arra, hogy a szurkolók kérdéseket tegyenek fel, majd 20 órakor "koedukált vizes edzés" veszi kezdetét, Ez azt jelenti, hogy valamennyi drukker (persze, aki hozott magával fürdőruhát...) vízbe szállhat, s együtt teljesítheti az edzésprogramot a játékosokkal. A szokásosnál várhatóan némileg lazább edzésmunkát Vad Lajos vezényli majd, s a szurkereket beveszik a labdás gyakorlatokba, tehát ők is passzolhatnak a vízben kedvenceikkel, sőt, ötmétereseket lőhetnek a két új kapusnak, Braniszlav Mitrovicvsnak és Lévai Mártonnak.

Ilyen még nem nagyon volt a sportág történetében...



Fotók: vlv