FACEBOOK

Így kezdték el a szezont Szolnokon - edzésriport az Olaj TV-től

Így kezdték el a szezont Szolnokon - edzésriport az Olaj TV-től
hozzászólás, 2018.08.29.

Ha nem is teljes létszámban, de már edzenek a szolnokiak - méghozzá az új vezetőedző, Zsivko Gocics irányításával. Edzésriport az Olaj TV-től:


Súlyzózással indult a munka - a válogatott kötlezettségek miatt csonka létszámmal (Kardos Gergely, Jansik Dávid, Zalánki Gergő és Bátori Bence a Világkupára készülő válogatottal edz, Nagy Viktor a nyári fáradalmakat igyekszik kipihenni). Dolgoznak az új szerzemények, az Egerből igazolt Angyal Dániel, a Savonától Szolnokra visszatért fiatal center, Teleki András, akit a klubnál nyolcadik(!) szezonjára készülő Kis Gábor tanítgat. A Belgrádból érkezett Gyorgye Lazics és a Jug Dubrovnikból Szolnokra igazolt Viktor Rasovics már felvette a munkát, Milan Alekszics és Andrija Prlainovics a napokban csatlakozik.

Nézőpont kérdése, van, akit megnyugtat, de el tudjuk képzelni, hogy mást esetleg aggodalommal tölt el az új vezetőedző nyilatkozata:

"Nem hiszem, hogy nagyon szigorú leszek. Lesznek szabályok és ha mindenki a szabályok szerint viselkedik, akkor nem leszek szigorú" - mondta Zsivko Gocics az Olaj TV-nek...

A teljes edzésriport: