FACEBOOK

U18: Görögország-Magyarország 15:12

U18: Görögország-Magyarország 15:12
hozzászólás, 2018.08.12.

Csalódást keltő vereség a görögöktől a szombathelyi U18-as vb-n és ne legyen félreértés: maguk a játékosok a leginkább csalódottak. Jól jön a hétfői szünnap, kedden Argentína szerdán Oroszország lesz az ellenfél. Folyamatosan bővülő helyszíni vlv-riport:

A világbajnokságon készült vlv-fotók minőségét a Camera Kft-nek köszönhetjük.  
Canon Webáruh


Ifjúsági világbajnokság, Szombathely.

2. nap

Görögország-Magyarország 15:12 (4:3, 3:3, 4:3, 4:3)

G.: Kechalarisz, Braime 3-3, A. Kalivopulosz, Kalogeropulosz, Papanikolaou, Dimou 2-2, Kovruvanisz, ill. Bóbis B. 3, Baksa, Csorba, Ekler 2-2, Dala D., Szeghalmi, Fekete G.

A VLV SZÖVEGES ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE A MÉRKŐZÉSRŐL

A magyar csapat hétfőn szabadnapos, legközelebb kedden este, 19.30-kor szállunk vízbe, az ellenfél Argentína lesz.

VLV-VIDEÓK:

0:1 - Dala Döme gólja

1:1 - Kalivopulosz gólja

2:1 - Papanikolau első gólja

2:2 - Bóbis Botond első gólja

3:2 - Kalivopulosz második gólja

4:2 - Kechalarisz első gólja

4:3 - Ekler első gólja

4:4 - Baksa Benedek első gólja

5:4 - Kalogeropulosz gólja

5:5 - Csorba első gólja

5:6 - Fekete Gergő gólja

6:6 - Kechalarisz második gólja

7:6 - Braime első gólja

8:6 - Dimou első gólja

9:6 - Dimou második gólja

9:7 - Csorba Tamás második gólja

10:7 - Kechalarisz harmadik gólja

11:7 - Kalogeropulosz második gólja

11:8 - Baksa Benedek második gólja

11:9 - Szeghalmi gólja

12:9 - Papanikolau második gólja

12:10 - Bóbis Botond második gólja

13:10 - Braime második gólja

13:11 - Bóbis Botond harmadik gólja

14:11 - Kovruvanisz gólja

14:12 - Ekler második gólja, ötméteres

15:12 - Braime harmadik gólja



Horváth János a vlv-nek

- Szervusz, János! Hát..., az első vereség, reméljük, hogy nem sok ilyen lesz... Mi történt ma? Megleptek titeket a görögök?

- Nem. Nem leptek meg igazából semmivel, tudtuk, hogy mit játszanak, szerintem ők is tudták, hogy mi mit játszunk.

Buta gólokat kaptunk, akciógólokat, amit nem lett volna szabad. E mellé az első két és fél negyedben társult egy erősen közepes kapusteljesítmény, ezt azért mindenképpen hozzá kell tenni. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a csapatnak a védekezésével volt  probléma. Kicsit szerencsénk sem volt, mert lőttünk, azt hiszem, négy vagy öt kapufa élét, a kapufa éléről kipattanó labdát. De hát ez van. A céljaink nem változtak, megyünk tovább a saját magunk által kialakított úton. Én úgy gondolom, hogy ez erősebbé fogja tenni a csapatomat, harcosabbá.

- Úgy legyen! Köszönöm szépen.



Ekler Bendegúz a vlv-nek

- Szervusz! Nem tudok győzelemhez gratulálni, nagyon küzdöttetek, az kétségtelen, mindenki látta, de a görögök megnyerték ezt a meccset. Mi történt itt most az előbb?


- Úgy érzem hogy az első két negyedben tudtuk magnkat tartani, 7:6 volt a félidőben az állás. Aztán a harmadik negyedben úgy egy kicsit "felbomlottunk", nem tudom. Úgy érzem, a csapat felpörgött teljesen a meccsre, viszont valahogy..., a harmadik negyedben csak rohantunk az eredmény után és nem tudtuk támadásban úgy befejezni az akcióinkat, ahogyan azt elvárjuk magunktól. 

- Nagyon erősek voltak a görögök?

- Nem mondanám, hogy erősebbek, viszont..., nagyon sok helyzetet hagytunk ki, kidolgoztuk, de nem mentek be, a fórkihasználásunk is lehetett volna jobb.

- Jó, hát mi lesz most?

- Készülünk. Ugye, két nap múlva Argentínával játszunk. Holnap pihenőnapunk van. Aztán pedig az oroszok jönnek, az ugyanilyen kemény meccs lesz, mint amilyen ez a mai volt. 

- Jó pihenést kívánok, köszönöm szépen.

- Köszönöm.



Szeghalmi Zsombor a vlv-nek

- Szervusz, Zsombor! Köszöntelek a vlv kamerája előtt, nagyon sajnálom, hogy vesztes meccs után szólalsz meg először, de hát ilyenkor is kíváncsiak az emberek, hogy mi történt.
 Mi történt?

- Sziasztok! Hát, nagyon nehéz egy ilyen meccs után megszólalni, igazából én a csapatban éreztem azt a tüzet, ami kell a nyeréshez, de valahogy nem jött ki az ütem és például a fóroknál is picit lejjebb voltunk és becsúszott, tehát nagyon nehéz volt így, egy-egy miliméteren múlik. 

- A görögöket nem ismertétek, most így össze tudod hasonlítani, hogy a többi csapathoz képest, a szerbekhez, a horvátokhoz képest erősebbek vagy nem ismeretétek őket? 

- Ismertük őket, mert ugye, tavaly játszottak a fiúk, én nem voltam ott, de erős csapattal néztünk szembe, itt van a két legjobb center meg egy jó balkezes, meg volt egy jó hármas játékosuk, hát így sikerült. 

- Most ez a vereség lelkileg nem hagy bennetek nyomot? Ilyenkor túl kell lépni ezen egy tornán... 

- Úgy láttam, ahogy így végignéztem a fiúkon, hogy picit össze voltak törve, de hát este még megbeszéljük, kielemezzük és megyünk tovább és harcolunk kőkeményen. 

- Köszönöm szépen, jó pihenést és jó felkészülést! 

- Köszönöm szépen, sziasztok! 

(Lejegyezte: Vona Lilla)



Bóbis Botond a vlv-nek

- Botond, gratulálok a három gólodhoz először is, bár ez egy csapatjáték és a csapat kikapott. Gondolom, téged nagyon nem vigasztal hogy neked jól ment, gólerős voltál. Mi történt ma? 


- Hát, nem túl hálás feladat ez ilyenkor, bármit is mondani. Sajnos ma kikaptunk, ebben ma ennyi volt, nem szabad összetörni, menni kell tovább, a világbajnokság nagyon hosszú. Lesz még időnk javítani, holnap egy pihenőnap következik, megnézzük a meccset, átgondoljuk, kielemezzük a hibákat és megyünk tovább. 

- Jó hát azért két mondatot mondj a meccsről, többször úgy tűnt, hogy talán-talán utoléritek őket, de akkor mindig lőttek egyet.

- Igen, az biztató volt, hogy a csapatunknak volt szíve, tehát mentünk, pörögtünk, mentünk egymásért, viszont ez sajnálatos, hogy nem értük őket utol. A védekezésünk nem áll össze, továbbra is botrányos a tizenöt kapott gól, Kínától tizenegy, a görögöktől tizenöt, ez rengeteg, ezzel nem lehet meccset nyerni. A tizenkét gól rendben van, de így is rengeteg helyzetet kihagytunk.

- Köszönöm szépen, jó pihenést kívánok! 

- Köszönöm szépen! 

(Lejegyezte: Vona Lilla)



Csorba Tamás a vlv-nek


- Szervusz, Tamás! Csupa olyan emberrel beszélek, aki gólokat lőtt és a csapat kikapott... Nagyon rossz érzés ez, kint is rossz volt, gondolom, hogy belül még rosszabb... Mesélj!

- Igen... Semmit nem lehet kezdeni ezekkel a gólokkal, ha a csapat sajnos kikap. Szerencsére ma jól ment, de ez teljesen másodlagos, ha a csapat kikap.

Tizenöt kapott góllal nem lehet meccset nyerni. A védekezés nagyon nem állt össze, a blokkok laacsonyan voltak, nem is blokkoltunk szinte, a görögök átlőtték. Sajnos 12 gólt lőttünk, az rendben van, viszont a 15, amit kaptunk, nagyon nem.

- Ezek olyan dolgok, amiket ki tudtok javítani, tehát tudjátok, hogy mi a probléma vagy lélektanilag van valami gond?

- Szerintem ez helyre tehető. Szerencse, hogy most jött ez a pofon, a csoportmérkőzéseknél, igazából annyi a következménye, hogy más ágon leszünk, ami elvileg nehezebb, aztán ki tudja. Meglátjuk, hogy mi lesz.

- Elég az idő? Szerencsére holnap van egy szünnap, elég lesz ez? Argentina jön, aztán a nehezebb ellenfél, Oroszország...

- Arra nagyon össze kell kapnunk magunkat, szerintem az vízválasztó lesz. De ilyenkor szokott ez a társaság úgymond összeállni, szerintem most is ez történik majd. Van egy pihenőnapunk, megbeszéljük, kijavítjuk a hibákat, edzünk egy kicsit, pihenünk és minden rendben lesz!

- Köszönöm szépen jó pihenést és jó felkészülést!

- Köszönöm.


vlv-képek I.


vlv-képek II.


A nap további eredményei:

Kína-Argentína 5:5 (2:1, 0:1, 2:2, 1:1)
Horvátország-Olaszország 12:11 (3:2, 3:4, 3:1, 3:4)
Üzbegisztán-Új-Zéland 7:20 (0:3, 2:6, 2:5, 3:6)
Szaud-Arábia-Spanyolország 4:27 (0:5, 0:7, 1:7, 3:8)
Szerbia-Kolumbia 19:8 (4:1, 4:0, 6:3, 5:4)
Montenegró-Dél-Afrika 23:5 (5:1, 6:1, 6:1, 6:2)
Egyiptom-Ausztrália 7:11 (1:2, 3:3, 2:3, 1:3) - az egyik játékvezető Vogel Gábor volt


A SZOMBATHELYI IFJÚSÁGI VB A VLV-N:

AZ IFJÚSÁGI VB PROGRAMJA ÉS A SZABÁLYOK

RIPORTUNK A SZERDAI EDZÉSRŐL

RIPORTUNK A CSÜTÖRTÖKI EDZÉSRŐL

RIPORTUNK A PÉNTEKI (az első szombathelyi) EDZÉSRŐL


ARCKÉPCSARNOK

MAGYARORSZÁG-KÍNA - ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

MAGYARORSZÁG-KÍNA 22:11 (nyilatkozatok, gólok, fotók)

GÖRÖGORSZÁG-MAGYARORSZÁG - ÉLŐ KÖZVETÍTÉS