FACEBOOK

Magyarország-Németország 17:6 - élő közvetítés

Magyarország-Németország 17:6 - élő közvetítés
hozzászólás, 2007.03.05.

Eddigi legjobb játékával, időnként sziporkázva verte tönkre a magyar csapat Németország együttesét a debreceni Volvo Kupa utolsó napján. Kemény Dénes csakszerdán hirdeti ki szűk a keretet.Kemény Dénes és Kásás Tamás nyilatkozata:

KEMÉNY DÉNES:

Úgy gondolom, hogy a mai napon annyit léptünk előre, hogy most a meccs elejétől kezdve, minden feszültség nélkül, nagy természetességgel és nagyon nagy odafigyeléssel értékesítettük az adódó helyzeteket és ettől vált a meccs olyanná, amilyen lett. Szerintem ez nem reális, igazából az ilyen szintű csapatok például a németek és a románok között nagyon nagy különbség nincs, talán a görögök jobbak, úgy látom, javulnak meccsről meccsre. A tegnap meccs volt reális, amelyen azért hibázgatunk is, (nem annyit, mint pénteken,) és szépen lassan felőröltük az ellenfelet. Szerintem az a reális, a mai kicsit "rózsaszínű" volt. Nem tudom megmagyarázni, hogy mi a mai jó játék oka, de ez nem is létkérdés. Talán jól elkaptuk a fonalat és ettől önbizalma lett mindenkinek.

KÁSÁS TAMÁS:

Összességében annyit, hogy a Dénes nagyon nehéz helyzetben lesz, mert nem igazán tudnék olyan játékost mondani, aki ne játszott volna jól, vagy ne lenne formában Debrecenben.

Megfelelő következtetést azért nem lehet levonni a három mecsből, nemigen izzadtunk meg egyik ellenféllel szemben sem, úgyhogy ennél csak nehezebb meccseink lesznek majd a vb végjátékában. Az a pozitívum azért megvan, hogy bárhogy is dönt Dénes, szerintem ez egy nagyon jó csapat lesz.

Nyilvánvalóan mindig a pillanatnyi forma dönt és egy meccsen bármi lehet, de a jelek biztatóak és ez a három nap ilyen szempontból hasznos volt. Azt hiszem, hogy a közönségnek is egy nagyon jó hétvégét szereztünk, itt a végén volt egy gólparádé is, mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy a németek a második negyedtől már gyakorlatilag feladták, úgyhogy onnantól kezdve azért könnyebb volt jól játszani. De ettől függetlenül azért összességében azt hiszem, hogy a felkészülés szempontjából fontos három meccset játszottunk.

x

A debreceni Volvo Kupa utolsó napja. Élő közvetítésünk.

0:1 - Politze ötméteresből

1:1 - Benedek válasza nem sokat késik

2:1 - Steinmetzről ötméteres. Kásás bedobja

3:1 - megúszunk, Szívós ejt

4:1 - megint megúszunk, Biros ugyanoda ejt

5:1 - emberelőny. Madaras - biztos kézzel.

6:1 - Norbi kiteszi a szélre, Kásás rossz szögből erősen lő, a labda a kapus dereka és a kapufa között talál utat a hálóba.

6:2 - Politze sok lóba után középről átlő

7:2 - Steinmetz Ádám gyönyörű centergólja

7:3 - Kreutzman emberelőnyben

Szünet

8:3 - emberelőny. Biros-Madaras-Kásás-háló a labda útja

9:3 - Madaras Birosnak, ő beteszi centerbe, Varga Dani pedig két méterről, nagy erővel húzza be

9:4 - Kieloch egyedül marad a jobbszélen, bevágja a hosszúba

10:4 - Fodor óriási patintott gólt lő messziről

Szünet

Az utolsó negyedben Baksa véd

11:4 - Kásás a saját térfélről centerpasszt ad Fodornak, szép gól

12:4 - emberelőny. Varga Dani nagy erővel

13:4 - Varga Dénes nagy gólja a balszélről

13:5 - Kreutzman ötméterese

14:5 - emberelőny, Norbi Birosnak, aki a jobboldalról(!) lő gólt

15:5 - megúszunk, Norbi dobja be!

Szünet

16:5 - Megúsztunk: Varga Dani

17:5 - Biros lő középről

17:6 - Müller szépít

Vége

Magyarország-Németország 17:6 (7:3, 3:1, 5:1, 2:1) G.: Kásás, Varga Dániel, Biros 3-3, Fodor, Madaras 2-2, Benedek, Szívós, Steinmetz Á., Varga Dénes

1 régi hozzászólás

ANASTASZIA hozzászólása
2007.04.08. 11:57

SZIASZTOK FIUK! KELLEMES HUSVETI UNNEPEKET KIVANOK NEKTEK!! ES PERSZE SOK SZIKERT AZ ELETBE!