FACEBOOK

Itt az új Fradi! - sajtótájékoztató

Itt az új Fradi! - sajtótájékoztató
hozzászólás, 2018.06.11.

Sajtótájékoztatón ismertették hétfőn a friss bajnok Ferencvárosnál történt változásokat. Visszavonulók és érkezők - részletek, vlv-interjúk:


Madaras Norbert és Varga Dániel visszavonult! Norbi az FTC szakosztályelnöke lett, Dani a Fradi ificsapatának edzője.

A zöld-fehérekhez igazolt, Gór-Nagy Miklós, Kállay Márk, Mezei Tamás és Aaron Younger.

Elhagyja a klubot Manhercz Krisztián.

VLV-INTERJÚ MADARAS NORBERTTEL

VLV-INTERJÚ VARGA DÁNIELLEL

VLV-INTERJÚ AARON YOUNGERREL

VLV-INTERJÚ GÓR-NAGY MIKLÓSSAL

VLV-INTERJÚ KÁLLAY MÁRKKAL



vlv-képek


A Groupama Arénában rendezett sajtótájékoztatón Nyíri Zoltán operatív igazgatója jelentette be a Fradival kapcsolatos jelentős változásokat.

Mint kiderült, Madaras Norbert hónapok óta "kettős életet élt", hiszen a vízben nyújtott - nem akármilyen - teljesítménye mellett folyamatosan tanulta új szakmáját, a sportvezetői munkát. Megtörtént az is - interjúnkban kitért rá -, hogy játékostársa következő szezonbeli fizetéséről is ő tárgyalt, miként az újonnan érkezők szerződéséről is...

Varga Dánielnek régi vágya teljesül azzal, hogy edzőként irányíthat egy csapatot. Visszavonulásának egyéb mozgatórugóiról részletesen beszélt a vlv-nek adott exkluzív interjúban.

Nyíri Zoltán az új szezonra vonatkozó célról annyit mondott: "nem adják alább". Ez, ugye, a bajnoki cím megvédését jelenti, de - mint a klubvezető hangsúlyozta - nem mondják ki követelményként, úgyis minden játékos tisztában van azzel, hogy ez az elvárás. Ami a BL-sorozatot illeti, a "kötelező előírás" a final eightbe jutás.

Mint már korábban kiderült, a bajnok csapat játékosa, Szirányi Balázs a Honvédba igazolt és hétfőn bejelentették, hogy az FTC megegyezett azzal az - egyelőre meg nem nevezett - klubbal, amelynél a következő szezonban játszani fog Manhercz Krisztián. (A vlv információi szerint nem kölcsönadásról van szó, hanem végleges távozásról, noha Manónak még egy évig érvényes szerződése volt a zöld-fehérekkel.)


A sajtótájékoztatót követően Varga Zsolt vezetőedző és Madaras Norbert szakosztályelnök elhelyezte a Groupama Aréna alsó szintjén található - mindenki által látogatható - Fradi-shopban a csapat idén elnyert trófeáit, a bajnoki serleget és az Eurokupát.