FACEBOOK

A kaposvári Krémer Balázzsal bővült a válogatott kerete

A kaposvári Krémer Balázzsal bővült a válogatott kerete
hozzászólás, 2018.06.05.

Miután Vogel Soma könyöke rögzítő kötést kapott, s egy kapus maradt az edzésekre, Märcz Tamás S.A.S.-behívóval a kaposvári Krémer Balázst "szerződtette", aki kedden délelőtt még saját csapatával edzett, délután már a válogatott tornatermi majd vizes edzésén vett részt. A szövetségi kapitány az esti gyakorlás után tájékoztatta a vlv-t a nap történéseiről:


VLV-RIPORT A HÉTFŐI NAPRÓL

VLV-INTERJÚ AZ ÚJ GYÚRÓVAL, ESZLÁRI GERGELLYEL


MÄRCZ TAMÁS a vlv-nek:

- Délelőtt kiderült, hogy egy kapussal nem nagyon tudjuk elvégezni az előirányzott labdás gyakorlatokat. Ezért hívtam be a nagyon jó adottságokkal rendelkező Krémer Balázst, aki segíti a munkát. Így legalább őt is alaposabban meg tudom nézni, korábban már beszélgettem róla edzőjével, Berta Józseffel és Fekete Szilveszterrel is. Az esti edzésen már itt volt, ezen a héten biztosan a társasággal marad, aztán majd meglátjuk.

Még mindig az egészségügyi helyzetképnél maradva: Vámos Marci ma még nem edzett, de szerdán már ő is vízben lesz, ha az orvosi engedélyt megkapja. Vadovics Viktor ma már itt volt, neki semmi baja, csak egy előre tervezett orvosi vizsgálat miatt nem vett részt a hétfő esti gyakorláson. 

Ami a ma teljesített programot illeti: délelőtt volt egy hosszabb úszás, általában a délelőtti programban vannak a tekintélyesebb úszómennyiségek, emellett komoly lábtempó-gyakorlatokat végeztek a játékosok.

​Este a labda került előtérbe, zóna elleni mozgásokat is elővettünk és ugyanúgy fejeztük be a foglalkozást, mint a hétfő estit: emberelőnyös-emberhátrányos szituációkban volt egy kis versenyhelyzet, az előző napon felállított két csapat folytatta harcát, négy a négy ellen, kiegészülve Vadovics Viktorral. Tornatermi edzésünk is volt a nap során, akárcsak hétfőn, Zala Gyurival.


A teljes keret (vastagítva azok neve, akik már most dolgoznak):

Kardos Gergely, Nagy Viktor, Szakonyi Dániel, Vogel Soma, Krémer Balázs - kapusok,
Angyal Dániel, Bátori Bence, Bedő Krisztián, Erdélyi Balázs, Jansik Dávid, Jansik Szilárd, Kovács Gergő, Manhercz Krisztián, Mezei Tamás, Nagy Ádám, Német Toni, Pohl Zoltán, Sedlmayer Tamás, Török Béla, Vadovics Viktor, Vámos Márton, Zalánki Gergő - mezőnyjátékosok.