FACEBOOK

Szolnoki Dózsa: ,,Csak az első meccsre koncentrálunk!,,

Szolnoki Dózsa: ,,Csak az első meccsre koncentrálunk!,,
hozzászólás, 2018.06.05.

A Szolnok csapata is szerdán utazik Genovába, a csütörtökön kezdődő BLF8 helyszínére. A címvédőre csütörtök este a világbajnok horvát válogatottakra épülő Dubrovnik vár az elődöntőbe jutásért sorra kerülő negyeddöntőben. Az Olaj TV stábja készített utazás előtti előzetest a horvátok elleni esélyekről: 


VLV-VIDEÓK (Olaj TV):


Cseh Sándor az Olaj TV-nek a Dubrovnikról

- Most is egy nagyon erős csapat. Perrone kifejezetten irányító játékos volt náluk és olyan játékosok jöttek a helyére, akik inkább a gépezetben vannak benne. Nyilván azért így is nagyon sok meghatározó és jó játékosuk van, tulajdonképpen a világbajnok horvát csapat nagy része itt játszik Dubrovnikban.

Csapatként nagyon jól funkcionálnak, nagyon gyorsak, gyors játékosaik vannak és nagyon jó a védekezésük, főleg, hogyha Bijacnak jó napja van.



Zsivko Gocics az Olaj TV-nek

- A tavalyi 10:5 után megismétli-e magát a pólótörténelem?

- Nagyon remélem! De nem hiszem, hogy olyan meccs lesz, nem hiszem, hogy bármelyik csapat meg fogja verni a másikat öt góllal. Nagyon kemény meccs lesz, az biztos. Nem lehet most tudni, hogy mit hoz a meccs, a csütörtök este, de ami nagyon-nagyon fontos, az az, hogy mi úgy szálljunk a vízbe, hogy mindenki százszázalékosan adjon mindent a csapatért. 

Hogy ez milyen eredményre lesz elég, azt meglátjuk a meccs után. Szerintem, ha úgy megyünk vízbe és úgy játszunk, akkor esélyesek vagyunk a továbbjutásra.



Kis Gábor az Olaj TV-nek


- Nagyon-nagyon nagy mérkőzés lesz, aminek fogalmam sincs a végkimeneteléről, de tényleg csak ezzel a meccsel foglalkozunk. Szerintem az lenne a legnagyobb hiba, ha úgy mennénk ki, hogy "jaj, meg kell védeni a címet" vagy "meg akarjuk védeni a címet", ha olyan dolgokkal foglalkoznánk, amelyek a mérkőzés után történhetnek meg. A legfontosabb most az, hogy nyerjük meg a Jug-meccset. Ha ez sikerül, akkor majd Sanyi (Cseh Sándor vezetőedző - a szerk.) felkészíti a csapatot, egész éjszaka videózni fog a következő ellenfelünkről. 

Nagyon szeretném, ha a Reccóval játszanánk a következő meccset, valljuk be, a Recco hazai pályán nagyon nagy erőt képvisel, de - legyünk ott.



Mezei Tamás az Olaj TV-nek

- Ugye, ha már négyben van egy csapat, akkor a következő két nap már éremért megy. Ha meg kikap a csapat, akkor onnantól kezdve már csak ilyen "veszett fejsze", hogy most akkor hányadik lesz pontosan. Ez nyilván komolyságot nem vesz el egyikből sem, de azért éremért mégiscsak jobb játszani.


Bajnokok Ligája nyolcas döntő, Genova (Olaszország), Sciorba uszoda, 2018. június 7-8-9.

Június 7., negyeddöntők


16.00 Olympiakosz-Spandau 04 (A)
17.30 Eger-Barceloneta (B)
19.00 Jug Dubrovnik-Szolnok (C)
20.30 Pro Recco-Brescia (D)

Június 8., elődöntők, helyosztók

Helyosztók (a 4-8. helyért)

16.00 A vesztese-B vesztese
17.30 D vesztese-C vesztese

Elődöntők

19.00 A győztese-B győztese
20.30 D győztese-C győztese

Június 9. döntők, helyosztók

16.00 Mérkőzés a 7-8. helyért
17.30 Mérkőzés az 5-6. helyért
19.00 Bronzmérkőzés
20.30 Döntő

A magyar meccseket az M4 Sport közvetíti a vlv pedig a szokásos szöveges élő tudósítást kínálja.

Az Olaj TV stábja a helyszínről naponta többször is tudósítással jelentkezik majd.


Az Olaj TV teljes előzetese: