FACEBOOK

A Fradi-család köszöntötte friss bajnokait

A Fradi-család köszöntötte friss bajnokait
hozzászólás, 2018.05.28.

Vasárnap este az FTC-Diósgyőr labdarúgó bajnoki előtt köszöntötték a Fradi férfi vízilabda-csapatát a Groupama Aréna küzdőterén. Helyszíni vlv-riport:


Nem is olyan rég, az Eurokupa megnyerésekor már tettek egy tiszteletkört a vízilabdázók az Üllői úti szentélyben - az a "séta" is örök élmény maradt minden részvevőnek.

Az előzmény után már természetesnek mondható, hogy a klub beillesztette a 18 év után bajnoki aranyérmet nyert pólósok köszöntését a legnagyobb látogatottságot vonző események egyikébe.

A színhely tehát a Groupama Aréna, az alkalom pedig az első osztályú labdaúgó bajnokság utolsó előtti fordulója, az FTC-Diósgyőr mérkőzés volt.

A fiúk a stadion kévézója előtt gyülekeztek, egy részük családostul érkezett, Madaras Norbert, Szlobodan Nikics, Varga Dénes, Varga Dániel és Varga Zsolt gyermekét, gyermekeit is magával hozta, akik természetesen "külön műsort" is csináltak a hivatalos programon belül. A Madaras-gyerekek futóversenyre invitálták a velük szemmel láthatóan nagyon jó kapcsolatot ápoló Vámos Mártont és Jansik Szilárdot. Az unokatesók, Varga Bendegúz és Varga Milán - ahogyan azt sportújságírói nyelven gyakran mondják: - az egész pályát bejátszotta, még a kispadon ücsörgést is kipróbálta (persze, nem sokáig bírták). Bendegúz élénk érdeklődést mutatott a fűből rejtélyes módok kiemelkedő és váratlanul működésbe lévő öntözőelemek iránt, a Fradi kabalaállata, az idomár karján teljes valójában végig jelenlévő zöld sas pedig nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek figyelmét is kivívta.


vlv-képek


A tiszteletkör megint felemelő volt, ahogy elhaladt az integető társaság a tribünök előtt, mindenütt felerősödött a hangorkán, óriási taps köszöntötte a bajnokokat. "Szép volt fiúk!" "Bajnok csapat!" "Kupagyőztes, bajnok csapat hej, hej!" - ezek voltak a leggyakrabban skandált mondatok és a hangerő félelmetes volt. Különösen a bal oldali kapu mögött, amely szektor tetején egy nagy, 12-es számot viselő Fradi-mez látható. Ha valaki nem  tudná, ez itt a B-közép, a zöld-fehér csapat 12. játékosa.

A játékosok integetés közben telefonjukkal igyekeztek megörökíteni saját köszöntésüket - ez sem volt kis fizikai bravúr. Készültek a szelfik, s még akkor is több ezer ember skandált a győzők tiszteletére, s amikor összeállt a csapat egy fotóra. A szurkolók mintegy vezényszóra két kézzel emelték fejük fölé a Fradi-sálat, pompás díszletet alkotva a fényképezéshez.

A díszkör után a csapat felvonult a stadion legelőkelőbb szektorrészébe, hiszen VIP-vendégeknek kijáró tisztelettel fogadta őket a klub.

A Fradi egyébként 4:0-ra legyőzte a Diósgyőrt, de  éppen ezen a napon dőlt el, hogy - korábbi botlásainak köszönhetően - már nem lehet bajnok. Talán majd jövőre - és akkor Bödéék tiszteletkört úszhatnak majd a népligeti uszoda medencéjében...

VLV-VIDEÓK:


A Fradi-tábor köszönti a bajnokokat I.


A Fradi-tábor köszönti a bajnokokat II.



vlv-képek


A FRADI BAJNOKI CÍMÉVEL VÉGET ÉRT ÖTMECCSES DÖNTŐ TÖRTÉNETE A VLV-N:

AZ ELSŐ MÉRKŐZÉS KRÓNIKÁJA

A MÁSODIK MÉRKŐZÉS KRÓNIKÁJA

A HARMADIK MÉRKŐZÉS KRÓNIKÁJA

A NEGYEDIK MÉRKŐZÉS KRÓNIKÁJA

AZ ÖTÖDIK MÉRKŐZÉS KRÓNIKÁJA