FACEBOOK

Märcz Tamás keretet hirdetett!

Märcz Tamás keretet hirdetett!
hozzászólás, 2018.05.27.

Két részletben, 21 játékos kezdi meg a felkészülést a Világliga budapesti szuperdöntőjére. A szövetségi kapitány vasárnap ismertette a névsort.


Mint ismeretes, a válogatott kerettagok egy része számára már befejeződött a klubszezon, többen azonban még érintettek a Bajnokok Ligája final eight genovai tornáján, június 7-8-9-én.

Ezért Märcz Tamás úgy döntött, hogy a teljes keret kihidetése után, június 4-én megkezdi a felkészülést azokkal, akiknek már nincs klubkötelezettségük, a többiek pedig a BL F8 után még kapnak egy kis pihenőt és június 14-én csatlakoznak a válogatotthoz.

A keret (vastagítva azok neve, akik már június 4-én elkezdik a munkát):

Kardos Gergely, Nagy Viktor, Szakonyi Dániel, Vogel Soma - kapusok,
Angyal Dániel, Bátori Bence, Bedő Krisztián, Erdélyi Balázs, Jansik Dávid, Jansik Szilárd, Kovács Gergő, Manhercz Krisztián, Mezei Tamás, Nagy Ádám, Német Toni, Pohl Zoltán, Sedlmayer Tamás, Török Béla, Vadovics Viktor, Vámos Márton, Zalánki Gergő - mezőnyjátékosok.

VLV-INTERJÚ MÄRCZ TAMÁSSAL A KERETRŐL

A szövetségi kapitány várhatóan június végén, egy németországi nemzetközi felkészülési tornát követően szűkíti a keretet, s ekkor veszi kezdetét a közvetlen felkészülés a július 16-28-i barcelonai Európa-bajnokságra.

A nyári program egyébként még egy fontos eseménnyel bővült: július 12-én Zágrábban hivatalos mérkőzést játszunk a világbajnoki címvédő Horvátországgal.