FACEBOOK

Szolnok-FTC 8:7 - 2:2-re áll a döntő!

Szolnok-FTC 8:7 - 2:2-re áll a döntő!
hozzászólás, 2018.05.23.

Folytatódik a dráma, a Szolnok 0:2-ről egyenlített a bajnoki döntőben. Tényleg drámai meccs volt a szerdai, a Fradi 0:5-ről jött vissza és majdnem sikerült csodát tennie. Mindent eldöntő mérkőzés szombaton 17.00 órakor. Helyszíni vlv-riport a szolnoki Arénából:


Bajnoki döntő, 4. mérkőzés

SZOLNOK-FTC 8:7 (2:0, 3:2, 2:3, 1:2)

G.: Mezei 2, Zalánki, Younger, Milos Csuk, Hangay, Prlainovics, Alekszics, ill. Vámos 3, Jansik Sz., Manhercz K., S. Mitrovics, Jaksics

A VLV SZÖVEGES ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE

A mindent eldöntő FTC-Szolnok meccs szombaton 17.00-kor lesz a Komjádiban.

VLV-VIDEÓK:

Köszönjük a képanyagot a Fradis-tábnak, Katona Norbertnek.

1:0 - Mezei első gólja

2:0 - Zalánki első gólja

3:0 - Younger gólja

4:0 - Milos Csuk gólja

5:0 - Hangay gólja

5:1 - Jansik Szilárd gólja

5:2 -Vámos első gólja

5:3 - Vámos második gólja, ötméteres

5:4 - Vámos harmadik gólja

6:4 - Mezei második gólja

7:4 - Prlainovics gólja

7:5 - Stefan Mitrovics gólja

7:6 - Manhercz Krisztián gólja

8:6 - Alekszics gólja

8:7 - Jaksics gólja


VARGA ZSOLT (FTC-PQS Waterpolo) vezetőedző:

„Először is gratulálok a Szolnoknak a mérkőzés megnyeréséhez. Úgy gondoltam az első pillanattól fogva, hogy ez egy kiegyenlített párharc lesz a két csapat között. Az első három mérkőzés volt talán egy kicsit furcsa, inkább ez volt az, amire azt mondanám, hogy erre számítottam, és ezt is kaptuk most. Örülök, hogy eljutottunk idáig, a legutolsó pontig, azt gondolom, hogy egy nagyon jó bajnoki döntő-sorozatot játszunk a Szolnokkal.”

SZIRÁNYI BALÁZS (FTC-PQS Waterpolo):

„Először is én is szeretnék gratulálni a Szolnoknak, nemcsak a maiért, hanem a múltkoriért is, azért ők is mélyről álltak fel. Azt éreztem az első két negyedben, talán ugyanúgy viselkedtünk és mondhatom az egész csapat nevében, hogy most voltunk nagyon fáradtak és a harmadik negyedben lendült át. Úgyhogy ez szerintem fizikálisan, mentálisan, mindenhogy így működött, onnantól kezdve volt egy olyan lendületem nekem is, a csapatnak is, ami szerintem előremutathat a szombatra nézve.”

CSEH SÁNDOR (Szolnoki Dózsa) vezetőedző:

"Kétarcú volt számunkra ez a mérkőzés. Az első két negyed jó játékot hozott, kemény, agresszív védekezés, jó támadás. Aztán nyilván egy kicsit elfáradtunk és az utolsó másfél negyed az pedig egy... hát ilyen minden ellen, mármint úgy értem az elemek ellen való küzdést. Nagyon meg kell dicsérjem és gratulálnom kell a játékosoknak, hogy szinte már oxigén nélkül is tartottuk az eredményt és játszottunk. Alapvetően megköszönném a szolnoki uszodának, a szolnoki nézőknek tulajdonképpen az egész évet, mert ez volt az utolsó hazai mérkőzésünk. A játékosoknak természetesen ezt a meccset, de leginkább az utolsó másfél negyedet. Eddig, az elmúlt két mérkőzésen mindig kitaláltunk valamit, azt gondolom, hogy az első győzelmünk leginkább annak volt köszönhető, hogy a becsületünkért küzdöttünk. Ma nyilván hazai pályán voltunk, tehát volt ok arra, hogy küzdjünk. Csütörtök és pénteke ki kellene majd találnunk valamit, amiért tudunk küzdeni szombaton, már a bajnoki címen kívül nyilván. Nem fogunk péntek reggelig a következő mérkőzéssel foglalkozni.”

BÁTORI BENCE (Szolnoki Dózsa):

„Én is valahogy így láttam belülről, mint ahogyan Sanyi (Cseh Sándor - a szerk.) elmondta. Úgy éreztem, hogy az volt talán a kulcs, mert azért voltak meredek pillanatok, és a meredek pillanatokban észnél voltunk és nyugodtak maradtunk a meccs folyamán, ezért tudtunk belőle mi kijönni jobban.”

(Lejegyezte: Vona Lilla)



Varga Zsolt és Szirányi Balázs a Fradi Médiának:




Az első vlv-képek



További vlv-képek a meccsről


A 9-10. helyért

PÉCS-KAPOSVÁR 6:10 (2:2, 1:2, 1:4, 2:2)

G.: Lajkó, Szatmári 2-2, Csacsovszky E., Krizsán A., ill. Juhász-Szelei 3, Kovács O., Giga 2-2, Vindisch, Lukács Á., Németh L.

VLV-VIDEÓK:

Köszönjük a képanyagot a kaposvári stábnak, Balázs Miklósnak.

1:0 - Lajkó első gólja

2:0 - Krizsán gólja

2:1 - Giga első gólja

2:2 - Juhász-Szelei első gólja

2:3 - Kovács Olivér első gólja

3:3 - Lajkó második gólja

3:4 - Juhász-Szelei második gólja

3:5 - Lukács Ábel gólja

3:6 - Kovács Olivér második gólja

3:7 - Juhász-Szelei harmadik gólja

3:8 - Giga második gólja

4:8 - Szatmári első gólja

5:8 - Szatmári második gólja

6:8 - Rakonjac gólja

6:9 - Vindisch gólja

6:10 - Németh Levente gólja