FACEBOOK

FTC-Szolnok 12:9 - a Fradi vezet a döntőben

FTC-Szolnok 12:9 - a Fradi vezet a döntőben
hozzászólás, 2018.05.13.

Nagyon jó mérkőzésen előnyt szerzett a Ferencváros az egyik fél harmadik győzelméig tartó bajnoki döntőben. vlv-riport:



Előzeteseink:

PÉNTEKI VLV-RIPORT A FRADI EDZÉSÉRŐL

A VLV INTERJÚJA VARGA ZSOLTTAL

A VLV INTERJÚJA CSEH SÁNDORRAL


Bajnoki döntő, 1. mérkőzés

FTC-Szolnok 12:9 (2:3, 3:2, 4:2, 3:2)
G.: Varga Dénes 4, Mitrovics 3, Nikics 2, Madaras, Jansik Sz., Vámos, ill. Prlainovics 3, Younger 2, Mezei, Bátori, Csuk, Zalánki​

A VLV SZÖVEGES ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE

A bajnoki címhez az egyik csapatnak három győzelmet kell szereznie, a következő meccs szerdán 19.00 órakor lesz Szolnokon.


vlv-képek, Monoki Nikolett felvételei


VLV-VIDEÓK:

Köszönjük a képanyagot a Fradi-stábnak, Katona Norbertnek.

0:1 - Mezei gólja

0:2 - Bátori gólja

1:2 - Varga Dénes első gólja

1:3 - Prlainovics első gólja

2:3 - Varga Dénes második gólja

2:4 - Prlainovics második gólja, ötméteres

3:4 - Stefan Mitrovics első gólja, ötméteres

3:5 - Milos Csuk gólja

4:5 - Nikics első gólja

5:5 - Madaras gólja

6:5 - Varga Dénes harmadik gólja

7:5 - Jansik Szilárd gólja

8:5 - Nikics második gólja

9:5 - Stefan Mitrovics második gólja

9:6 - Zalánki gólja

9:7 - Younger első gólja

10:7 - Stefan Mitrovics harmadik gólja

10:8 - Prlainovics harmadik gólja

11:8 - Vámos gólja

12:8 - Varga Dénes negyedik gólja

12:9 - Younger második gólja


 

CSEH SÁNDOR (Szolnoki Dózsa) vezetőedző:

„Hát..., gratulálok a Ferencvárosnak, azt gondolom, hogy csapatként a négy negyedet nézve sokkal jobban játszott, mint mi. A harmadik negyedben, hogy mi volt az oka, az nekem személy szerint mindegy, elkezdtünk teljesen más dolgokat csinálni, mint amit addig.

Nem arról van szó, hogy nem akartak a játékosok, de olyan dolgokat csináltak, amikkel inkább az ellenfél malmára hajtották a vizet, és ezáltal teljesen szétestünk fejben és a játékunk is szétesett. Úgyhogy nyilván idegenben egy ilyen csapat ellen, mint a Ferencváros, nem lehet az, hogy mondjuk öt percig teljesen mást csinálunk, de hát ez így alakult, úgyhogy…nem mondom azt, hogy majd a következő meccsen, mert azt gondolom, hogy ilyen játékkal teljesen mindegy, hány meccset játszanánk, nem lenne esélyünk a Ferencvárossal szemben.

Úgy gondolom, hogy ma jóval fegyelmezettebbek voltak és alapvetően, amikor mi vezettünk, akkor is tudták, hogy mit akarnak csinálni, mi pedig abban a pillanatban, ahogy átvette a Ferencváros a vezetést, elkezdtünk egyénieskedni.”

VARGA ZSOLT (FTC-PQS Waterpolo) vezetőedző:

" A Szolnok nehéz meccsekből jött, biztosra vettem, hogy jól fog játszani az első két negyedben. Ezért a legfontosabb feladat az volt, hogy ott maradjunk mellettük, ne nőjön meg a különbség olyan méretűvé, amit aztán már nehéz lenne ledolgozni.

Én azt gondolom, hogy stabillá vált a mérkőzés a harmadik negyedre, és abból tudtunk utána indulni, akkor jöttek a lefordulások, jöttek olyan "extra gólok", amikkel utána átvettük a vezetést és végig uraltuk utána a másik két negyedet.”

NAGY VIKTOR (Szolnoki Dózsa):

„Elég frusztráló és idegesítő volt az, hogy nem láttam semmit a második félidőben (a kapus szemébe sütő nap miatt - a szerk.), de most így meccs után úgy érzem, hogy nem emiett kaptunk ki, mert szerencsére lőttek vagy hat kapufát abból a sávból, ami kritikus volt. Én is inkább úgy érzem, hogy azért kaptunk ki, mert egyrészt sok a tizenkét gól, és az, hogy hogy kaptunk tizenkét gólt. Nem éreztem magam rossz formában és ziccereket kaptam kiszolgáltatott helyzetbe kerültem és a meccs vége felé, a második félidőben ezért voltam kicsit idegesebb a szokottnál. Bízom benne, hogy elég lesz ez a két nap ahhoz, hogy újra tudjunk regenerálódni és felkészülni a szerdai meccsre. Az biztos, hogy teljesen más mérkőzés lesz, nem fog szembe sütni a nap, és mindenki teljesen máshogy fog hozzáállni szerintem egy ilyen meccs után, mert ez nem volt jó szájízű, ez a mai, senkinek. Mindenki akart, mindenki győzni akart a csapatból, ez biztos, de nagyon sok butaságot csináltunk, amit nyilván, ha visszanézzük, látni fogunk.”

VARGA DÉNES (FTC-PQS Waterpolo):

„Érzéseim szerint sikerült megvalósítani mindent, amit elterveztünk. Egy pillanatig sem titkoltuk a meccs előtt, hogy nagyon bízunk abban, hogy a szezon lehetővé tette, hogy egy jobb állóképességet alakítsunk ki magunknak, vagyis hát, azzal vértezzük fel magunkat. Ezért nem pánikoltunk be, amikor az első félidőben a Szolnok vezetett, illetve a végére kiegyenlítettünk, mert éreztük, hogy ez átfordul. Ezt az egész döntőre vonatkozóan érzem, biztos ki lehet ebből zökkenteni egy csapatot, de most egyelőre úgy érzem, hogy ez egy nagyon stabil előnyünk.”

(Lejegyezte: Vona Lilla)


Varga Dénes, Vogel Soma és Varga Zsolt a meccsről a Fradi Médiának:




Az első képeink a Komjádiból



További vlv-képek