FACEBOOK

Eger? Szolnok? - nincs döntés

Eger? Szolnok? - nincs döntés
hozzászólás, 2018.05.02.

A Szolnok Egerben egyenlített, mindent eldöntő meccs lesz szombaton Szolnokon (16 órakor) a bajnoki fináléba jutásért. A BVSC túljutott a Debrecenen, a Szentes meglepő KO-ra volt képes a Pécs ellen, a Vasas pedig egyenlített a Kaposvárral szemben. Eredmények, nyilatkozatok, gólok - folyamatosan:


VLV-TUDÓSÍTÁS A RÁJÁTSZÁS ELSŐ FORDULÓJÁRÓL

A VLV ELŐZETESE A FORDULÓRÓL


OB1, rájátszás 2. forduló

Az 1-4. helyért

A másik ágon az FTC már bejutott a döntőbe, miután 9:0-ra megnyerte az OSC-vel szembeni elődöntőt.

Május 2., szerda

Eger-Szolnok 6:12 (1:3, 2:3, 3:3, 0:3)
G.: Hosnyánszky, Sz. Rasovics 2-2, Cuckovics, Vlahopulosz, ill. Kis Gábor, Prlainovics 3-3, Zalánki, Bátori 2-2, Mezei, Younger

A VLV SZÖVEGES ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE ÉS A MECCS STREAMJE

Szombaton 16 órakor Szolnok-Eger - ez a meccs dönt a fináléba jutásról.

VLV-VIDEÓK (A Líceum TV és a ZF-Eger élő streamje alapján):

0:1 - Mezei gólja

1:1 - Hosnyánszky első gólja

1:2 - Zalánki első gólja

1:3 - Prlainovics első gólja

1:4 - Younger gólja

1:5 - Bátori első gólja

2:5 - Cuckovics első gólja

2:6 - Kis Gábor első gólja

3:6 - Hosnyánszky második gólja

4:6 - Rasovics első gólja


4:7 - Kis Gábor második gólja

5:7 - Rasovics második gólja

5:8 - Prlainovics második gólja, ötméteres

6:8 - Vlahopulosz gólja

6:9 - Zalánki második gólja

6:10 - Kis Gábor harmadik gólja

6:11 - Prlainovics harmadik gólja, ötméteres

6:12 - Bátori második gólja




CSEH SÁNDOR (Szolnoki Dózsa) vezetőedző:

„Először is gratulálok a csapatomnak, jól játszottunk ma, szerintem azon kívül, hogy nyilván mi magasabb fordulatszámon és pontosabban játszottunk, mint eddig, más nem történt. Ma az a bizonyos fáradtság fejben, testileg az Egernél jött ki, ami minket jellemzett az elmúlt napokban. Lesz még egy mérkőzés, azt gondolom abszolút háromesélyes a találkozó, úgyhogy szombaton fog eldőlni.

Attól függetlenül, hogy végig vezettünk, aránylag biztosan, azért feszült volt a találkozó. Nyilván én nem szeretem annyira, ha egy ilyen mérkőzés utolsó percei négyperces kiállítással végződnek. Azt gondolom, hogy 10:6-ra vezettünk négy perccel a vége előtt, amúgy is megnyertük volna a találkozót, illetve nyilván nem az én dolgom ezt eldönteni, de a partról abszolút jogosnak tűnt ez az ítélet, úgyhogy nyilván ezt így kezeljük. Szombaton találkozunk.”

DABROWSKI NORBERT (ZF-Eger) vezetőedző:

„Először is gratulálok a Szolnoknak, ugyanúgy, ahogy ők is megtették, amikor mi győztünk, Úgy gondolom, semmi extra nem történt, azért látszik, hogy háromszor zsinórban megverni a Szolnokot - ez gyakorlatilag lehetetlen küldetés. Kétszer sikerült, nyilván hittem benne, hogy meg tudjuk harmadszor csinálni, hát így nem, ahogy ma történt az egész mérkőzés.

Nem tudom, azt mondja Sanyi (Cseh Sándor - a szerk.), hogy fáradtabbak voltunk. Lehet, nem tudom. Biztos jó dolog, hogy a két bajnoki elődöntő között egy világválogatottal kell idegenben játszani. Így van a versenynaptár, tudtuk előre, hogy nehéz lesz, próbáltunk, megpróbáltam mindent a lehetőségeinkhez mérten, hogy frissebbek maradjunk, ez nem sikerült. Nyilván szombaton folytatjuk, az megint egy másik mérkőzés lesz, szerintem még ennél is kiélezettebb. Igazából a legjobban az zavar ebben, hogy a Fradi meg sétálgat körben a stadionban, cipelik a kupát, és majd kapnak innen egy dögfáradt ellenfelet. Nyilván azt szeretném, ha ezek mi lennénk, ennyit tudok most mondani.”

NAGY VIKTOR (Szolnoki Dózsa):

„Örülök annak, hogy türelmesek, higgadtak voltunk, bírtuk fejben a nyomást. Nem túl jó időszak van mögöttünk és ezért nem volt könnyű idejönni újra az Egerrel játszani. Büszke vagyok a csapatra, hogy így ugrottunk be a vízbe, hogy végig hajtottunk és higgadtan tudtunk játszani. Bízom benne, hogy szombaton is ugyanígy fogunk beugrani. Nyilván mind a két csapat győzni akar, ahogy mondta Norbi (Dabrowski Norbert - a szerk.) ennél még brusztosabb meccsre lehet számítani, ezzel egyetértek én is. Nyerni akarunk otthon."

UROS CUCKOVICS (ZF-Eger):

„Először is gratulálok a Szolnoknak. Nagyon erős meccs volt, mint mindig, amikor egymás ellen játszunk, de én nagyon szeretek ilyen erős meccseket játszani. A következő, szombati meccsen szerintem tudunk majd nyerni, ugyanannyi sanszunk van nekünk is és a Szolnoknak is a döntőbe jutásra."

(Lejegyezte: Vona Lilla)


Az 5-8. helyért

Drámai meccsbefejezéssel nyert a BVSC Debrecenben és így a Miskolccal játszhat az Eurokupa-szereplés jogát is jelentő ötödik helyért a bajnoki rájátszás második szakaszában.

8:9-es állásnál két másodperccel a befejezés előtt Macsi Patrik egyenlített. A középkezdés elvégzése után Szűcs Levente azonnal időt kért, majd a kapus ívelte előre a labdát, amibe Szabó Bence beleért, ezzel a góllal nyert a BVSC.

Debrecen-BVSC 9:10 (1:4, 1:1, 3:2, 4:3)
G.: Macsi P. 3, Szőke Sz. 2, Boros T., Kállay, Fejős, Vidovics, ill. Kovács P., Csapó, Pásztor 2-2, Szabó Bence, Várnai, Czigány, Török B.

VLV-VIDEÓK:

Köszönjük a képanyagot a BVSC-stábnak, Szűcs Leventének.

0:1 - Török Béla gólja

0:2 - Kovács Péter első gólja

0:3 - Várnai gólja

1:3 - Macsi Patrik első gólja


1:4 - Csapó első góljának felvétele nincs meg

2:4 - Vidovics gólja

2:5 - Csapó második gólja

2:6 - Czigány gólja

3:6 - Szőke Szabolcs első gólja

3:7 - Kovács Péter második gólja

4:7 - Szőke Szabolcs második gólja

5:7 - Fejős gólja

5:8 - Pásztor első gólja

6:8 - Kállay gólja

6:9 - Pásztor második gólja

7:9 - Macsi Patrik második gólja

8:9 - Boros Tamás gólja

9:9 - Macsi Patrik harmadik gólja

9:10 - Szabó Bence gólja


SZŰCS LEVENTE (BVSC-Zugló) vezetőedző:

"Olyasmi érzésem van, mint amikor hobbiszinten triatlonoztam és a három sportágból a biciklizéstől féltem mindig a legjobban. Úgy voltam vele, hogy az úszást azt megcsinálom, aztán valahogy a biciklizést túlélem, és a futásra meg, ami marad, azt kifutom magamból. Na, hát a mai meccsen is hasonló érzéseim voltak. Ugye, nekünk az úszásrésze volt az alapszakasz meg a középszakasz és ez a Debrecen elleni párharc volt a biciklizés, és hát most jön a futásrésze.

Remélem, hogy ami bennünk van, azt a Miskolc ellen mind fel is használjuk. Abból kell leginkább meríteni, hogy győztünk. Ha mi tudjuk azt a játékot hozni, amit az elmúlt két miskolci meccsen, olyan magas szinten, és olyan elánnal, akkor valószínűleg megnyerjük a párharcot. Biztos vagyok benne, hogy az ellenfél rendkívül motivált lesz, mivel nem kicsi a tét számukra sem. Van másfél hetünk felkészülni, de a legfontosabb most az, hogy fejben felfrissüljünk. HAJRÁ BVSC!"



SZŰCS LEVENTE (BVSC-Zugló) vezetőedző:

"A bajnokság vége felé fejben nagyon nehéz bírni ezeket a mérkőzéseket, illetve azt, hogy sorozatban jönnek a tétmeccsek, mert ugye, ilyenkor már akárki jön szembe, ki-ki meccsek vannak. Tényleg az adott napi forma dönthet ide vagy oda. Csak magamat tudom ismételni, azt, amit az előző meccs után mondtam, ott sem azért nyertünk, főleg nem hat góllal, mert annyival jobbak voltunk a Debrecennél, mint ahogy ma sem azért nyertünk, mert egy góllal jobbak voltunk a  Debrecennél, így utólag azt mondom: az sem biztos, hogy jobbak voltunk..., hanem az egész éves teljesítményre mondom, hogy ilyenkor meghálalja az élet.

Nagyon nehéz utat jártunk be, hogy idáig eljussunk, folyamatosan, hétről hétre kellett, hogy teljesítsünk, a Debrecen pedig, ahogy ez kell, felszívta magát erre a párharcra és nagyon megnehezítette a dolgunkat.

Természetesen örülünk. Nekünk most az a feladatunk, hogy fejben kicsit felfrissüljünk és a következő párharcra készüljünk, aminek még nagyobb tétje van, egy még nehezebbe ellenfél ellen és ennél sokkal jobb játék kell, az biztos. 

Gratulálok a Debrecennek a felsőházhoz, s ahhoz, hogy így megnehezítette a dolgunkat és kívánok nekik sok sikert a Honvéd ellen."

PÁSZTOR MÁTYÁS (BVSC-Zugló):

"Ha össze akarom hasonlítani ezt a mérkőzést a budapesti találkozóval, ott az elején elég sok kihagyott helyzet volt és a harmadik negyedtől dőlt el a találkozó. Most pont az ellenkezője történt, az elején jól csináltunk mindent, diktáltuk a tempót, sokkal jobban birtuk. És valami jött a harmadik negyed végén-negyedik negyed elején, kaptunk három-négy gyors gólt és máris meccsben volt a Debrecen. 

Nehéz lett volna feldolgozni, ha döntetlen a vége, mert elég lutri az ötméteres-párharc egy ilyen találkozó után és megkockáztatom: a Debrecen lélektani előnyben lett volna. De hál' istennek, szerencsénk volt és megvan a három pont."

KOMLÓSI PÉTER (Debrecen) vezetőedző:

"Hadd kezdjem azzal, hogy szívből gratulálok a BVSC-nek az egész éves teljesítményükhöz, tényleg ott érdemelték ki azt, hogy most az 5. helyért tudnak játszani. A meccs elején jól kezdtek, 0:4-ről vagy 1:4-ről kapaszkodtunk vissza, és valóban ötméterespárbajra került volna sor. Nem tudom elképzelni, hogy az utolsó két másodpercben hogy lehet gólt kapni, de meg tud történni ilyesmi. A sors kezét látom ebben, de kellettünk hozzá mi is, hogy partnerek legyünk. Az egész éves teljesítményük miatt mégsem tombol bennem akkora indulat, de így a meccs végén, ilyen hülye módon nem hiszem, hogy kaptam ki mérkőzésen. Ez legyen az ő egész éves munkájuknak a gyümölcse!

A csapatomnak is gratulálok, mert nagyon szépen beleálltunk a meccsbe, aztán a végén kettő másodperc alatt mégis el tudtuk engedni az esélyünket az ötméterespárbajra."

MACSI PATRIK (Debrecen):

"Csalódott vagyok, úgy készültünk, úgy szálltunk ma vízbe, hogy szeretnénk megszerezni a három pontot és a szombati harmadik meccsen szerettük volna eldönteni ezt a párharcot. Sajnos ez most nem jött össze, viszont szerintem ami csak tőlünk tellett, odatettük magunkat, mert tényleg ott a harmadik negyedben azt hiszem, már volt közte három is, és vissza tudtunk jönni, vissza tudtunk kapaszkodni. Két másodperccel a vége előtt - ez pedig a szerencse volt, én úgy gondolom. 

Gratulálok a BVSC-nek és sok sikert kívánok a Miskolc ellen."

A másik ágon a Miskolc 7:1 arányban legyőzte a Honvédot és továbbjutott.


A 9-12. helyért

19.00 Szentes-Pécs 16:2 (5:0, 4:0, 3:1, 4:1)
G.: Nagy M., Palotás G. 3-3, Somogyi B., Kókai 2-2, Takács J., Hegedűs, Werner, Kiss K.Sz., Vörös V., Pellei K., ill. Horváth Zs., Krizsán

Az állás 6:6, a továbbjutás szombaton, Pécsen dől el.

SZENTESI FOTÓK

A TELJES MÉRKŐZÉS:





LUKÁCS GERGELY (Pécsi VSK-Füszért) vezetőedző:

"Azt gondolom, hogy ennek a nagyon súlyos vereségnek az első számú felelőse én vagyok, hiszen nem készítettem fel a csapatomat megfelelően arra, hogy ez mennyire más mérkőzés lesz, mint a pécsi volt. Ez a Szentes nagyon-nagyon jó csapat, komolyan nekünk estek az első pillanattól kezdve, nagyon magabiztosan vízilabdáztak ma, kevés rés volt a páncéljukon, nem is nagyon találtuk meg. Ők viszont nagyon szépen értékesítették a helyzeteket. Sajnos ez nálunk törvényszerű - nyilván nem az ekkora vereség - elbizonytalanodunk. Ugye, arról szólt a mérkőzés, hogy az első gólunkat gyakorlatlag nem bírtuk megszerezni. Ez a Szentesnek magabiztosságot adott, mi egyre bizonytalanabbak lettünk. Annyi hibát követtünk el ezen a mérkőzésen, mint amennyit az egész bajnokságban összesen

Én személy szerint is és nyilván a csapat is szégyelli magát ezért a teljesítményért. Ez az életnek egy nagy tanítása volt, mégpedig ami az alázatról szólt. Arról, hogy lehajtott fejjel dolgozni kell, menni kell előre és nekünk nem is nagyon van más út hátra.

Ezt a mérkőzést nem lehet elfelejteni. Ez a meccs igenis, ott kell, hogy legyen mindenkinek a szívében és mindig intő példa kell, legyen arra, hogy hogy kell hozzáállni egy meccshez. Viszont még van egy harmadik mérkőzés, egy mindent eldöntő párharc Pécsen. Bele fogunk állni abba a meccsbe.

Talán ezzel kellett volna kezdenem: szívből gratulálok a szentesi csapatnak, mert ma tényleg fantasztikusan játszottak. Óriási motivációval, hatalmas erőbedobással, nagyon jól ültek a lövések, nagyon sok mozgással játszottak, azt gondolom, ha ma a legjobb formánkat hozzuk, akkor is nagyon nehéz lett volna itt nyerni, úgyhogy le a kalappal az ellenfél előtt. Azt gondolom, hogy tényleg csak a legszebb jelzőkkel lehet a Szentes játékát illetni."

PELLEI CSABA (Metalcom-Szentes) vezetőedző:

"Nagyon remélem, sőt, biztos vagyok abban, hogy a csapat nem fog elszállni. Kétszer voltunk idén Pécsen, egyszer 8:3-ra, egyszer pedig 11:6-ra kaptunk ki.

Hát, vannak ilyen mérkőzések, mint a mai - az egyik csapatnak minden sikerül, de tényleg minden, a másik csapatnak semmi. Ez párosult nálunk egy nagyon jó kapusteljesítménnyel. Tényleg nagyon ritka az ilyen.

Voltam mind a két oldalon már, volt olyan mérkőzésem - nem OB1-ben -, ahol 12:0-ra kaptam ki, azt nem kívánom senkinek, most, ugye, a másik oldalon ülök, magabiztos győzelmet arattunk. Van ilyen a vízilabdában, nagyon ritka, de van ilyen. Át tudom érezni a Pécs mostani, mérkőzés utáni helyzetét.

Azt gondolom, nem kell a Szentest óva inteni attól, hogy most "elrepüljünk", mert tudjuk, hogy elmegyünk Pécsre, s az egy másik, kőkemény mérkőzés lesz. Megteszünk mindent, hogy még feljebb lépjünk, ugye, mi a céljainkat elértük ebben a szezonban.

A Pécs nagyon jó csapat, kiegyensúlyozott volt az egész bajnokságban, ezt nemcsak a pontszám mutatja, hanem az is, hogy amikor nem nyert, akkor is megnehezítette a nagy csapatok dolgát. Nekünk volt négy-öt rossz mérkőzésünk az évben, ebből két-három sajnos nagyon fontos volt.

Én a szentesi csapat játékosállományát egyébként tartom olyannak, mint a pécsit, ezt elmondtam korábban is. Az a lényeg, hogy egy csapat hogy van összerakva, hogy dolgozik, hogy küzdenek egymásért a játékosok. Most nálunk kijött a lépés, a Pécsnek nem jött ki. Ennyi az egész, nem szabad messzemenő következtetéseket levonni. Annyit talán, hogy ez a szerda-szombat közel van egymáshoz, bízom abban, hogy a lendületünk megmarad, s talán a Pécsben is marad ebből a meccsből három nap múlva valami... De az egy teljesen más mérkőzés lesz, 0:0-ról indul. Két jó csapat, bárki nyerhet."

BARÁT FERENC (Pécsi VSK-Füszért)

"Az egész csapatban mindenki hibázott, nem is tudnék kiemelni olyat, aki jó teljesítményt nyújtott. Egy ilyen meccs után nem lehet mit mondani. Próbáltuk, mentünk de semmi nem sikerült, a Szentes nagyon jól beleállt és amikor látták ezt, addig ütötték a vasat, amíg meleg volt."

PELLEI KRISTÓF (Metalcom-Szentes):

"A pécsi mérkőzésünk nem úgy sikerült, ahogy terveztük, ezért a játékosok meg az edzők fejében is az volt, hogy vágjunk vissza. Sokat készültünk erre a mérkőzésre. Én úgy érzem, hogy tényleg nagyon koncentráltunk, próbáltunk végig odafigyelni. Ez a védekezésnek köszönhető és a nagyon jó kapusteljesítmények. Támadásban is inkább nekünk állt a szerencse, ezt ki is használtuk. Gratulálni szeretnék a csapatomnak, mert tényleg az év egyik legjobb mérkőzése volt ez számunkra, fontos volt szerintem lelkileg is."

Vasas-Kaposvár 8:7 (3:3, 2:2, 3:1, 0:1)
G.: Bencz 3, Steinmetz Á. 2, Sélley-Rauscher, Marnitz G., Hőna, ill. Giga 3, Dobos D. 2, Juhász-Szelei, Lukács Á.

Az állás 6:6, a mindent eldöntő meccs szombaton lesz Kaposváron.

VLV-VIDEÓK:

Köszönjük a képanyagot a kaposvári stábnak, Balázs Miklósnak.

1:0 - Sélley-Rauscher gólja

2:0 - Steinmetz Ádám első gólja

2:1 - Giga első gólja

2:2 - Lukács Ábel gólja

3:2 - Bencz első gólja

3:3 - Giga második gólja

4:3 - Steinmetz Ádám második gólja

4:4 - Juhász-Szelei gólja

4:5 - Giga harmadik gólja

5:5 - Hőna gólja

6:5 - Marnitz Gergő gólja

6:6 - Dobos Dávid első gólja

Krémer-védés

7:6 - Bencz második gólja

8:6 - Bencz harmadik gólja

8:7 - Dobos Dávid második gólja




BERTA JÓZSEF (Kaposvár) vezetőedző:

„Nyerni szeretnék mindenképpen, nem jól játszani. Sajnos tizenhárom meccses veretlenségi sorozat szakadt most meg, amit nagyon sajnálok, ezt vittem volna tovább még, szerettem volna végigvinni ezen a bajnokságon, nem sikerült. Nyilván vannak ennek külső tényezői is, nem csak mi voltunk ebben hibásak, sajnos a legutóbbi, Vasas elleni mérkőzésen sérültek meg a játékosaink és azért nem tudtak most játszani. Két alapember hiányzott, nyilván azért csapat ez, hogy tudjuk őket pótolni, de hát hiába hozok ifijátékosokat, nem is ugrottak vízbe, úgyhogy ezzel az állománnyal kellett megoldani, akik maradtak, nyilván elfáradtak. Az meg a másik, hogy végleg cserés kiállítással is sújtottak minket pluszban, de két messziről kapott gól, sajnos belealudtunk, vagy nem úgy védekeztünk, ahogy kellett volna, az eldöntötte a sorsunkat. Egyébként gratulálok a Vasasnak.”

DOBOS DÁVID (Kaposvár):

"Számítottunk rá, hogy nagyon szoros mérkőzés lesz, igazából a rájátszásnak ez a lényege, hogy itt már elég szoros meccseket játszunk. Sajnos az előző találkozó óta két alapemberünk lesérült és nélkülük készültünk, nem is játszottak, de szerintem az ő pótlásukat valamilyen módon sikerült megoldani. Igazából nagyon sajnálom, hogy ez lett a meccs vége, ezt részben azért mi is elrontottuk, részben így is alakult. Ilyen a sport."

FÖLDI LÁSZLÓ (VasasPlaket) vezetőedző:

„Azt gondolom, hogy két foghíjas csapat játszott, relatíve sok hibával, volt, amikor az egyik csapat tudott élni ezzel a lehetőséggel, volt, amikor a másik. Ez a csapat, ha jól emlékszem, most már a harmadik olyan mérkőzését játssza, amikor 8:7 vagy 8:8 lett a bajnokságban a mérkőzés végeredménye, úgy látszik nekünk ezt osztották.

Örülök annak, hogy el tudunk menni még egy meccset játszani Kaposvárra, ez egy jó csata volt, tényleg sokkal többet hibáztunk, nehéz ezt úgy megoldani, hogy ennyire a szezon végén ne hibázzunk túl sokat, főleg akkor, ha ennyire foghíjasak a csapatok. Volt itt egy pici ünnepség is Steinmetz Ádi tiszteletére, nagyon köszönjük neki az eddigi pályafutását. Most az én nyilatkozatomnál ne ijedjen meg senki, nem ez volt az utolsó meccse, be fogja fejezni a bajnokságot, csak most volt igazán olyan idő, amikor tudtuk köszönteni és nagyjából, valamennyire számítható volt az, hogy mikor vagyunk itt, mikor van itt ő is. Én is szeretnék gratulálni a Kaposvárnak és készülünk a szombati csatára."

STEINMETZ ÁDÁM (VasasPlaket):

„Nagyon köszönöm a Vasas vezetésének ezt a kedvességet, figyelmességet, nem számítottam rá, hiszen a bajnokságból több mérkőzés is hátra van, és azokat természetesen, ahogy azt vezetőedző úr is mondta, a legjobb tudásom szerint végig fogom játszani.

Rátértve a kaposvári harmadik, és egyben mindent eldöntő mérkőzésre; ha most megengedi az ellenfél a tréfát, -most nincs abban a hangulatban, - lehet, szándékosan csinálják így, hogy legyen még egy meccsük, meccsbevétel a klubnak, hogy hazai pályán döntsék el a továbbjutás kérdését. A viccet félretéve: szeretnénk Kaposváron nyerni, nem hangsúlyoztuk, de minket is elég komoly sérüléshullám sújt, sok játékosunk már be is fejezte erre az évre, van, aki kisebb sérülésekkel küzd, ennek fényében nagyon örülök, hogy meg tudtuk nyerni ezt a találkozót. A Kaposvár-meccs hosszú évek óta egy rangadónak számít, a mai mérkőzésről is csak ezt tudom mondani, örülök annak, hogy két góllal tudtam hozzájárulni ehhez a győzelemhez.”


A 13-16. helyért

Az AVUS 9:0-ra legyőzte a Szegedet és továbbjutott.

A másik ágon a Tatabánya is 9:0-ra győzött, ellenfele az UVSE volt.

A 16. helyezett kiesik, a 15. a kiírás szerint osztályozót játszik az OB1B második helyezettjével a bennmaradásért.


A rájátszás II. szakaszában a bajnoki címhez három nyert mérkőzés szükséges majd, a többi helyezéshez két győzelem elegendő. A játéknapok:

Május 12., 16., 19., 23, 26.

Címkék:
OB1