FACEBOOK

Tovább erősödik a Miskolc! - Bedő Krisztián a vlv-nek

Tovább erősödik a Miskolc! - Bedő Krisztián a vlv-nek
hozzászólás, 2018.04.11.

Többek között magyar világbajnokkal és montenegrói válogatott játékossal szerződik a következő szezonra a Miskolci MVLC, hogy tovább emelkedjen a ranglistán, s betörjön a magyar bajnokság első négy csapata közé.


Immár nemcsak a nemzetközi kupaszereplést jelentő ötödik hely lesz a miskolci klub célja a következő szezonban. A klubelnök szerdán jelentette be a helyi sajtóban, hogy erős játékosokkal vágnak majd neki a még nehezebb feladatok megvalósításának.

Bachner András már korábban elmondta, hogy továbbra is csapatánál pólózik Szasa Misics, Alex Bowen, Vadovics Viktor, Nagy Ádám, Csoma Kristóf és Hornyák Olivér.

A mostani bejelentés nagy neveket tartalmaz: Miskolcra költözik az Eger világbajnok játékosa, a 24 éves Bedő Krisztián és a Herceg Noviban szereplő, szintén 24 esztendős Bojan Banicsevics, aki tagja a montenegrói válogatottnak. Ugyancsak a Miskolc játékosa lesz ősztől Lőrincz Bálint, valamint a szerb Ognyen Sztojanovics a Crvena Zvezdától.

BEDŐ KRISZTIÁN a vlv-nek:

- Egyelőre egy évről van szó. Úgy éreztem, hogy már kell nekem a változás. Ki szeretnék lépni az eddigi komfortzónámból, az egri közegből, hiszen immár négy éve játszom ott. Ez nem azt jelenti, hogy nem érzem jól magam, csak a további fejlődéshez szökségesnek érzem a váltást.

Immár nyolc éve dolgozom Dabrowski Norberttel, szerintem mindkettőnknek jót fog tenni a változás. Nagyon sokat köszönhetek neki, a kapcsolatunk ugyanolyan jó marad a továbbiakban is.

Az új Miskolc elsődleges célja a bajnokságban a négy közé jutás lesz, de természetesen, ha már ott vagyunk, annak elérésével sem fogunk megelégedni.

Ami a válogatottságot illeti, nem gondolom, hogy ez az átigazolás hátrányosan befolyásolná a helyzetemet, sőt, még talán több játéklehetőségem is lesz mint eddig és ez szerintem a javamra fog válni.