FACEBOOK

FTC-Verona Eurokupa-döntő - megkezdődött a jegyárusítás

FTC-Verona Eurokupa-döntő - megkezdődött a jegyárusítás
hozzászólás, 2018.03.23.

Újra kupadöntőt játszik a Fradi. Az Eurokupa címvédője a két meccsből álló finálé első fordulójában, március 31-én, szombaton 20.45-kor itthon kezd a trónkövetelő Verona ellen. Jegyinformációk:


A döntő hazai meccsének a Komjádi uszoda ad otthont, amely mintegy 1.600 ember befogadására képes.

A jegyek szerda óta megvásárolhatók, ugyanannyiért, mint amennyibe a Fradi bajnoki meccseinek belépője kerül: egységesen 1.000.- forintért.

Mivel a "nagy Fradi-család" része a pólós csapat, s a szakosztály vezetése szeretné, ha a különböző sportágak zöld-fehér szurkolói nagyobb számban követnék Madarasék szereplését, a klubvezetés különleges akcióval igyekszik előmozdítani a Fradi-tábor megjelenését a döntő hazai meccsén.

Ugyanazon a napon (tehát március 31-én) 13 órától az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata a Győr ellen lép pályára a Magyar Kupa elődöntőjében a Papp László Sportarénában, majd 17 órától Újpest-Fradi labdarúgó derbit rendeznek a Szusza Ferenc Stadionban. 

Azok a szurkolók, akik bemutatják mindkét mérkőzésre szóló jegyüket, ingyen nézhetik meg az esti vízilabda Eurokupa-döntőt a Komjádiban. 

A jegyek egyébként elővételben mindenen munkanapon megvásárolhatók egészen március 29-ig, csütörtökig 14.00 és 19.00 között az FTC Népligeti Sportközpontban, a Vajda Péter utcai bejárat mellett található konténernél. A mérkőzés helyszínén, a Komjádi uszoda jegypénztárában az összecsapás kezdete előtt egy órával, azaz 19.45-től árulják majd a még megmaradt belépőket.

A lelátón családi és szurkolói szektorokat hoznak létre, ezeken belül érkezési sorrend alapján foglalhatják el helyüket szurkolók. 

Az éves (2017/18-as szezonra szóló) szurkolói bérlet természetesen érvényes a kupadöntőre, ezek tulajdonosai választhatnak, hogy a családi szetorban vagy a szurkolói táborban akarnak helyet folalni.

A visszavágó április 18-án lesz, Busto Arsizióban. (A Veronaként megismert klub új neve Busto, hivatalosan így hívják a csapatot: BPM Banco Sportmanagement Busto.)

Az Eurokupa-döntő két meccsét a DigiSport közvetíti.