FACEBOOK

Itt az Európa Kupán szereplő 15-ös keret!

Itt az Európa Kupán szereplő 15-ös keret!
hozzászólás, 2018.02.13.

Märcz Tamás szövetségi kapitány kedden szűkítette 18 tagú keretét, eldőlt, hogy melyik 15 játékos vesz részt a csütörtökön kezdődő kecskeméti Európa Kupa-selejtezőtornán. Délelőtt még a teljes társaság edzett, a kapitány délután tájékoztatta azokat a játékosokat, akikre most nem számít a tornán. Ők: Decker Attila, Török Béla és Vadovics Viktor. Mindhárman részt vesznek még a szerda délelőtti gyakorláson, utána térnek vissza klubjukba.


A keret:

Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC) - kapusok, 
Angyal Dániel (Eger), Bátori Bence (Szolnok), Bedő Krisztián (Eger), Erdélyi Balázs (OSC), Jansik Dávid (Szolnok), Jansik Szilárd (FTC),  Kovács Gergő (Eger), Német Toni (FTC), Manhercz Krisztián (FTC), Mezei Tamás (Szolnok), Salamon Ferenc (OSC), Vámos Márton (FTC), Zalánki Gergő (Szolnok) - mezőnyjátékosok.

MÄRCZ TAMÁS a vlv-nek:

- Mindhárom játékossal elbeszélgettem, elmondtam véleményemet arról, hogy miként látom a helyzetüket. Nem titok, mindhármukban komoly potenciált látok, elégedett voltam, vagyok a játékukkal, különböző okok miatt határoztam úgy, hogy most nem számítok rájuk. Az is közrejátszott a döntésemben, hogy néhány pozíciót illetően nagy versenyt szeretnék látni az Európa Kupa mérkőzésein, ennek alapján választottam ki az utazókat.

Délelőtt egyébként egyéni bemelegítés, gimnasztika után pörgős úszás szerepelt a programban, majd labdatechnikai és kapuknál végzett gyakorlatokat követően az edzés legfontosabb része az emberhátrányos védekezés gyakorlása volt, ennek elég sok időt, fél órát szenteltünk.​


A csapat délelőtt a Szőnyi úton edz, ezután utazik Kecskemétre.

Az Európa Kupa kecskeméti selejtezőtornájának programja:

A mérkőzéseken készülő vlv-fotók minőségét a Camera Kft-nek köszönhetjük.



Canon Webáruház


Február 15., csütörtök

18.30 Románia-Franciaország

20.00 Magyarország- Georgia (Grúzia)

Szabadnapos: Spanyolország

Február 16., péntek

18.30 Georgia (Grúzia)-Spanyolország

20.00 Magyarország-Románia

Szabadnapos: Franciaország

Február 17., szombat

10.00 Románia-Georgia (Grúzia)

11.30 Franciaország-Spanyolország

"Szabadnapos": Magyarország

18.30 Georgia (Grúzia)-Franciaország

20.00 Magyarország-Spanyolország

"Szabadnapos": Románia

Február 18., vasárnap

10.30 Spanyolország-Románia

12.00 Magyarország-Franciaország

Úgy tudjuk, hogy az M4 Sport az első három mérkőzésünket élőben, a vasárnapit felvételről közvetíti. Jegyvásárlási lehetőség a helyszínen és ezen a felületen.

A vlv végig a helyszínről tudósít.