FACEBOOK

BL-főtábla: Szolnok-Eger 10:11

BL-főtábla: Szolnok-Eger 10:11
hozzászólás, 2018.01.24.

Fordulatos, jó kis meccsen Szolnokon győzött az Eger és ezzel nagyon fontos pontokat szerzett a BL-főtábla B csoportjában. Tudósítás:


BL-főtábla, 7. fordduló

B csoport


Január 23., kedd

Sabadell-Herceg Novi 8:10 (1:3, 2:3, 3:2, 2:2)
 - az egyik játékvezető Székely Balázs volt
G.: Müller 3, S. Cabanas Pegado, Carrillo, Bustos, Fenoy, V. Cabanas Pegado, ill. D. Draskovics 3, Ukropina, Spaics 2-2, Merkulov, Radovics, M. Petkovics

Január 24., szerda

Spandau 04-Pro Recco 9:10 (1:3, 3:4, 2:3, 3:0)
G.: Gielen, Negrean, Dedovics, M. Stamm 2-2, Mateo Csuk, ill. Di Fulvio, Mandics, Molina, Alesiani 2-2, Echenique, Figari

Alphen-Steaua Bukarest 4:15 (0:4, 0:3, 0:5, 4:3)
G.: Van Mil, Mandolini, Ingyics, M. Filipovics, ill. Gy. Filipovics, Chioveanu, Murisics 3-3, Gheorghe, Buljubasics 2-2, Delgado, Teohari

Szolnok-Eger 10:11 (3:3, 4:3, 1:1, 2:4)
G.: Zalánki, Younger 3-3, Bátori 2, Prlainovics, Milos Csuk, ill. Angyal, Sz, Rasovics 3-3, Hosnyánszky 2, Lőrincz, Cuckovics, Hárai

A VLV SZÖVEGES ÉLŐ KÖZVETÍTÉSE A MÉRKŐZÉSRŐL

A SZOLNOK FOTÓGALÉRIÁJA

AZ EGRIEK FOTÓGALÉRIÁJA

VLV-VIDEÓK (Sport TV):

1:0 - Bátori első gólja

1:1 - Hosnyánszky első gólja

2:1 - Younger első gólja

2:2 - Hárai gólja

3:2 - Milos Csuk gólja

3:3 - Rasovics első gólja

3:4 - Cuckovics gólja

4:4 - Zalánki első gólja

5:4 - Bátori második gólja

6:4 - Younger második gólja

6:5 - Hosnyánszky második gólja

7:5 - Prlainovics ötméteresgólja

7:6 - Lőrincz Bálint gólja

7:7 - Angyal első gólja

8:7 - Zalánki második gólja

8:8 - Rasovics második gólja

8:9 - Rasovics harmadikk gólja

9:9 - Younger harmadik gólja

9:10 - Angyal második gólja

10:10 - Zalánki harmadik gólja

10:11 - Angyal harmadik gólja



Dabrowski Norbert a Sport TV-nek


- Éhesek voltunk egész végig a győzelemre, a három pontra. Gyakorlatilag hazai pályán játszottunk megint, úgy érzem, és meg is érdemlik a szurkolóink ezt a győzelmet - meg mi is, mert sok dolog van a hátunk mögött az utóbbi egy vagy két hétben. Rettentően boldog vagyok, tele vagyok adrenalinnal, nem nagyon tudok most különösen mit mondani.

- Nagyon magas szintű védekezést láthattunk ezen a mai mérkőzésen.

- Nem hiszem, mert 10 gólt kaptunk. Pontosan védekeztünk, ez igaz, de a Szolnoknak nagyon jó támadói vannak, úgyhogy ha hat gólnál többet kapunk, én mindig azt fogom mondani, hogy nem védekeztünk jól. De végül is teljesen mindegy, nyertünk egy góllal, ez a fontos. Szerettem volna holnap pihenni, de nem fogok tudni, mert én ma nem fogok tudni elalduni.

- Köszönöm szépen!

(Lejegyezte: Ötvös Csilla)



Cseh Sándor a Sport TV-nek


- Úgy volt minden, ahogy mondtad az elején, hogy év elején vagyunk, és nagyon nehéz lesz. Tényleg nagyon nehéz volt.

- Végig úgy volt, nem csak az elején. Nagyon sok olyan meccset megnyertünk már az évek alatt, amikor nem érdemeltük meg - ez a mai is ilyen lett volna, ha nyerünk. Ami a jövőre nézve nagyon biztató, az az, hogy nagyon lelkesen és nagy szívvel játszott a csapat, csak egész egyszerűen - amit nyilván a nézők nem látnak - egy ilyen rangadón van, amikor be kell adni centerbe, van, amikor akciógólt kell lőni, van, amikor nem szabad akciógólt kapni. És ebben mindben hibáztunk, vagyis nagyon sok mindenben. Abszolút nem tudtunk játékba jönni, úgyhogy gratulálok az Egernek, mert megérdemelték ezt a győzelmet.

- Úgy tűnt nekem, amikor például az időkérésnél azt mondtad, érthető, hogy fáradtak, de próbálják meg megcsinálni mindazt, amit te mondasz, hogy mintha nem lett volna annyira fegyelmezett a játék, mint ahogy megszoktuk ezt korábban.

- Egyértelmű, de nem azt érzem, hogy itt most fegyelmezetlenkedni akarunk, nem akarok embereket kivenni. Csak, ha az utolsó percet megnézzük, nem 47 másodperccel a meccs vége előtt kell akciógólt lőni, akkor be kell adni centerbe a labdát, ez egy vízilabda alapszabály. Ha már kiállítanak valakit mezőnyből, akkor nem kell ott maradni reklamálni, hanem vissza kell úszni, hogy ne három másodperccel később jöjjön vissza a kiállított játékosunk. És akkor ezzel mindent elmondtam, ilyenből volt körülbelül húsz a meccsen.

- Köszönöm szépen! Mi viszont nagyon-nagyon jól szórakozhattunk, hiszen egy nagyszerű mérkőzést láthattunk.

(Lejegyezte: Ötvös Csilla)



Hosnyánszky Norbert a Sport TV-nek


- Hogy érezted belülről ezt a mérkőzést? Elképesztő hangulat volt, és az érződött, hogy hihetetlenül motiváltak vagytok a győzelemre.

- Igen, motiváltak voltunk. Azt gondolom, hogy a végjátékban, a pontok tekintetében ez nekünk jóval fontosabb meccs volt, mint a Szolnoknak. Belülről én is éreztem, hogy nagyon nagy hangulatú mérkőzés volt. Kívülről úgy nézett ki, hogy nüanszok, de azt gondolom, hogy olyan dolgok döntöttek egy ilyen szoros meccsen, mint Bedő Krisztián blokkjai emberhátrányban, vagy Kovács Gergő két gólpassza emberelőnyben. Ezek döntöttek a mai meccsen.

- Mi az, amit kiemelnél - azokon kívül, amit eddig elmondtál -, amiben felül tudtátok múlni a Szolnokot?

- Talán akaratban ma este egy picit jobbak voltunk, jobban akartuk ezeket a pontokat, szerintem.

- Köszönöm szépen!

(Lejegyezte: Ötvös Csilla)


A csoport állása hét forduló után:

1. Pro Recco 18,
2-3. Spandau, Szolnok 15-15,
4-5. Eger, Jadran Herceg Novi 13-13,
 6. Steaua Bukarest 6,
7. Sabadell 3,
Alphen 0 pont