FACEBOOK

A Komjádiba viszi hazai meccseit a Fradi

A Komjádiba viszi hazai meccseit a Fradi
hozzászólás, 2018.01.20.

A Fradi felnőtt férfi vízilabdacsapata mostantól a szezon összes hazai meccsét a Császár-Komjádi uszodában rendezi meg, így már a jövő szerdai (18.45) FTC-Miskolc Eurokupa-elődöntőt is. Varga Zsolt vezetőedzőtől érdeklődtünk a részletekről.


VARGA ZSOLT (FTC-PQS Waterpolo) a vlv-nek:

- Fájdalmas számunkra elszakadni a Népligettől, a váltás egyetlen oka az, hogy sokkal nagyobb az érdeklődés a csapat hazai meccsei iránt, mint amit a jelenlegi viszonyok között ki tudunk elégíteni. Már a tavalyi Eurokupa-döntőre sokkal több ember jött volna, mint ahányan jöhettek az uszoda lehetőségei miatt. Azóta is tapasztaltuk, hogy az erősebb csapatok elleni hazai meccseinkre jóval több szurkoló szeretne bejutni - ez az egy dolog késztetett minket a "költözésre", de továbbra is ezer szállal kötődönk a népligeti sportkomplexumhoz, itt is edzünk, ez az otthonunk. 

Ebben a szezonban tehát a Komjádiban játsszuk a hazai meccseinket, ez egy "növekedési folyamat" része, kicsit próbának is szánjuk, mindenképpen lehetőséget akartunk teremteni arra, hogy még többen láthassák ezt a csapatot.

- Hogy álltok a készülődéssel?

- Azóta, hogy idén elkezdtük a munkát, alapozás folyt. Ezt kicsit megtörte a válogatott néhány napos programja, emiatt ezen a héten valamivel kevesebbet tudtunk együtt lenni. Ilyenkor egyébként általában mindent újra "át kell venni", átismételjük az egész játékunkat, hogy mindenki ismét magabiztosan tudja a dolgát. Természetesen mielőbb szeretnénk egy picit már előre is lépni mind a védekezésben, mind a támadásban.


A Fradi hagyományainak megfelelően 1.000.- forintért vásárolható jegy a csapat hazai meccseire. (A belépés 14 éven aluliaknak ingyenes.) Az éves szurkolói bérletek természetesen érvényesek a Komjádiba is. Érdekesség, hogy az 1600 néző befogadására képes Komjádi uszoda szektorait a Fradinál úgy osztották fel, hogy a jegyvásárlók választhatnak: úgynevezett szurkolói szektorban vagy "családi szektorban" akarják-e megtekinteni a mérkőzést. (Helyfoglalás érkezési sorrendben.)

A nagy érdeklődésre való tekintettel a szerda este 18.45-kor kezdődő FTC-Miskolc Eurokupa-elődöntőre elővételben is lehet jegyet vásárolni, méghozzá hétfőn és kedden 14 és 19 óra között a népligeti Fradi-sporttelep bejátatánál lévő regisztrációs központban. (Ez az információ a hazai szurkolókra vonatkozik, a miskolciak meccs előtt, a Komjádi uszodánál vehetik meg belépőjüket a vendég szektorba.)

A szerdai első mérkőzést és a február 28-i miskolci visszavágót a DigiSport élőben közvetíti.