FACEBOOK

Honvéd-Miskolc 9:9 - nyilatkozatok, gólok

Honvéd-Miskolc 9:9 - nyilatkozatok, gólok
hozzászólás, 2017.12.05.

Hétfő este a 9. bajnoki fordulóból előrehozott bajnoki meccsen döntetlent játszott a Kőér utcában a Honvéd és a Miskolc. Nyilatkozatok és a meccs góljai:


​eOn OB1., 9. forduló

Honvéd-Miskolc 9:9 (2:1, 2:4, 1:3, 4:1)

G.: Balakirjev 4, Manhercz Á. 2, Szivós, Vad L., Gyárfás, ill. Vadovics 3, Milicsics 2, Dőry, Nagy Á., Bowen, Misics

VLV-VIDEÓK:

Köszönjük a képanyagot a miskolci stábnak, Kis Istvánnak.

1:0 - Balakirjev első gólja

1:1 - Misics gólja

2:1 - Manhercz Ádám első gólja

2:2 - Vadovics első gólja

3:2 - Balakirjev második gólja

3:3 - Dőry gólja

4:3 - Balakirjev harmadik gólja

4:4 - Vadovics második gólja

4:5 - Nagy Ádám gólja

4:6 - Milicsics első gólja

4:7 - Bowen gólja

5:7 - Gyárfás gólja

5:8 - Vadovics harmadik gólja, ötméteres

5:9 - Milicsics második gólja

6:9 - Balakirjev negyedik gólja

7:9 - Vad Levente gólja

8:9 - Szivós gólja

9:9 - Manhercz Ádám második gólja, ötméteres


A BHSE riportja, Sike József, Vad Lajos, Sánta Dániel és Illés Sándor meccs utáni nyilatkozata:



SIKE JÓZSEF (PannErgy MVLC):

- Másodszor néztünk bele abba a bizonyos lukba..., ugye először szétlőtték az egyik szemünket (tavaly 11:8), most 9:5-ről a másik szemünket is. Szerintem, ha jövőre játszunk, még egyszer ekkora előnyt lassan meg fogunk tanulni megőrizni... De azt gondolom, hogy igazságos lett, mert a Honvéd azért ezt nem adta föl, végig, az utolsó erejéig küzdött, harcolt. Én azt érzem, hogy a hétvégi meccs előtt ez a döntetlen talán annyi erőt adhat nekünk, hogy ha bejutunk a kupában a négy közé, akkor szép évet zárunk, szép karácsonyt kaphatunk. Gratulálok a Honvédnak, lelkesen küzdött az utolsó pillanatig.

SÁNTA DÁNIEL (PannErgy MVLC):

- Elsősorban gratulálnék a Honvédnak, hogy így visszajött a mérkőzésbe. Az első negyedben kicsit bealudtunk, könnyű gólokat ajándékoztunk a Honvédnak, igazából majdnem, hogy arra ment el a bemelegítésünk. Utána, a következő két és fél negyedben, úgy gondolom, mi uraltuk a mérkőzést, ez az eredményjelzőn is látszódott, ugye, 9:5... Felépítettünk egy szép előnyt és ezt öt perc alatt le tudtuk adni... A Honvéd váltott egy nagyon kellemetlen játékstílusra, igazából "minden mindegy alapon" és ez most nekik bejött, mi pedig ebbe fegyelmezetlenül, néha bután belementünk.

VAD LAJOS (RacioNet Honvéd):

- A Pécs-meccs tükrében, ugye, bizonyítási vágy volt a csapatban. Nagyon nagy hibákat csináltunk. Végig mérkőzésben voltunk és 4:3 után iszonyat hibákat csináltunk és elment az ellenfél 9:5-re. De én úgy érzem, hogy minden elismerést megérdemelnek a srácok, hogy mínusz négyről feláltak, sőt, még győzelmi esélyünk is volt ott a legvégén. A fiatalok is nagyon remekül helytálltak, tehát azt mondom, hogy én ezt egy bravúrnak értékelem, érzem. Ugye, ez már a harmadik komoly bravúrunk ebben a szezonban. Minden elismerésem a srácoké.

ILLÉS SÁNDOR (RacioNet Honvéd):

- Igen, hogyha úgy vesszük, három vereség után ugrottunk bele ebbe a meccsbe, úgy, hogy ez az utolsó meccs volt ebben a naptári évben. Szóval nem volt mindegy, nem mindegy az, hogy hogy megyünk pihenőre. Úgy kezdtük a meccset, ahogy elterveztük, jól meccsben matadtunk, végig szoros volt. Volt egy kis hullámvölgyünk a harmadik negyed körül, viszont a negyedik negyedre védekezést váltottunk és ennek köszönhetően sikerült négy gólt lőnünk sorozatban a végén.