FACEBOOK

Kórlap

Kórlap
hozzászólás, 2007.03.04.

Nem kifejezetten Hárai éve ez a 2006-07-es szezon.. Ahogy elkezdődött a bajnokság, Pufi betegséget betegségre halmoz, és ez pechszéria a válogatott felkészülése alatt sem kíméli: a Honvéd centere a felkészülési meccseken sorra a kispadra kényszerül.

A történet rögtön a bajnokság első fordulójában kezdődött, ugyanis Balázs hátsérülése miatt nem játszhatott a Szentes elleni nyitótalálkozón. A következő mérkőzésen végre a medencébe ugorhatott Pufi, ennek örömére gólt is lőtt. A harmadik fordulóban azonban Hárait már megint a medence partján láttuk: megfázása miatt nem játszhatott a BVSC elleni találkozón.

Aztán megnyugodhattunk picit, Balázs meggyógyult és játszott is minden meccsen. Nem is volt semmi probléma egészen a 8. forduló beli OSC elleni találkozóig, ahol Pufi fülgyulladása miatt szorult a nézőtérre. Nem tűnt túl bíztatónak, hogy másfél hónap alatt háromféle baja is volt, de miután a füle rendbejött, végre teljesen egészségesnek tűnt. Egészen a válogatott februári felkészüléséig, ahol egy idő után gyanúsan sokat ragadt a medence partján. Az edzőmeccsekre sorra nem nevezte őt Kemény Dénes, és mint kiderült, nem a formájval volt a gond: már megint a füle fáj. Mivel még mindig nincs 100%-os állapotban, nagyon távoli lett egy esetleges melbourne-i szereplés...

Gyógyulj már meg, Pufi!

 

2007.03.01.