FACEBOOK

Eurokupa: Sturm Csehov-Miskolc 9:11 - Továbbjutott a Miskolc!

Eurokupa: Sturm Csehov-Miskolc 9:11 - Továbbjutott a Miskolc!
hozzászólás, 2017.10.15.

Elérte a biztos továbbjutáshoz szükséges kétgólos győzelmet a Miskolc a franciaországi Eurokupa-selejtező utolsó napjának reggelén az orosz Sturm Csehovval szemben. Sike József csapata negyeddöntőt játszhat az Eurokupában, ellenfele a most zajló BL-selejtezők egyik kiesője lesz.

Eurokupa-selejtezőtorna, 3. nap, Aix en Provence (Franciaország)

A TORNA ELSŐ NAPJÁN TÖRTÉNT

A TORNA MÁSODIK NAPJÁN TÖRTÉNT

Október 15., vasárnap

Sturm Csehov-Miskolc 9:11 (1:2, 1:3, 3:3, 4:3)
G.: Kharkov 3, Usov, Pronyin 2-2, Emeljanov, Vasziljev, ill. Misics 5, Berta 3, Bowen, Sánta, Halek

SIKE JÓZSEF (PannErgy Miskolc) vezetőedző a vlv-nek:

- A Sturm Csehov elleni utolsó meccsen kétgólos győzelem kellett a biztos továbbjutáshoz és éppen két góllal sikerült nyerni...

- Nagyon rányomta a bélyegét erre a mérkőzésre a tét. Nekünk csak egy sima "szekrényugrást" kellett megcsinálnunk, nem volt szükség tripla axelre, amit még soha életünkben nem ugrottunk meg. De éppen a dolog súlya miatt ilyenkor a szekrényugrást is nagyon nehéz teljesíteni. Magabiztosan, végig vezetve oldottuk meg a feladatot. 

VLV-INTERJÚ SIKE JÓZSEFFEL


SÁNTA DÁNIEL (PAnnErgy) MIskolc a vlv-nek:

- Először is nagyon örülök a továbbjutásnak és gratulálok a csapatnak Nagyon nehéz hétvége volt, nem játszottunk jól, szenvedtünk, de amiért jöttünk, azt sikerült elérni és ez a legfontosabb.

Ami a Sturm Csehov elleni meccset illeti: többször elmehettünk volna négy-öt góllal, lezárhattuk volna a meccset, de olyankor - mint az egész hétvégén - valami nem ment. Így a vége kicsit izgalmasabb lett.


Pays D'Aix Natation-Verona 7:14 (1:2, 2:6, 2:4, 2:2)
G.: Crousillat 4, Shiga, Vukicsevics, De Lera, ill. Figlioli, Petkovics 3-3, Fondelli, Luongo 2-2, Blary, Drasovics, Mirarchi, Baraldi

A csoport végeredménye:

1. Verona 7,
2. Miskolc 5,

3. Pays D'Aix Ntation 4,
4. Sturm Csehov 0 pont

A Verona és a Miskolc várhatja BL-ből kieső ellenfelét a negyedöntőben.