FACEBOOK

Szécsi Zoltán és felesége tévés szereplése "robbantotta" az internetet

Szécsi Zoltán és felesége tévés szereplése
hozzászólás, 2017.09.24.

Kulisszatitok, de eláruljuk olvasóinknak: a héten nálunk "felrobbant az internet". Szerencsére látjuk, hogy ki honnan, milyen keresőszó beírásával érkezik a vlv-re. Nos, ezúttal Szécsi Zoltán és felesége, Szécsi-Szegedi Vanda generálta az extra forgalmat.

Háromszoros olimpiai bajnokunk és felesége a TV2 Drágám, add az életed! című vetélkedőjében vett részt és a jelek szerint ez a műsor óriási érdeklődést váltott ki. Ezt onnan gondoljuk, hogy özönleni kezdtek hozzánk az olvasók, akik kizárólag a házaspár életének részleteire voltak kíváncsiak.

Anélkül, hogy a tévéműsor tartalmát részletesen ismertetnénk, néhány információval meg kell világítanunk a kiugró érdeklődés valószínű okát. Először is: egy vetélkedőről van szó, amelyben celebek vesznek részt, párjukkal. Különböző feladatokat kell teljesíteniük, de nehezítésül a pár egyik tagjának kell eldöntenie, hogy társa milyen mértékben teljesíti majd az adott feladatot. És ez ügyben nem beszélhetnek egymással. Nos, az elmúlt hét egyik adásában Szecska bevállalt egy olyan "melót", amit párja (gerincsérüléstől való félelme miatt) nem akart végrehajtani, meg sem próbálta, s ezt sírással küszködve közölte. Szecska maga állította le a folytatást, átölelve feleségét, tényleg megható pillanat volt, már csak azért is, mert ilyen "visszalépés" még nem fordult elő a műsor történetében.



A feladatot egyébként Gianni felesége, Debreczeni Zita vette át. Teljesítette is és igazi katarzist jelentett, amikor a sikeres próba után összeölelkezett a még mindig síró vetélytárssal, Szécsi-Szegedi Vandával.

De ekkor már - kis túlzással - minden második magyar internetező a vlv-t böngészte. :-)

A legtöbben annak a kis fotógalériának a képeiben gyönyörködtek, amelynek különleges fotói hat évvel ezelőtt, a pár esküvőjének alkalmából készültek. Érdekesség, hogy a fotós Kovács Szilvia volt, aki azóta már Gergely István felesége, gyermekük is született. Kicsi a világ!


A héten "agyonlapozott" galéria


Egyébként a sztorira az e heti Story magazin is "rárepült", bemutatva kicsit a házaspár egymás közötti viszonynak jellegzetességgeit.

Ezt mondja a lapban Szécsi Zoltán:

"Olyanok vagyunk, mint a tűz és a víz. Vanda lobbanékony, olaszos temperamentumú nő, én viszont egy higgadt bölény vagyok. Vanda mindent intenzívebben él meg, olyan, mint egy fürge hegyi patak, én azonban egy lassan hömpölygő folyó vagyok. Például, ha kialakul valamilyen konfliktus köztünk, ő már jön, és bocsánatot kér, én meg azt felelem, hogy még ne tegye, hisz még csak most kezdek igazán megsértődni. Egyszóval nagyon különbözünk, de talán épp ezért tudjuk jól kiegészíteni egymást."