FACEBOOK

Döntőbe sétált a Millennium

Döntőbe sétált a Millennium
hozzászólás, 2017.08.12.

Egyre erősebb ellenfelekkel játszott ugyan, de még nem talált igazi ellenfélre az olimpiai bajnokokból álló Millennium a Masters vb-n. Talán a holnapi döntőben, az oroszok. De ha nem, az sem baj :-).

Támogatónk a HerbaDoctor

Masters vb, 40+, elődöntő

Oázis-Millennium 8:19 (2:5, 3:6, 1:5, 2:3)

G.: Regős 4, Povázsai, Zácsik, Szabó Cs., Tiba, ill. Märcz, Molnár T., Varga T. 3-3, Székely, Kásás, Varga Zs. 2-2, Kiss G., Benedek, Biros, Steinmetz B,

A döntő vasárnap 19.00 órakor lesz, az ellenfél a S.Petersburg.

A teljes mérkőzés:




vlv-képek, Monoki Nikolett felvételei


VLV-VIDEÓK (DigiSport):


Regős Áron a DigiSportnak


Märcz Tamás a DigiSportnak


VÁRI ATTILA a vlv-nek:

- Gratulálok a sikeres elődöntőhöz! Az eddigi legszorosabb meccsetek volt, hogy értékelnéd?

- Szerintem a legfáradtabb játékot láthatta a közönség, ez a menetelés azért nem igazán kedvez nekünk, hiszen három hét felkészülésből jövünk, néha azért foghíjasan, de mégiscsak próbáltunk gyarkorolni. Szerintem pont ez mutatja, hogy mennyire komoly a magyar vízilabda, hiszen az ellenfeleink között is nagyon jó OB1-es, válogatott, utánpótlás-világversenyeket megjárt játékosok voltak, és azért ez meglátszott. Nagyon örülök, hogy ennyi ember jött ki újra, ennyien szeretnek minket, megtiszteltek minket, úgyhogy nagyon boldog vagyok, és nagyon fogunk hajtani a döntőben. 

- Abban a döntőben, ahol lesz néhány olyan játékos is, akiket a sydney-i döntőben legyőztetek. Mit vársz attól a meccstől? Láthatjuk újra azt a híres csavart?

- Megpróbálom összeszedni teljesen magamat. :-) Én igazából azt a célt tűzném ki, hogy normális játékképet mutassunk, és ha ugyanígy hajtunk, akkor azért szerintem nagyon-nagyon komoly esélyeink vannak, de nem akarok így előre rohanni. Mindenféleképpen nagyon erős csapat ez az orosz, de szerintem nekünk van a leghosszabb kispadunk, és mi vagyunk az a csapat, amely a legtöbbet játszott együtt - gyerekkorunk óta tesszük ezt. Szerintem ezek a mechanizmusok működni fognak a döntőben. 

- Köszönöm szépen, sok sikert a döntőben!

(Lejegyezte: Kerbi)
SZÉKELY BULCSÚ a VLV-nek:

- Csucsu gratulálok, bent vagytok a döntőben, és az eddigi legnehezebb meccseteken is több mint tíz góllal nyertetek. Milyen volt belülről?

- Egyre fárasztóbb. Azt látom, hogy még mindig nagyon-nagyon élvezzük egymás társaságát. Reméljük, holnap sem fognak csalódni bennünk a kilátogatók, meg mi sem magunkban, úgyhogy készülünk. 

- Milyen érzés, hogy a meccs lefújását követően még minimum húsz percig kell itt maradni, fotózkodni és autogramokat osztogatni?

- Ez csodálatos érzés, mindannyiunknak fantasztikus élmény ez a hét. Óriási erőt ad, és fantasztikus az a szeretet, ami a csapatot körülveszi, és tényleg azt lehet mondani, hogy imádunk együtt játszani, és imádjuk, hogy mi is vissza tudunk adni valamit a ránk kíváncsi közönségnek.

- A holnapi döntőben egy olyan csapat lesz az ellenfeletek, amelynek tagjai közül néhányan Sydneyben is ott voltak. Lehet ez annak a meccsnek a visszavágója?

- Nem szabad, hogy az legyen. Nem szabad ezt a Masters vb-t elvinni egy olyan irányba, hogy bárki görcsöljön az eredmény miatt. Élvezni kell a játékot, meg kell tisztelni az ellenfelet azzal, hogy odaállunk és teljes erőből hajtunk. Ezzel szerintem nem lesz baj. 

- Köszönöm szépen, sok sikert holnapra!

(Lejegyezte: Kerbi)

Várható: vlv-képek és meccsjelenetek videón.