FACEBOOK

vlv-kvíz - 13+1. rész

vlv-kvíz - 13+1. rész
hozzászólás, 2017.07.31.

A magyar vb-csapat tagjaival kapcsolatos kvízjátékunk utolsó, 13 + 1. fordulója. A kérdésre hétfőn éjfélig várjuk a választ.

Támogatónk a HerbaDoctor

vlv-játék, 13+1. forduló

Märcz Tamás szövetségi kapitány több nagy magyar vízilabdázóval is együtt játszott olaszországi pályafutása során. Sőt, egyikük arra is felkérte őt, hogy legyen gyermekének keresztapja. Ki ő?

1. Madaras Norbert

2. Varga Zsolt

X. Benedek Tibor

A válaszokat ma (hétfőn) éjfélig várjuk a jatek_kukac_vlv_pont_hu emailcímre.


A 13. kérdés helyes megfejtése:

Varga Dénes nagyobb darabot levág az új pólós sapka mindkét kötőzsinórjából, mert zavarja őt az álla alatti nagy masni. A helyes válasz: 2.


A játék 13+1 fordulóból áll. Minden nap felteszünk egy kérdést és megadunk három választ, amelyek közül az egyik helyes. Ennek jelölését (1, 2 vagy x) kell eljuttatni hozzánk. (Csak ezen a módon lehet játszani, sőt, ha valaki a facebook-oldalunkra beírja az általa helyesnek vélt választ, automatikusan kizárjuk a versenyből!)

Ezúttal is három játékost díjazunk, oly módon, hogy aki közben rossz választ ad, ne veszítse el esélyét valamelyik díj elnyerésére.

A legértékesebb díjcsomag természetesen azé lesz, aki a legtöbb helyes választ adja. (Ha többen vannak, sorsolunk.)

Ha valaki csak egy helyes választ küld az egész verseny során, ezzel már "megváltotta jegyét" az egyik sorsolására, de érdemes folytatnia, mert a harmadik "csomagot" azok között sorsoljuk ki, akik a fődíjért már nincsenek versenyben, s nevük annyiszor szerepel majd a "sorsolási gömbben", ahányszor jó választ küldtek a megadott határidőig! Az esély így a jó válaszok arányában többszöröződik.

Díjainkat részben a HerbaDoctor, oldalunk fő támogatója ajánlotta fel ezek: Marathontime Premium Line Vitamincsalád és HerbaDoctor táplálékkiegészítők, lyposzómás C-vitamin, Kollagén italpor. A díjak között van a játékosok és Märcz Tamás által aláírt válogatott-trikó, két példány a négy évvel ezelőtti barcelonai sikerről szóló könyvből (Benedek Tibor aláírásával) egy A2-es méretű nyomat Kásás Tamásról (ilyet bárki vehet: ugo.hu/63pk/).




A VLV VB-ALOLDALA FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ EREDMÉNYEKKEL

Címkék:
vlv-játék