FACEBOOK

vlv-kvíz - 11. rész

vlv-kvíz - 11. rész
hozzászólás, 2017.07.28.

A magyar vb-csapat tagjaival kapcsolatos kvízjátékunk 11. fordulója. A kérdésre péntek éjfélig várjuk a választ.

vlv-játék, 11. forduló

Milyen hangszereken tanult zenélni a csapat legfiatalabb tagja, Manhercz Krisztián?

1. Hegedű majd szintetizátor

2. Cselló majd szintetizátor

X. Zongora, majd szintetizátor

A válaszokat ma (péntek) éjfélig várjuk a jatek_kukac_vlv_pont_hu emailcímre.


A 10. kérdés helyes megfejtése:

Zalánki Gergő szobatársa a vb alatt Erdélyi Balázs. A helyes válasz: 2.


A játék 13+1 fordulóból áll. Minden nap felteszünk egy kérdést és megadunk három választ, amelyek közül az egyik helyes. Ennek jelölését (1, 2 vagy x) kell eljuttatni hozzánk. (Csak ezen a módon lehet játszani, sőt, ha valaki a facebook-oldalunkra beírja az általa helyesnek vélt választ, automatikusan kizárjuk a versenyből!)

Ezúttal is három játékost díjazunk, oly módon, hogy aki közben rossz választ ad, ne veszítse el esélyét valamelyik díj elnyerésére.

A legértékesebb díjcsomag természetesen azé lesz, aki a legtöbb helyes választ adja. (Ha többen vannak, sorsolunk.)

Ha valaki csak egy helyes választ küld az egész verseny során, ezzel már "megváltotta jegyét" az egyik sorsolására, de érdemes folytatnia, mert a harmadik "csomagot" azok között sorsoljuk ki, akik a fődíjért már nincsenek versenyben, s nevük annyiszor szerepel majd a "sorsolási gömbben", ahányszor jó választ küldtek a megadott határidőig! Az esély így a jó válaszok arányában többszöröződik.

Díjainkat részben a HerbaDoctor, oldalunk fő támogatója ajánlotta fel ezek: Marathontime Premium Line Vitamincsalád és HerbaDoctor táplálékkiegészítők, lyposzómás C-vitamin, Kollagén italpor. A díjak között van a játékosok és Märcz Tamás által aláírt válogatott-trikó, két példány a négy évvel ezelőtti barcelonai sikerről szóló könyvből (Benedek Tibor aláírásával) egy A2-es méretű nyomat Kásás Tamásról (ilyet bárki vehet: ugo.hu/63pk/).
A VLV VB-ALOLDALA FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ EREDMÉNYEKKEL

Címkék:
vlv-játék