FACEBOOK

vlv-kvíz - 6. forduló

vlv-kvíz - 6. forduló
hozzászólás, 2017.07.23.

A magyar vb-csapat tagjaival kapcsolatos kvízjátékunk hatodik fordulója. A kérdésre vasárnap éjfélig várjuk a választ.

Támogatónk a HerbaDoctor

vlv-játék, 6. forduló

A vadászatot hobbiként nagy elszántságal művelő Decker Attila hatalmas Isizu terepjáróval közlekedik. Mi van a jármű oldalára írva nagy betűkkel?

1. "Nimród" (Attila kutyájának a neve)

2. "Decker Attila"

X. Egy latin mondás: "Si vis pacem, para bellum!" (Ha békét akarsz, készülj a háborúra!)

A válaszokat ma (vasárnap éjfélig) várjuk a jatek_kukac_vlv_pont_hu emailcímre.


Az 5. kérdés helyes megfejtése:

Hárai Balázs dobott már 180-at dartsban. A helyes megfejtés: 2.


A játék 13+1 fordulóból áll. Minden nap felteszünk egy kérdést és megadunk három választ, amelyek közül az egyik helyes. Ennek jelölését (1, 2 vagy x) kell eljuttatni hozzánk. (Csak ezen a módon lehet játszani, sőt, ha valaki a facebook-oldalunkra beírja az általa helyesnek vélt választ, automatikusan kizárjuk a versenyből!)

Ezúttal is három játékost díjazunk, oly módon, hogy aki közben rossz választ ad, ne veszítse el esélyét valamelyik díj elnyerésére.

A legértékesebb díjcsomag természetesen azé lesz, aki a legtöbb helyes választ adja. (Ha többen vannak, sorsolunk.)

Ha valaki csak egy helyes választ küld az egész verseny során, ezzel már "megváltotta jegyét" az egyik sorsolására, de érdemes folytatnia, mert a harmadik "csomagot" azok között sorsoljuk ki, akik a fődíjért már nincsenek versenyben, s nevük annyiszor szerepel majd a "sorsolási gömbben", ahányszor jó választ küldtek a megadott határidőig! Az esély így a jó válaszok arányában többszöröződik.

Díjainkat részben a HerbaDoctor, oldalunk fő támogatója ajánlotta fel ezek: Marathontime Premium Line Vitamincsalád és HerbaDoctor táplálékkiegészítők.A VLV VB-ALOLDALA FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ EREDMÉNYEKKEL

Címkék:
vlv-játék