FACEBOOK

vlv-kvíz - 5. forduló

vlv-kvíz - 5. forduló
hozzászólás, 2017.07.22.

A magyar vb-csapat tagjaival kapcsolatos kvízjátékunk ötödik fordulója. A kérdésre szombat éjfélig várjuk a választ.

Támogatónk a HerbaDoctor

vlv-játék, 5. forduló

Ki dobott már 180 pontot dartsban? (Segítség a megfejtéshez: az illető az egri Két pisztoly sörözőben a darts örökös bajnoka párosban, Grabo nevű társával.)

1. Hosnyánszky Norbert

2. Hárai Balázs

X. Decker Ádám

A válaszokat ma (szombat éjfélig) várjuk a jatek_kukac_vlv_pont_hu emailcímre.


A 4. kérdés helyes megfejtése:

Erdélyi Balázs két hivatalos válogatott meccsen játszott Kemény Dénes időszakában. A helyes válasz: 2.


A játék 13+1 fordulóból áll. Minden nap felteszünk egy kérdést és megadunk három választ, amelyek közül az egyik helyes. Ennek jelölését (1, 2 vagy x) kell eljuttatni hozzánk. (Csak ezen a módon lehet játszani, sőt, ha valaki a facebook-oldalunkra beírja az általa helyesnek vélt választ, automatikusan kizárjuk a versenyből!)

Ezúttal is három játékost díjazunk, oly módon, hogy aki közben rossz választ ad, ne veszítse el esélyét valamelyik díj elnyerésére.

A legértékesebb díjcsomag természetesen azé lesz, aki a legtöbb helyes választ adja. (Ha többen vannak, sorsolunk.)

Ha valaki csak egy helyes választ küld az egész verseny során, ezzel már "megváltotta jegyét" az egyik sorsolására, de érdemes folytatnia, mert a harmadik "csomagot" azok között sorsoljuk ki, akik a fődíjért már nincsenek versenyben, s nevük annyiszor szerepel majd a "sorsolási gömbben", ahányszor jó választ küldtek a megadott határidőig! Az esély így a jó válaszok arányában többszöröződik.

Díjainkat részben a HerbaDoctor, oldalunk fő támogatója ajánlotta fel ezek: Marathontime Premium Line Vitamincsalád és HerbaDoctor táplálékkiegészítők.


A VLV VB-ALOLDALA FLYAMATOSAN FRISSÜLŐ EREDMÉNYEKKEL

Címkék:
vlv-játék