FACEBOOK

Budapesti vb - kedden indul a vlv kvízjátéka

Budapesti vb - kedden indul a vlv kvízjátéka
hozzászólás, 2017.07.17.

Évek óta 13 +1 kérdést teszünk fel a világversenyeken olvasóinknak. Minden kérdés a magyar csapattal kapcsolatos. Kedden kezdünk, a játék 14 napig tart, minden eddiginél értékesebb díjakért. Előzetes:

Támogatónk a HerbaDoctor

A rendszeres olvasóink számára korábbról már jól ismert játék 13+1 fordulóból áll. Minden nap felteszünk egy kérdést és megadunk három választ, amelyek közül az egyik helyes. Ennek jelölését (1, 2 vagy x) kell eljuttatni a jatek_kukac_vlv_pont_hu emailcímre, a kérdés publikálásának napján, éjfélig(!). (Csak ezen a módon lehet játszani, sőt, ha valaki a facebook-oldalunkra beírja az általa helyesnek vélt választ, automatikusan kizárjuk a versenyből!)

A kérdések a budapesti világbajnokságon szereplő csapat játékosaival és szövetségi kapitányával kapcsolatosak.

A korábbi tapasztalatok alapján jelentősen nehezítettük a játékosok dolgát, a kérdések nagy részére nem lelhető fel a válasz semmilyen nyilvános fórumon. Igen, vállaltan közelítünk a tippverseny felé, azt viszont ígérjük, hogy mind a kérdések, mind pedig a válaszok érdekesek lesznek.

Ezúttal is három játékost díjazunk, oly módon, hogy aki közben rossz választ ad, ne veszítse el esélyét valamelyik díj elnyerésére.

A legértékesebb díjcsomag természetesen azé lesz, aki a legtöbb helyes választ adja. (Ha többen vannak, sorsolunk.)

Ha valaki csak egy helyes választ küld az egész verseny során, ezzel már "megváltotta jegyét" az egyik sorsolására, de érdemes folytatnia, mert a harmadik "csomagot" azok között sorsoljuk ki, akik a fődíjért már nincsenek versenyben, s nevük annyiszor szerepel majd a "sorsolási gömbben", ahányszor jó választ küldtek a megadott határidőig! Az esély így a jó válaszok arányában többszöröződik.

Játékunk kedden indul, s a későbbiekben magukról a díjakról is bővebb tájékoztatást adunk.

A VLV VB-ALOLDALA FLYAMATOSAN FRISSÜLŐ EREDMÉNYEKKEL

Címkék:
Budapest vlv-játék