FACEBOOK

Kezdődhet a vb!

Kezdődhet a vb!
hozzászólás, 2017.07.16.

Hétfőn 20.10-kor az ausztrálok ellen megkezdjük szereplésünket a világbajnokságon. A csapat készen áll, elmondjuk, mit csináltak vasárnap a fiúk, Nagy Viktort pedig az ausztrálok elleni nyitó meccsről kérdeztük.

Támogatónk a HerbaDoctor

MÄRCZ TAMÁS a vlv-nek:

- Délelőtt magunk edzettünk egy órát, átmozgatás és 15-20 perc gyakorlás volt, egy kicsit speciálisan az ausztrálok elleni hétfői meccsre. Délután videóztunk, majd az esti edzésen egy pörgős, kemény 30-40 perc után 20 percig emberelőnyt-emberhátrányt gyakoroltunk az USA csapatával.

NAGY VIKTOR a vlv-nek:

- Az első meccs mindig nehéz egy világversenyen, bármilyen ellenféllel kerülünk szembe, mert akkor szembesül az ember mindennel, azzal, hogy mennyi ember jön ki, milyenek a körülmények, az egésznek milyen a hangulata. Ilyenkor kapunk egy óriási impulzust. Nehéz lesz az ausztrál meccs, de koncentráltan kell odaállnunk és akkor nem lehet kérdés, hogy ki nyeri a mérkőzést.

- Az ausztrálok elég ismeretlennek tűnnek...

A világbajnokságon készülő vlv-fotók minőségét a Camera Kft-nek köszönhetjük.



Canon Webáruház


- Igen, néhány játékost ismerünk, a többiek nagyon fiatalok, kicsit sötét ló ez a csapat, nem nagyon ismerjük őket, de igazából az a fontos, hogy magunkra koncentráljunk a sát játékunkra figyeljünk oda, hogy az minél inkább hibamentes legyen És ha ez így lesz, akkor nem fogok aggódni.

- A hangulat nagyon jó a csapatban, ezt látni edzésről edzésre. Bent a vízben megértitek egymást, láthatóan jobban mennek a dolgok, mint mondjuk egy hónappal ezelőtt?


- Igen, a hangulat tényleg jó, nagyon úgymond "laza", a vízben persze, hogy jobban érezzük egymást, mint három héttel ezelőtt, de úgy gondolom, hogy téthelyzetben teljesen más minden, az edzés, edzőmeccs ebből a szempontból nem sokat mutat. Meccshelyzetben más vérmérséklettel, kevesebb oxigénnel kell "érezni egymást". Bízom abban, hogy minden működni fog és jól fogunk játszani.

A VLV VB-ALOLDALA FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ EREDMÉNYEKKEL